Домакини 92 - лято, лято

• 29 753
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И рано го колят😁.
Надявам се Кати вече да е добре и да не кашля.

Ох, не мога да не покажа и това:

# 256
Добро утро!
Благодаря за кафето, Вале! И за снимката с урожая. Да ви е сладко.
Хубав ден!

# 257
  • София
Добро утро!

Валенце, това от твоята градина ли е?

Аз днес нещо се поуспах. Не е типично за мен, защото обичайно ставам в 6, че и без малко. Днес уж се събудих и пак дремах до към 8. Явно е от жегите. Лошо ми се отразяват винаги. Даже още не съм си изпила студения чай.
Днес сестра ми каза, че ще вземе момчетата, понеже и внуците им са тук и ще ходят на юг към Синеморец на плаж. Аз умувам дали да не ида до Бургас малко да се разходя по магазините и да пия кафе. Нямам какво да купувам. Най-много ако харесам нещо на момчетата за есента. Алтернативата е да мързелувам, но после винаги се изморявам от бездействието. Май ще ида да поплувам и после потеглям към Бургас.
Желая ви спокоен и поносимо горещ ден!

# 258
  • при късмета
Добро утро!
Добре, че Валето е вредна булка, че ако чакате кафе, ще е следобедно.
Да ви е сладко Вале!
От сутринта само нокът успях да си счупя. Отивам да пазарувам, че и гости ще имаме утре на вилата

# 259
  • София
Валето е от най вредните булки, да😄😄

Fever,да, от моята градина е

# 260
Кашля,ама вече доста по-малко. Досега бяхме градска, в парка на хладничко.
  Страхотна си, Валке!

# 261
С много отговорна дейност ме натовариха. Да се грижа за 9 годишния ни племенник за 4 дни, докато майка му е в командировка. Ама то не е лесно. Водене на тенис, сърф, плуване. Отделно и хранителен режим. Дано да успея да се справя. Никога не съм гледала дете, хеле пък вече почти голямо. Много се притеснявам да не объркам нещо.
Морски поздрав от мен.

# 262
Аз за внучката се притеснявам, какво остава за 9 годишен.

# 263
Нищо им няма на децата, момичета. Не е толкова страшно.

# 264
  • при късмета
Аз като гледам чуждо дете, макар да се води близко, сама си искам подробни инструкции, като марулетка. Дори да го познавам уж добре. Особено за хранителния режим. А, ако трябва да се заведе на нещо, то друг определя правилата. Спокойно, с големите е по-лесно

# 265
Аз сама искам инструкции, питам .Детето има изградена рутина и ако не я следвам то не се чувства окей.А аз не искам да е тревожна или разстроена. С позволение на мама на обяд спим на голямото легло.Инспе си има стая , с легло и в нас.Но обедния сън си е наше преживяване и родителите нямат против да си градим спомени.Но относно основните принципи в отглеждане,възпитание, хранителен режим, дневен режим и подобни, следвам родителите.
   Всяко лято племенника идваше при нас, През другите ваканции също.Колелета, ходене за риба, игра на съседна улица, басейни, не е като да няма за какво да ги мисля и притеснявам. Слава Богу, отгледахме ги. Сега е на ред Катюша.

# 266
  • София
Почерпете се за здравето на нашето вече 24 годишно момиче:

Последна редакция: нд, 29 юни 2025, 14:01 от Валенцето

# 267
Винаги усмихната и много здрава да е Бубка!

# 268
Честита да е Бубка! Все така ухилена и щастлива да е!
Вале, тортата много апетитна! Нали в нея няма тиквички от градината?
Наработих се за днес, от утре отпуска.

# 269
Вале, все така да е усмихната Бубка, а и вие всички! Много сте готини, имате излъчване на щастливо семейство.И сплотено!
    Ще готвя зелен боб, не знам как,но ми се яде.

Общи условия

Активация на акаунт