🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 232
  • 738
  •   3
Отговори
# 315
Eşref Rüya беше най-обсъжданият сериал в сряда през целия ден, с 55 400 публикации в социалните медии.

Сряда, 11 юни Somera Rating класиране:

Скрит текст:
Хриси, нямах предвид само челото, а като цялостно лицето, особено в скулите, които яко ги е наблъскала, и като я дават в близък план е страшно! Трябва да я дават отдалече.

# 316
Хриси, на някои места ми хареса, на други не толкова, но това си е само мое мнение. Понякога си мисля, че на нея и е много важно как изглежда и не иска да прави много физиономии.
Дори и като плаче,  внимава да не си развали грима.
Иначе ми е много симпатична като човек-весела, социална, усмихната.
Ето тук и дават камера и я молят да снима между кадрите и тя приема с голямо удоволствие.

# 317
Нези, не че не иска, а не може от корекции. Тя затова не може и да плаче. Погледни Птичката (тогава все още беше без корекции), за какви физиономии става въпрос.

# 318
Здравейте!

Момичета, разбирам за какво говорите, бузките са й така попълнени, че мимиките й бягат.
Бузката й чак на д**е прилича.

Изгледах две клипчета (идването на сватбата и танца). Ами какво да кажа при Чачо има много елегантност, величие, докато при Демет липсва женственост и грация, ходи като бияч.

# 319
Здравейте момичета,
Аз като фен на Демет ще кажа само , че ми липсва Демет от Птичката, 309, ...
Определено корекциите пречат на онова слънчево и лъчезарно момиче, а и някак вместо младежкото и лице, някак  и е като с маска.....
Харесвам си я, но ми липсва нейното си излъчване ....
А Чачо, е неотразим,  подобрява визията с всяка серия...

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 15:02 от nanni_123

# 320
За танца нищо не мога да кажа, там беше добре, тя има стойка на танцьор, на мен ми липсват другите емоции.
Дори и на края, докато чака... пак онова подсмихване, което изобщо не ми се връзва със сцената.

Докато Чачо ти къса сърцето на парчета

Текста:
Сънувах
Разбих мечти
Бях уморен да воювам със себе си
Стоях  прав  
Бях честен
Първо към теб, след това към себе си Настроих играта с отворено сърце

Не можех да кажа върни се
Не можех да кажа тръгвай
Бях заседнал по средата
Не можех да обещая
Не обещах
Не можех да измамя

# 321
Демет беше майстор на мимиките,от отчаяно към дяволито изражение за едно мигване на окото,веднага ти предаваше настроение и намерение.Обаче минало-бешело. И помен няма от това.Язък.

Наваксах от сериите и сега ми остана само снощният епизод.Играта на Демет определено бледнее пред играта на Чачо.Като гледам новият епизод ,ще коментирам химията,дано там я има,защото досега такава няма.То и не е имало много сцени да се прояви,но танца беше трагедия.Друг е въпрос ,че Ешреф не може ужким да танцува ,а какъв танц изпраска.Продължавам да мисля,че той не се отказва от Нисан ,заради Руя,а заради Сираците- така казаха във фрага.

Скрит текст:
Да добавя,че във вторият сезон на Птичката ,Демет изигра брилянтно пречупено цвете.Може да играе страдание и то много достоверно,но защо тук не и се получава нямам идея,може би наистина корекциите много и пречат.Впрочем има теория ,която казва,че когато с ботокс или нещо друго попречиш на лицевото изразяване на дадена емоция,ти реално спираш наистина да я чувстваш,не знам дали е така,но ми звучи логично.

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 15:14 от bof4eto

# 322
Да, Бофче, така беше. Отказа се от Нисан и тръгна към Сираците, но преди да слезе от колата, му звънна детектива и каза, че е открил Руя, каза му, че и самият Ешреф я е открил, стана ясно, че е Нисан, и той така и на отиде на събитието.

# 323
Да, Бофче, така беше. Отказа се от Нисан и тръгна към Сираците, но преди да слезе от колата, му звънна детектива и каза, че е открил Руя, каза му, че и самият Ешреф я е открил, стана ясно, че е Нисан, и той така и на отиде на събитието.

Аз този момент съм го пропуснала,че е разбрал ,че Нисан е Руя.Е добре де,вместо да я гледа от колата ,да отиде,да я помоли да отложат за малко пътуването и да се разберат.Да де,ама не аз пиша сценария SmileySmileySmiley

# 324
Беше в последната минута, гледах епизода в колата и ми стана лошо накрая, та надявам се, не съм си го измислила. 😅😅

Така ще стане, не мисля, че ще замине, дори и Ешреф да оглави Сираците.

# 325
Аз също не разбрах, че на него му стана ясно, че Нисан е Руя.
Фотографът му каза,че е открил Руя. Ешреф попита моята Руя ли, или нещо от сорта.
Е, аз гледах до 02ч през нощта, нищо чудно да съм го пропуснала, но...все пак не останах с това впечатление.
А той, фотографът от къде знае, че Ешреф я познава?
Със сигурност ще го гледам пак.
Чачо не се е стърпял и е хванал китарата

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 15:51 от NeZ_9

# 326
Тази снимка я искам със звук.

# 327
Нези, щом е открил, че Руя е Нисан, най-малкото знае, че работи в хотела му. Слаб ми е интернета и не мога да отворя епизода, за да изгледам и да кажа със сигурност.

# 328
Имам някакво чувство, че Чийдем го е изпратила на тази детска площадка.
В снимките зад камера имаше една, на която Нисан беше на едната люлка, с куфар до нея, а на другата люлка беше Чийдем.
Имам чувството, че двамата(Eшpeф и Нисан)едновременно ще научат истината.
Между другото, Нерон е пуснал вече превода.
 Може ли някой да го сложи в отделен пост.
Hug

# 329
Ето и превода от Нерон

СЪНЯТ НА ЕШРЕФ, ЕПИЗОД 12,
 /ПРЕВОД И СУБТИТРИ - ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/06/12-neron-angelov-nov.html

Общи условия

Активация на акаунт