Домакини 92 - лято, лято

• 30 067
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря за хубавите пожелания! Да ви се връщат.

# 526
ЧРД, Мария! Да си жива и здрава, щастлива и обичана! Весел празник!

# 527
  • София
Ей, честита да си , Мария!
Здраве и усмивки, много цветни дни!

# 528
Честит празник, мили мои!Светата майка да закриля вас и обичните ви хора!

# 529
  • София
Честит празник на всички именници, на всички майки и нека здраве, обич и щастие съпътства дните на всички нас!

# 530
  • при късмета
Честитида са Мария и Мими на Валето, със здраве да си носят имената!
Честит празник и на всички празнуващи!
Аз се напътувах, за трасе от 40 мин., стоях във влака час и 40. БДЖ никога няма да се оправи

# 531
Що съм останала с впечатление, че си активен шофьор???
   Готвя, гледаме се, къпем кукли, строим замъци. Утре съм на работа, малко да си почина.

# 532
  • София/Севлиево
Честит празник и от мен ❤️

# 533
Честити да са ни именичките!
И честит празник на Варна! Плами, как сте?

Днес е нещо крив ден, а сме само следобяд.

# 534
Много благодаря за поздравите, момичета!
Честита да е и Мими! Чакам с нетърпение майка ѝ да сподели какво е следващото предизвикателство, в което ще се впусне!

# 535
Честит празник момичета!

# 536
  • гр.Варна
Честит празник на всички именници. Да сте здрави, спокойни и щастливи.
Наработих се за днес още в 15ч защото ръководството ни освободи по рано по случай празника на Варна. Свърших доста неща из къщи че утре и неделя ще са ми много натоварени. ММ пристигна в София да оправят нещо по квартирата на сина и в събота вечерта ги очаквам в къщи. Не съм си виждала момчето от началото на април.
Ще постои около месец и се връща в София. Остават му 2 семестъра и живот и здраве завършва.
Внучката расте, дивее и създава ядове на мама и тати. Че и аз се тревожа се знае без да казвам. С яденето имат сериозни грижи - не ще и това е. Когато, каквото тя пожелае, но кръвните изследвания не са в норма и се притеснявам.
Ако помните аз имам сериозни проблеми с кръвта и нямам лечение и подобряване на състоянието. Но това е друга тема.
Сега се настройвам за предстоящата отпуска от 1.09 и почивката ни с ММ и приятели. Ще мисля пак за сериозни неща като се прибера.

# 537
  • София
Благодаря, момичета мили!

Мария,здраве за теб, хубави хора да срещаш и хубави неща да ти се случват!
Много благодаря за поздравите, момичета!
Честита да е и Мими! Чакам с нетърпение майка ѝ да сподели какво е следващото предизвикателство, в което ще се впусне!
Оххх, чакай, де, нека да иде и даде върне от Мароко😁. След 4 месеца, на Бъдни вечер е полета наобратно .

Плами, не знаех за твоите здравни проблеми,надявам се че нещата са под контрол.❤️
За малката Жара-  ходили ли са при специалист по хранене на малки деца? За София знам, че има добри, но за Варна не зная .

Хубава вечер , дами!

# 538
  • при късмета
Добро утро!

Днес се наспах. То си личи кога пия кафе, де
Прибрахме се почти в 12ч. вчера. Поне успяхме почти да завършим при комшията. И Шефа се прибра, още не мога да го видя като хората.
Плами, Hug стискам палци да се наредят нещата при вас
Що съм останала с впечатление, че си активен шофьор???
Това, ако е за мен, аз съм се качила на мотор на 10 годишна възраст, на кола на 12, ама сега не шофирам. А и мъжа ми беше на вилата през цялото време да помага на комшията, а заради това, че и майка я нямаше през това време, трябваше да идвам до тук заради котката и цветята при мен и майка. То и да шофираш този маршрут (ако случайно БДЖ се движи по разписание) е по-бързо с влака, отколкото с кола. С кола пътя ти е около час, с пътническия влак е 50 мин., а с бързия 30
Допивам си кафето и ще видя откъде ще я подхващам. Гушки на всички Hug

# 539
Вторият почивен ден е към края си, мрън. Изнизаха се бързо, бързо.
Заложих да правя оцет от смокини, прах, чистих, пазарувах и релаксирам.
При нас почна да се гърми, надявам се на дъжд.

Общи условия

Активация на акаунт