Домакини 92 - лято, лято

• 29 786
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честита да е рожденичката!
Аз май вчера съм настинала в мола и днес нямам много желание да обикалям.

# 271
  • при късмета
Честита да е Бубка! Усмивката е запазената й марка, всичко се усмихва около нея.
марулетка, задушавам лук и моркови, наливам водата, слагам зеления боб, дом. пюре, салца ила там с каквото готвиш и червен пипер. Водата според това колко искаш да е гъст, сварява се значително по-бързо от зрелия. Като поуври солта, копър и каквито обичайно ползваш подправки.
Едната стая е с почти готови прозорци

# 272
Честита да е Бубка! Да е много здрава! 😘

# 273
Сготвих част от него, а другата утре на постна супа, кото да се яде студена.

# 274
Добро утро от Лудото Ленче. Седа и чакам лакът на ноктите са изсъхне. Малко багаж трябва да съберем и потегляме за Гърция. То, нали ни е в задния двор...
Fever Ray, оправяй се бързо.
Ма ко, много ви се радвам за къщичката. Нашата селска идилия още не съборена, за да се построи на ново...

# 275
  • София
Добро утро!
Май ми се размина с настинката или само са ме одухали климатиците, защото днес съм добре, а и съм доволна от петъчната обиколка по магазините, защото купих на младежите бели тениски за есента на добра цена.
Вчера пък открих идеалната лятна супа. Бърза и лесна, но се яде само студена, защото топла е леко безвкусна. Задушават се червена чушка, лук, морков и чесън, слагат се вода и картофи и след сваряване се прави застройка с кисело мляко и яйца. Сервира се ледена с наръсено сирене и отгоре копър или магданоз. Моите хора снощи заявиха, че искат цяло лято само от нея. Тия дни ще я пробвам и с карфиол, вместо картофи.
Тази седмица моят съпруг ще има дело в Бургас, та ще остане с нас цяла седмица, а дъщерята следобед ще се прибере с леля си към София, че нали тя ѝ е новият работодател от утре и да видим как ще се справи. Да трупа опит, че от есента да не се притеснява там, където я пратят от университета.

Мариат, приятно изкарване в Гърция!
Хубав ден на всички!

# 276
  • тук и там
Изтървах ви пак.Иначе чета,но нямам какво да пиша толкова.Видях едно много усмихнато момиче-пожелавам  и усмивката никога да не слиза от лицето и,да има още хиляди поводи за усмивки!Честито и на именниците,ако има такива.
Хубав да е денят ви.

# 277
  • при късмета
Мъжа ми е именник, почерпка после, че от телефона ми е тегаво

# 278
Ооооо, Макич, честит да е!Здрав и все така сръчен и мераклия!

# 279
  • София
Благодаря ви отново за пожеланията, момичета!
Ма Ко ,да е здрав мъжът ти. Весел празник!

Ако има и други именици, и на тях пожелавам много здраве!

Мария, весело изкарване в Гърция!

Fever,хубаво е, че не си се разболяла, в тия жеги много гадно и болен да е човек.

И малката е почивните дни на село, много ми е хубаво така.
Още два месеца точно и заминава за първия семестър в Мароко. Ще се опитам да не мисля, че много се напрягам начи.

# 280
Вале, време е да започнеш да си сипваш -джинче, аперолче, узо, квот Сакаш.
    Знам,че е по-силно от теб/и аз изпадам в такива ситуации/, но проектираме своите притеснения върху децата.
    Всичко ще е наред, Мими е страхотна!

# 281
Ма Ко, честит да е ТМ! Да е здрав, деен и да те прави щастлива му пожелавам!
Вале, нямаш мира, скъпа! Сега Мароко, а? Тая Мими, тая Мими, жива и здрава да е! Какво ще правим, като се появи Принцът?
Супата звучи вкусно! Аз бих я консумирала топла и в жегата.

# 282
  • при късмета
Добро утро!

Вале, рано е да го мислиш
Мария, хубаво да си изкарате
марулетка, оправи ли се детето?
Джейми, да се настроиш за почивка вече
Шефа днес само се разходи до у-ще и наесен. Имам да изчистя и както винаги понеделнишки да мислим какво ще се готви.
Успях да счупя косачката, та през седмицата и това ще търсим
Гушки на всички Hug

# 283
Ооооо, да , Мако, мерси,че питаш. Пушка е , днес е на градина. Аз на работа.
   Майка й много адекватно прилага лечение, усеща си я още в самото начало, по гласа.И я почва с хомеопатия. Този път включи и някакъв сироп от шишарки, който действал имуностимулиращо и облекчава кашлицата.
    Само мога да се уча от щерката , но то е казано -децата са наши учители.

# 284
  • София
Здравейте!
Морски поздрав от мен:

Права е Марулетка, че трябва да се учим от децата си и да не мислим, че само ние знаем всичко.
Когато виждам как се справят най-голямата дъщеря и съпругът ѝ с внучката, винаги ми става мило и ме обзема едно топло чувство как сме успяли от "една мръвка месо" да създадем адекватен родител.
Аз днес съм доволна, че нали си ми е тук другарчето и съвсем различно се чувствам. Не можем да се делим задълго ние с него. Хем гледам да съм навън с момчетата, че той да работи спокойно и да се подготви утре за делото, с и в сряда има среща с клиенти пак в Бургас, но знам, че е наблизо и ми е по-спокойно.
Аз съм с момчетата и кучетата на плажа, но много напича и след малко ще ги прибера да хапнат и да полегнат, че тази сутрин се събудихме много рано всички и вече малкият започва да се превъзбужда.
Колкото по-топло става, толкова повече се замислям да се върна в обедните часове към зимното ми хоби и да си поръчам 1-2 пъзела, за да си редя, докато момчетата почиват.

Общи условия

Активация на акаунт