🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-31

• 20 043
  • 738
  •   2
Отговори
# 480
Дали пък Ешреф не разбира, че Кадир е посегнал  на Якуп Баба. 
Хриси, напълно е възможно.

# 481
Дали пък Ешреф не разбира, че Кадир е посегнал  на Якуп Баба. 
Хриси, напълно е възможно.
След като знае, че Професора му е показал записите и ако разбере, че Якуб баба е починал в присъствието единствено и само на Кадир, ще си го помисли 100%.

# 482
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Остана само ден до финала на сезона.
Какво ли са замислили за финал и с какво ли ще ни държат до есента?
Хем искам по-бързо да дойде, хем не искам, защото знам, че после 3 месеца суша.
А днес очакваме озета и снимките за финала на сезона.

И една сладка мафиотка

Хубав ден!

# 483
Добро утро, момичета!

Дано успея до довечера да изгледам 12 епизод, че не съм го довършила още.
Относно сълзите на Нисан, когато Ешреф я прегърна, аз също направих връзка с миналото. Тя хем го извика, но и той като я прегърна трепна.
Кадир ако наистина убие Якуб баба... Не знам, не очаквах да му посегне.
Интересен епизод ни очаква ❤️❤️❤️

Хубав ден на всички!
Утре ще гледам да съм на линия за превод. Напоследък AI превежда до един момент и после спира Sad

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 13:34 от Lale2020

# 484
Добро утро!
Интересно развитие ни очаква.
Казват,че актьора, който играе Кадир ще напусне сериала, но не знам дали е истина.
Малко снимки зад камера

Желая ви прекрасен ден!

# 485
Още ли снимат или излизат стари?

# 486
Епизод 13 Резюме и кадри: (ФИНАЛ НА СЕЗОНА)

Докато Ешреф е на път да вземе труден избор между Нисан и Йетимлер, той е разтърсен от новината от Руя. Пътят, по който е поел с надеждата да намери любовта на живота си, го поставя лице в лице с най-голямото му изпитание досега. Кадир, заслепен от амбицията си за лидерство, се опитва по всякакъв начин да завземе контрола и е решен да смаже всички по пътя си. Сътрудничеството му с Чигдем въвлича Нисан и Ешреф в опасен конфликт. В тази голяма борба, където всичко е обърнато с главата надолу, Ешреф се бори с всички сили, за да защити любимите си хора. Във финала на сезона, където се пролива кръв, предателството достига своя връх и целият ред е обърнат с главата надолу, Ешреф ще се изправи пред кошмара си, докато чака да се събере отново с Руя.

# 487
Снимки от епизод 13

# 488
Още снимки

# 489

В целувката по челото има толкова нежност, но и финална болка, като предчувствие за сбогуване. А фонът с тунела, където двамата са рамо до рамо, е почти символичен, като път, който тръгваха да вървят заедно, но не знаем дали ще завършат заедно.
Нисан вече не крие любовта си
В очите и няма съмнение.
Тя вече не поставя условия, не задава въпроси. Тя е до него, въпреки болката, въпреки дистанцията му, въпреки всичко.
Това е любов, в която е решила да остане, независимо от отговора.
Но Ешреф... приема ли я напълно?
Според мен в този момент – не.
Защото той е разкъсан между мъжът, който иска да бъде, и ролята, която светът му изисква от него.
И още нещо-той тъкмо научава, че са открили Руя.
А това, без да знае, че Нисан и Руя са една и съща жена го срива. Защото, ако е живял с мисълта, че любовта му към Руя е мъртва, е могъл да се влюби в Нисан „без вина“,
но ако Руя се върне, той ще повярва, че не е имал право на любов към Нисан.
Затова жестът му на близост към нея (целувката по челото) е едновременно признание, сбогуване, благодарност и мълчаливо извинение.
Това не е целувка на мъж, който ще остане. Това е целувка на мъж, който би останал… ако можеше.
На мен ми се струва, че Ешреф е човекът, който страда най-много в любовната история...
Ешреф ми изглежда много по-справедлив от Нисан.Той беше справедлив от самото начало, когато тръгнаха към хижата,  когато Нисан го попита дали никога няма да се върнат. Той отговори, че никога не е тръгвал на път с намерението никога да не се върне.Съжалявам, че го казвам, аз съм жена (трябва да  гледам само от тази гледна точка), но Нисан знаеше всичко от самото начало, нищо не остана скрито от нея. Но тя скри много.
Тя също скри от приятелите си певци, че се е срещала с композитора. Тя често проявява повърхностност и незрялост не само към Ешреф, но и към други хора от нейното обкръжение, а приятелите и от групата взеха правилното решение, като и обърнаха гръб. Така бих направил и аз, а и тя трябва да мисли за грешките си, не само за грешките на Ешреф.
Нисан знаеше колко Ешреф обича сираците и какви задължения има към тях. И Нисан, и Ешреф бяха сираци, поне от тази гледна точка, тя трябваше да погледне на нещата по различен начин. Тя обаче избра емоционалното изнудване, тъй като знае, че Ешреф е влюбен в нея. Тя го принуди да избира, не му даде достатъчно време, опитвайки се да се наложи като жена, в един суров свят, в неговото тъмно минало. Не го дочака да се опомни, да разбере кое е най-добро за него, как може да защити сирачетата, оставяйки ги в чисти ръце. Дали оставянето на сираците в мръсните ръце на Кадир беше добро, приемливо решение? Да, Ешреф е обвиняван, че е избрал разума пред сърцето, но в живота нещата не винаги са розови. И най-красивите моменти в живота на двама влюбени могат да се превърнат в кошмар, поради различни причини.Когато Нисан беше изнудвана от Чийдем, тя каза, че няма нищо в живота,за което да не може да се намери решение. Сега, докато Ешреф я моли да му даде време да намери решение, тя му казва, че няма решение за тяхното бъдеще.Чудя се защо винаги могат да се намерят решения с нея, а не с Ешреф...
Освен това мисля, че Ешреф няма да  изтича при Руя, защото въпреки всичко, той обича Нисан. Основният му проблем сега са сираците, които не иска да остави в ръцете на опасен човек като Кадир.В една двойка и двамата партньори трябва да правят компромиси, а не само единият. Сега не беше моментът да се поставят условия. Нисан всъщност заминава за Гърция и под импулса да избяга от Чийдем и следвайки съвета на Афра.Тя не заминава, защото това е нейно решение.
В този смисъл любовта на Нисан е доста егоистична.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 11:36 от NeZ_9

# 490
Пътищата им може да са се разделили, но сърцата им винаги са се срещали на едно и също място...
Финалът на сезона на EşrefRüya ще бъде с вас
утре вечер в 20:00 по KanalD и един ден след телевизионното излъчване по Prime Video.

# 491
Кадри  от снимачната площадка на Eşref Rüya .

# 492
Още малко снимки

# 493
Толкова наблягат на това предателство в края на сезона, че започвам да мисля дали не е от някой близък до Ешреф, който не е Нисан. Тя и да го предаде, ще е заради Афра, което е донякъде очаквано. Или е Якуб баба с избора на Кадир, дори и да не е сигурен, че Ешреф се отказва от любовта си?

# 494
Чаатай, сет

Общи условия

Активация на акаунт