Домакини 92 - лято, лято

• 30 100
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Да е честит малчуганът на Фийвър! Жив и здрав да е! BalloonBirthdayCandy

Марулетка - стигнахте ли до басейна?

Денят как мина днес... направо не знам. Излязох сутринта и ей сега се прибрах. Какво свърших... май нищо. Rolling Eyes

Бях в италианския магазин за газирана вода и имаше биволска моцарела, та купих. За вечеря паста болонезе за мм, за мен пиле фахитас от вчера и салата домати с моцарела. На тази жега и това готвене ми е много.

# 511
  • при късмета
Фивър, да ви е жив и здрав, усмихнат и да радва всички покрай себеси!
Ели, да сте още дълго заедно
Ние сутрин отиваме в комшиите, вечер всички обратно у нас, да не се храним на работната площадка. Даже забравих какво е телефон и нет. В четвъртък пак ще си ходя до София, да видя свят Joy

# 512
Fever Ray честит празник!
Елислава честита годишнина!
ма ко при вас вероятно ще се виждат добре звездите. Тук има улични лампи и на двете улици. Младежът с девойката на плажа ще гледат да видим какво ще видят.

# 513
  • София
Фивър, здраве и усмивки за малкия юнак!

Ели,здраве и любов още много години!

Времетео на заминаване на детето за първия семестър в Мароко наближава. Стискайте палци всичко да е наред!

Последна редакция: ср, 13 авг 2025, 08:22 от Валенцето

# 514
Дубрутро!
  Валке, всичко ще е наред! Как ще пътува, от къде ,през къде? Я виж уиз пускат директни полети до Маракеш,но от пролетта май.
   Моите си дойдоха от море, ще постоят две седмици, ще идат пак на море и остават в София. Мацката почва очни, малко след това и синът стартира. ММ е планирал някаква почивка за към средата, втората половина на септември в Балчик. Ако пита мен, аз не искам руго освен Италия.

# 515
  • София
Добро утро!
Кафе в розово:

Марулетке, отдавна са взети билетите. Ще пътува до Бергамо и оттам до Фес. Много са кофти полетите, с големи изчаквания, на летището в Бергамо ще стои десет часа. Поне ще е през деня. Ако има как ще си остави багажа там и ще поизлезе.
Във Фес пристига в полунощ. Хубавото е, че от университета ще дойдат да я вземат. Той е на около час от Фес, в планинския курорт Ифран.
Другото хубаво е, че от нейния университет ще и върнат парите за билетите. А те не са малко, защото за багаж доплатихме доста. Но 4 мес са си е бая време, няма как.
От университета в Ифран засега ми изглежда идеална организацията, ще видим.

# 516
Оооо, 10 часа в Бергамо е достатъчно. Ако е през деня де. Любим град ми е, ако иска мога да дам насоки с какво да стигне от летище до стария град, какво би могла да види.
  Да, да, знам че отдавна има билети, просто се сетих,че вече ще има полети до Маракеш.
  Ей,толкова й се радвам на Мими!

# 517
  • София
През деня е, да.
Само дано има клетки за багаж на летището.
Тя племенничката учи в Торино и всичко знае, къде, какво.

# 518
Момичета, днес имам рожден ден! Почерпете се за мое здраве! Извинявам се, че не пускам снимки, но съм на работа.
Много се радвам на Мими, браво на нея!

# 519
С малко/голямо/ закъснение.
Честито на малкия вуйчо, да расте здрав, щастлив и много да ви радва, Fever!
Честита годишнина на Елислава и много, много щастливи мигове желая!
Честит рожден ден, mariat! Здраве и бодрост!
Поздрави от едно от заливчетата ни около нас.

# 520
Честит рожден ден,Мари! Да си здрава и щастлива!!!

# 521
  • София
Честита бъди, Мариат! Много здраве, щастие и любов ти желая!

Благодаря на всички за прекрасните пожелания за младежа ни!

# 522
  • София/Севлиево
Честита да си,Мари!

# 523

mariat пожелавам ти много здраве и щастие!

# 524
  • при късмета
Мария, да си жива и здрава! Много късмет и сбъднати желания!
Вале, ще се наредят нещата при Мими, нямам съмнения
Джейми, тук небето се вижда като на тепсия. Но не виждам много тази година, заради пълнолунието.

Общи условия

Активация на акаунт