Домакини 92 - лято, лято

• 29 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Смърфи, този магазин го има и на Военна рампа. Обожавам да пазарувам от него. Особено от виното на Ал Бано. Wink

А този е друг. Имат локация и в аутлет центъра до Метро на Цариградско, но разнообразието е много по-малко, отколкото в този до Военна рампа. Аз обикновено ходя в МАГ до Църна маца. По-удобен ми е, защото съм близо до Икея.

Кайсия, много хубава рошла! Kissing Heart

# 151
  • София
Ооо, аз винаги съм мислила, че са една верига.
Явно има повече и трябва да ги обиколя всички, но на мен Военна рампа ми е най-близък, когато сме си вкъщи.
Дали има някой подобен в Бургас, имате ли представа?

# 152
Ооо, аз винаги съм мислила, че са една верига.
Явно има повече и трябва да ги обиколя всички, но на мен Военна рампа ми е най-близък, когато сме си вкъщи.
Дали има някой подобен в Бургас, имате ли представа?

Този на Военна рампа започна най-напред от Бургас, но за съжаление го затвориха...
Приятели ми казаха, че супермаркет Жанин на входа на Несебър бил все едно си в Гърция, с много гръцка стока.

# 153
Привет, привет!
С тоя италиански магазин ми отворихте хапка и пийка, много сте лоши.
За срещата при Валето- сядам до Славчето, ще ям, ще ви слушам и само ще кимам, че с пълна уста не е прилично да се говори.
Мацата на Кайсиеви е страхотна!

# 154
Fever, съвсем скоро издирвах и аз дали няма някакъв подобен в Бургас, че в края на седмицата пътувам към този регион и явно дълго ще откарам.
Открих един, ама няма много асортимент откъм хранителни продукти. И не само. Виж, ако искаш.

https://www.viauno.bg/

# 155
  • София
Ще се разходя тези дни да го видя и да заредя "истинска" паста, че големият зет яде всичко с паста - грах с паста, патладжани с паста, паста с паста. Wink
Нали е "жабарче", а и останалите ни "италианци" вече свикнаха на такава храна и това си търсят.
Има много време, докато пристигнат, ама и моята южна кръв си търси този тип кухня, а и препаратите ми харесват много.
Може да преслушам и гръцкия в Несебър. Пуста лакомия.

П.П. Видях, че в Бургас има лупини и вече нищо не може да ме спре.

# 156
Аз съм бургазлийска, наскоро завърнала се в БГ. Не знам кога точно ще пътувам към Бургас, но ще пиша в темата, ако искате нещо да донеса оттук.
Може и да ви изпратя по куриер. Утре май пак ще ходя до МАГ-а. Като пазарувах днес по спомени, а не си направих списък... Stuck Out Tongue Winking Eye

Fever Ray, в този в Несебър не съм ходила. Приятели ми казаха, че било пълно с гръцка стока. Ама колко е вярно, не мога да кажа от личен опит.

Последна редакция: вт, 17 юни 2025, 18:13 от Смърфиетка

# 157
  • Бургас
Знам лично,че има два италиански магазина в Бс.Аз също съм бургазлийка.Трябва да проверя точната локация
Стискайте палци за моето магаре утре на НВО-то!
Омммм!

# 158
Славе ще стискаме палци и още как! Утре съм отново в парка с учениците, от петък търсим сенчести места. Детето ми утре ще учи нормално, но в четвъртък отново са с намалени часове. Ние в петък изобщо от миналия петък насам е една ... Уж учим.
Да похваля голямото момче, взе изпит който броеше за септември. Направо летеше по телефона. Сега се прибира и гледам, че влакът му има вече закъснение. Утре е дневна дали ще може да стане...

# 159
Славе, ще стискам палци на Криста и теб.
Моето момче се записало и на трета матура по английски език.
Джейми, баткото има ли още изпити?

# 160
Един след седмица и една икономика, която ще е директно септември. И аз не хванах логиката защо.

# 161
Славе, стискам палци!!!!!Успех на Криста!
Има ли желано училище, в което да се цели?
   Тези матури, НВО и прочие са толкова безмислени за мен, такова напрежение, толкова пари за частни уроци се развъртат........
   Джейми, браво на сина!
     Пия кафе и се настройвам за работа.

# 162
  • София
Успех на матурите!
Славе, къде се е насочила дъщеря ти?

Джейми абитуриент ли е твоето момче?

Аз сега поне ще имам няколко години почивка, че малките имат още време. С големите беше лудница. Всяка година имахме по нещо - беше въртележка от завършващи 12 клас, кандидатстваща след 7, балове, матури, годежи, сватби, пак бал. Всяка година все по нещо сериозно. Даже и при нас да нямаше - имаше при най-близките ни - сестра ми и девер ми.
Другата учебна година имаме четвъртокласник, та пак матури, но аз не ги броя тях.

Аз днес вече разходих кучетата, изпих си студения чай и сега ще чакам момчетата да се събудят.
Лошото е, че установих, че донесените от мен балеринки за вечерни разходки не са ми удобни и оставам само с кросовете, с които ходя на плажа. И сега умувам дали има как да разтъпча пантофите или да поръчам на съпруга ми да ми купи един номер по-големи на идване. Без да меря е кофти, защото може да са ми големи. Сегашните са моя номер и ми стават, но в жегите вечер знаете какво се случва с "копитцата". Не ми се иска да изкарам 3 месеца само с плажните.

С тези цветя така ме вдъхновихте, че сега умувам какво би издържало, освен здравеца ми, на морската тераса. Съпругът ми е върл фен на червените мушкато, но мисля, че ще трябва постоянно поливане, а наесен да ги занеса тук при майка ми или свекърва ми, защото до пролетта няма как да издържат. Здравецът е във външна саксия отвъд парапета и си го вали дъжд, но мушкатото би измръзнало. Имам вкъщи едно и наесен го режа и го внасям вътре. Знам, че по-добре е да се извади, но нямам как да го съхраня и просто го поливам по-рядко. Ама не може тук да го оставя без грижи.

# 163
  • София
Успех на Криста днес!
За всички ви:

# 164
Успех на Криста!
Fever Ray Миналата година бях с абитуриент и седмокласник, тази направо не я усещам. Студент е големият.
Отивам да пожелая успех на моите седмокласници и да тръгваме с големите ученици към парка.

Общи условия

Активация на акаунт