Домакини 92 - лято, лято

• 29 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добро утро!
Аз днес смятам да се разходя с момчетата до Бургас, защото искам да купя някои неща за хапване. Установих, че сушилката ми е ръждясала и също е за спешна смяна, за да не пуска по дрехите. Пък и да потичат в Морската градина. Обожават да ги водя и на моста. Ще гледам да се върнем до ранния следобед, че после да не стане натоварено движението от идващи на море за уикенда, че става рисково за пътуване.

# 196
Стискам палци на Криста!

# 197
Славче хайде вече свърши всичко, вярвам че Криста се е справила с задачите. Моите ученици, които видях бяха доволни от това което са писали. Сега остава да се чака това е най-неприятното.
Благодаря ви момичета. Мъжът ми се контузи, до вторник ще чакаме докато не мине с резултатите от ЯМР  при ортопеда. Надявам се да не е много сериозно.

# 198
Славче, жива ли си? Да пущаме ли палците? 😉

Аз опържих тиквичките! Изядохме ги даже. Отново следващата година. 🤣
Скрит текст:

Купих си кашпа за карамфила, който ще ми го даде ма ко. Да видим ще успея ли да го опазя, хаха. Взех и два фенера от аутлета на Инглиш хоум:

Скрит текст:

Днес беше ползотворен ден!

Последна редакция: пт, 20 юни 2025, 21:14 от Смърфиетка

# 199
Смърфи, страхотно ти е дворчето. Да ти подскажа как да пържиш тиквичките другата година. Ползваш еднвременно два тигана на два котлона. И в тях слагаш много малко мазнина. Пържиш тиквичките за по- кратко и по този начин са като гриловани. Когато се наложи- добавяш мазнина, но пак минимално количество.
До кога е намалението в EHome?

# 200
  • тук и там
Смърфиета,в Бг ли си или в чужбина?
Много хубава тераса,страшно ми харесва.Потърсих сайт на ИХ България,намерих,но никъде не виждам цени на артикулите..Няколко пъти гледах,ми цени не видях.

# 201
Добро утро!

Мария - аз ги пържа по същия начин. На тънко с малко мазнина на два тигана, но преди това ги слагам в един зип плик с 2 лъжици брашно и хубаво ги отупквам. Буквално, колкото да обере влагата. Заради брашното сменям мазнината на няколко пъти. Стават много хубави, ами си е играчка.
В този магазин има непрекъснато някакво намаление. Фенерите ги взех за 27 лева бройката. Идват си и с батериите. Хавлии за ръце също купих, по 20 лева едната.

Кайсия - от 1-ви юни се прибрахме в БГ. Това е в София. Цени на сайта им може би няма, защото там всяка стока е с намаление. Набичили са едни високи цени и след това слагат по 50-60% отстъпка. Но често имат и допълнителна отстъпка или някаква промоция и цените стават наистина ниски. Хубави са им нещата.

Славчееее... как си, душо?

# 202
  • тук и там
Да разбирам,че си ги купила от физически магазин? При мен няма как да стане,не мисля че имат магазин в нашия град.

# 203
Да разбирам,че си ги купила от физически магазин? При мен няма как да стане,не мисля че имат магазин в нашия град.

Да, от физически магазин са. Има ги в големите градове. Ако има мол в твоя град, може и да има магазин. Обикновено са по моловете.

Последна редакция: сб, 21 юни 2025, 10:44 от Смърфиетка

# 204
  • при късмета
Ние шкурим прозорци на 2 етаж.
За тези без ФБ

Доматите са оле мале, Валето ми провежда курсове онлайн
Смърфи,  супер ти е терасата, карамфила пристига когато кажеш

# 205
  • София
Здравейте!
Днес дойдоха съпругът ми и дъщерята, както и сестра ми и зет ми, та цял ден с тях на плаж, на кафе. Сега мъжете ще правят скара, защото в кооперацията на сестра ми има външна за общо ползване и ще седнем на приказки. Даже ще заведа след малко момчетата у свекърва ми, защото искат да спят там, а ние да се видим спокойно. Не, че вкъщи не сме врата до врата, но там всеки тича по задачи, а тук за никъде не бързаме и да се наприказваме.
Приятна лятна вечер на всички!

# 206
  • Бургас
Смърфи,тук съм душко!
Криста излезе доволна,но не иска да си свери отговорите по бат и бел и не знам реално как се е справила.
Други огромни проблеми ми се стовариха на главата и ще помоля за палци за ММ!
Тежка седмица ме чака,че и другата.Като мине всичко,дай Бог успешно,ще бъда по-редовна.Сега едва дишам и имам много работа по документи.

# 207
Славче, насреща съм, ако решиш, че мога да помогна. Стискам всичките палци и те прегръщам! Hug

Добро утро!

Ма ко - много добре се получава градинката! Розите са разкош!

# 208
  • при късмета
Добро утро!

Първата красавица отсам, е Валето
Славе, стискам палци

# 209
  • София
Ууу, много красива Валерто. И големшка😄😄, пу пу.

Славчев, всичко да се нареди!

Пълна ми е къщата тези  дни.❤️

Общи условия

Активация на акаунт