Най-гадната зодия за мъж! - 8

• 5 675
  • 157
  •   1
Отговори
# 30
  • Тра-ла-ла
Е може да е гей. То толкова добре звучи, че натам май отиват нещата.

Може да има нещо в Риби или Рак и да е нерешителен .
Той има Марс в Риби 😁 (писала съм по-назад). Като добавим и бастунското Козирожко 😂

Аз съм с Марс в Рак, но не се оправдавам с това 😂 Както и да е. Достигнах лимита с опитите. Все пак държа аз да съм принцесата и принцът да тича след мен, а не аз след него 😂😂😂

# 31
Ами да, като Риба дори аз осъзнавам, че понякога сме тегави. Обаче да кажа, че да имаш точно Марс в Риби никак не е готино. Енергията ти е на приливи и отливи, може да даде и лошо здраве. Психически - също сложна ситуация.
Добре, че е моето Раче да ме търпи и разбира Grinning

Между другото, като говорим за сходство с мъжките зодии, трябва да им гледаме и Луната и Венера. Не помня коя точно показваше към какви жени се стреми, май и двете по някакъв техен си начин.

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 11:29 от Cafe

# 32
и аз съм с Марс в риби, но луната ми е в овен, паля от четвърт
марса е и в 7ми дом, цял живот овен, скропион... аман

# 33
За мен лично напоследък най-нетърпимата стихия за мъжкия пол е огън.
Постоянно ми се налага да работя покрай колеги Овен и Стрелец и някой би си казал страхотно - при толкова много енергия и инициативност сигурно работата върви супер гладко. Да, ама не. За мен това са много импулсивни и непланиращи правилно хора. Особено Овен страшно първосигнални. Не обмислят изобщо какво правят и дали като започнат нещо супер амбициозно ще могат да го довършат сами. Винаги се налага някой друг да оправя кашите, които забъркват. Отделно са много припряни, сърдят се постоянно, често избухват без дори да са разбрали за какво става въпрос. После като им бъдат обяснени нещата и разберат, че са сгрешили, никога не се извиняват, нищо че са били виновни. Напраео все едно си имаш работа с малки деца в тела на големи хора. Стрелец пък - сигурно това е една от най-подлите мъжки зодии, които съм срещала. Въздушните и водните пасти да ядат. Разнасят клюки, не могат даже нещо, което не трябва да излиза от един отдел към друг, да запазят за себе си. И същите зле разпределящи си времето сърдитковци, просто не толкова експресивни и агресивни като Овен.

# 34
Аз като слушам и като съдя от моя опит, явно сръднята и примадонството са отличителна черта на мъжете независимо от знака.

# 35
Овните са бебетата на зодиака.

# 36
Е може да е гей. То толкова добре звучи, че натам май отиват нещата.

Може да има нещо в Риби или Рак и да е нерешителен .
Той има Марс в Риби 😁 (писала съм по-назад). Като добавим и бастунското Козирожко 😂

Аз съм с Марс в Рак, но не се оправдавам с това 😂 Както и да е. Достигнах лимита с опитите. Все пак държа аз да съм принцесата и принцът да тича след мен, а не аз след него 😂😂😂

Как реши, че ще си принцеса на козирог? 😀 На близка мъжа и и казваше:'Ти нали всеки ден си по магазините, купи си сама цветя' 🤔😀 Разведени са за протокола...

# 37
Да си принцеса на козирог е много трудна задача. Трябва много да умееш да си подтиснеш собствения Аз. Само една двойка позтавам,която е изключение-леля ми е омъжена за Козирог, тя-Водолей и се разбират много добре, но и той е добряк,не е типичния Козирог.
Стрелците са големи клюкари,така е,чужди тайни пазят трудно,собствените обаче могат.

# 38
  • Тра-ла-ла
Аз визирах принципно ролите на принца и принцесата в една връзка....но времената се менят. 😁

За мен най-големи усти имат Везните и от двата пола. Буквално нулева преценка какво  чуто/видяно е редно да премълчат или коя информация може да бъде спестена на 3ти лица.  Скоро попаднах в точно такава ситуация и ако обстоятелствата не бяха кристално ясни - Везничката можеше да ми навреди с плямпането и даването на екстра информация пред не когото трябва. Аз бях в потрес. Знам, че не го е направила с лоша умисъл, нито ще спечели нещо

# 39
  • София
Зетя е Козирог, наистина гледа дъщерята като принцеса.
Напоследък пак се сблъсквам с Телци - включително шефа. Това е манипулация на квадрат и винаги ще си останат такива, за който им се връзва. Аз лично - вече не.

# 40
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Гласувах за огнените, толкова са смешни, жалки и нелепи с тяхното его, липса на всякаква мисъл и елементарно ниво на поддаване на манипулации. Уточнявам говоря за мъже, а не жени и в никакъв случай съфорумки.

# 41
Какво ще кажете за мъж Лъв , асцендент Овен , Луна Рак , Меркурий , Венера и Марс- Дева?

# 42
Какво ще кажете за мъж Лъв , асцендент Овен , Луна Рак , Меркурий , Венера и Марс- Дева?

В най-лошия случай - избухлив и ревлив циция, страдащ от мегаломания.

В добрия - Щедър, чувствителен, подреден, ефективен.

# 43
  • София
Някой да има отрова да наръся против ревниви Риби? Страшна трагедия са. Ревливи, досадни, драматични...

# 44
За сега ми се вижда комбинация от лошо и добро 😀 не знам дали ми се знаимва , защото и двете страни се виждат доста ясно

Общи условия

Активация на акаунт