Домакини 92 - лято, лято

• 29 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • при късмета
Добро утро!

Хубаво е на морето. Фивър, това към Шабла ли е?
Обичам Шефа да е ваканция.

# 286
Добър ден!

# 287
  • София
Привет!
Ма Ко, това е от Калиакра. Ходихме до там първите дни на морето този година, че не бяхме водили малките. Иначе ние сме на юг и днес морето опитва да се вълнува:

# 288
  • тук и там
Ние ще пукнем от жега тук.Без климатици сме,направо не се живее.В неделя пътувам за Бг,сигурно и там ще е жега,но поне климатици имаме..

# 289
Привет от мен в новия месец! Ех, мина половин година....
Fever Ray, много мило ми стана как описваш присъствието на ТМ. И малко тъжно, защото скоро изпращам ММ за 6 месеца (най- вероятно). Ако си дойде ще е за Коледа. Или аз и момчето може да му погостуваме.
Днес ще имаме гости и кипи подготовка.
Хубава вечер, момичета!

# 290
  • при късмета
Добро утро!

На мен ми е много добре като температури сега, само ако можеше влажността малко да намалее, щеше да ми е перфектно
Няма да имаме топла вода тази седмица, връщаме се към каменната ера. Много ги мразя тези профилактики. Ставам, че имам разхождане днес. Гушки на всички Hug

# 291
  • София
Здравейте!
Аз пък не мога да функционирам добре на високи градуси.
Хем обичам лятото и морето, но максимум понасям до 29-30 градуса и то само близо до вода. Юли месец винаги ми е много тежък. Обичам юни и август, но юли никога не е ми е бил любим. Втората половина на август е идеалното лято за мен.
Принципно съм деен човек и мога да вървя с километри, да тичам, да правя куп неща, но в жегите сякаш ме обвива памук и ставам ленива. Пък и нали съм върла кучкарска и явно човек харесва животни, отговарящи на натюрела му, а кучетата в жегите точно това правят - лежат в полудрямка и даже не се сещат да ядат. Поне нашите да така.

Мариат, целият ми живот винаги е бил все близо до моя съпруг, още от бебета и явно затова сме така привързани един към друг.
Тежко е обичащи се хора да са дълго разделени, но щом се налага. Дано бързо и най-вече спокойно да минат тези 6 месеца за теб и след това да не се налагат такива дълги раздели.

# 292
  • при късмета
Аз съм така в студовете. Едно, че влагата чисто физически ми разказва играта, второ, че много ме подтиска мрачно  и студено. Като дойде октомври, искам да съм мечка

# 293
  • София
Ооо, аз зимата съм фурия. Не мож'ма запря. Wink

# 294
Ни зиме, нито лете съм фурия. Мързелива съм, обичам да си мръхтя, да си прилегвам, да си почивам. Затова отсега го мисля август, когато ще гледам внучката, че градината не работи.
   Обаче, когато съм в Италия с дружките, елате ме вижте. Тогава съм фурия. Правя толкова крачки, колкото тук за месеци. Италия е моето място.

# 295
Тежко е обичащи се хора да са дълго разделени, но щом се налага. Дано бързо и най-вече спокойно да минат тези 6 месеца за теб и след това да не се налагат такива дълги раздели.
О, живи и здрави, най- вероятно ще се видим и пак се връща на обекта!
Обичам лятото повече от зимата. Единственият недостатък е, че ми излизат пигментни петна от слънцето.

# 296
  • София
И аз имам проблем последните години с петната.
Досега ги оправях наесен с кремове, но от миналото лято ми остана едно. Крия го с бретона, но ме дразни.
Наскоро братовчедка ми похвали една млада дерматоложка, която отървала съпруга ѝ от дългогодишен дерматит.
Може би ще я посетя наесен. Даже почвам да се замислям и за няколко дребни неоперативни корекции или по-специфична козметика, защото анемията почва да ми се отразява на лицето.

# 297
Ще чакам с интерес опитът ти с дерматоложката.

# 298
  • София
Задължително, защото братовчедка ми я боготвори направо. Ще споделя наесен какво е личното ми мнение.

# 299
  • при късмета
Добро утро!

Общи условия

Активация на акаунт