Домакини 92 - лято, лято

• 29 628
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Вале,разкошна роза!
Ето една въшла.През вечер я тероризирам,е нямат край въшките.

Добро утро и усмихнат ден!

Успех на децата! Майките да дишат!

# 166
  • София
Krotik, я кажи с какво пръскаш въшлата?
Пробвала ли си жълтите лепящи листове?
При мен Нимазал действа,  а и не е отровно за пчелите.
И с Моспилан съм пръскала в началото на лятото, когато бяха много въшките.
Няма как, розите са податливи, налага се отвреме навреме.

Детето се прибира от Виена в четвъртък. Само ми реве, че не ѝ се прибира, че щяла да иде да живее там.
Усещам, че няма да се задържи в Бг тя. И ми е тъжно малко.

# 167
  • тук и там
Успех на децата днес!Моята има един изпит днес и приключва с тестовете.До края на седмицата е на училище и после излиза във ваканция.Ама пък малкото има още две седмици училище.
Имам една палма в къщи,почвата и е пълна с мухички,не са по листата-та може би няма да са въшки.С листчета лепящи се подобри малко положението ,но после пак стана същото.Пробвах с масло от нийм,сапунена вода-тцъ,нищо не действа.

# 168
  • при късмета
Добър ден!
Успех на Криста!
Сори за липсата на кафе, сутринта се изстрелях към Своге рано, рано.
Прибирам се, да подхващам другите задачи

# 169
  • София
Кайсия, пръскай с Моспилан, най лекото и ефикасно от химията.
Вечер късно или сутрин рано. Аз пръскам само вечер.

# 170
Вале,с Нимазал,с вода,онази вечер имах готов разствор от Калифорнийски червей,с него.Ако не друго поне от миризмата му да умрат,не и не.Две гнезда тиква имам,там пак така,накрая едно Тапеки намерих от миналата година,за сега са добре.И една ябълка като розата,долу мравки,горе въшка,мушичка,въшка,мушичка.Нимазал,вода,щурнах се с канела я изкъпах.Не и не.
Лепящи листчета имам при доматите.Жълти за мушичките,черни за Тутата,че миналата година ме попиля.И там такива бани им устройвах.Сега има калинки,много калинки.Заради тях в момента нищо не пръскам.
Казах,че съм пишман градинар.Втора година ми е.Ще видим накрая,кой кого.😀
Кайсия,смени пръста и на корена една баня с чесън.

# 171
Ма Ко, надявам се изстрелването да било по хубав повод.
Славе, пийваш ли вече?

# 172
  • Бургас
Налях си бира,че как иначе?!
Благодаря за палците!Криста излезе много доволна!Стресът падна доста.Справила се е!Ще чакаме петък и край!

# 173
Браво, Славче! Поздрави на Криста! Важното е, че е видяла, че няма нищо страшно на изпит и сега в петък ще е по-спокойна. Продължавам с палците, докато окончателно кажеш, чв всичко е минало! Hands Pray

Днес ми е много горещо, а след малко излизаме да ходим на гости.

# 174

Дубрутро!
   Радвам се за вас, Славчев!Да мине и петък !
   Пия кафе н а терасата, хладно и много приятно.
  Спокоен ден!

# 175
Добро утро!
Аз съм с чая (кафето го изпих вече) на дивана. Работен и топъл ден се очертава днес. На вас пожелавам да ви е ваканционно и лежерно!

# 176
  • София
Добро утро!
Аз разходих пухкавите добитъчета и тъкмо сядам на терасата с моя студен чай. Открих в КФ един с ягода и сметана на пакетчета и си правя от него + свежа мента и изстискан лимон. Като пристрастена съм.

# 177
АЗ в жегите пълня една кана с вода , слагам лайм, листа от маточина  и мента, и много лед. Ако имам ягоди или малини пускам и от тях.

# 178
  • Бургас
Добро утро!

Аз лятото и морето свързвам единствено студената бира!

Ще пиша още,като оцелея след петък!

# 179
Кафето е за мен! След като се прибрахме снощи посред нощите, сега гледам стерео…ама пък беше много хубаво.

Продължва да ми се ядат пържени тиквички, ама в тази жега - абсурд! Чакаме приятел от Щатите да се видим и с него.

Общи условия

Активация на акаунт