Домакини 92 - лято, лято

• 30 120
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Привет, дружки!

Ние сме вече в пълен състав и не стигам почти до форума.
Радвам се на децата, на внучката, на племенниците. И на зетьовете, разбира се, че са много добри момчета. Доволна съм, че са тук всички. Даже на българския зет чакаме другата седмица и родителите да дойдат също.
Утре е на Ясен рождения ден и той вече разбира и се вълнува много.
Страшно забавен е, когато обяснява на хора по улицата, че е вуйчо на Лия, а те го поправят, че е батко, което го ядосва.

Персеидите ги следим от петък още и наистина има много тези дни. Красиво е.

Ще гледам да се включвам набързо, когато остане време.
Сега пия любимия студен чай на плажа и се наслаждавам на това да ги виждам наоколо - кой се пече, кой плува, кой поработва (Биляна е доволна от кафенето). Бабите ни и те греят от щастие, а дядовците разхождат правнучка си по улиците и я представят на всички съседи.
Направо ще се пръсна от щастие тези дни и искам да минават колкото може по-бавно.

Желая ви много слънце и щастливи летни дни!

# 496
Хайде и аз да се разпиша. Планираната съботно -неделна задача довърших днес. Направихме навес пред верандата. Имахме всичкия необходим материал с изключение на улук и ъглови керемиди и сайдинг. Оказа се че тези, които ползвахме за къщата няма налично и купихме най-близкия цвят, както само установихме съседите ще ги гледат не ние. Със сайдинга ми е по-важно да не се различават и улуците. Днес мъжът ми ще се разходи да потърси че се очертава да е командировка следващите дни. Аз лакирах дървенията
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 13:00 от J_M_M

# 497
Джейми, китките са страхотни!
   Аз едновременно работя и гледам Кати и съм на ръба на нервен изблик.

# 498
Хапвам и ви чета.
Доста неща отметнах, след малко ще изпера още един килим и малко ще почина.
Фивър, по- често да ви е пълна къщата!
Много е жега при нас.

# 499
марулета точно в такъв размер не са ми от любимите, но това са ми донесли врабчетата на това се радвам Wink

# 500
  • при късмета
Джейми, честита ви придобивка! Супер е цвета. Само (като бъдеща свекърва Joy) да кажа, че трябва да има греди, образуващи триъгълник в горните ъгли, или хиксове на целия правоъгълник, или поне един диагонал, нищо, че са хванати с метални планки. Още повече, че керемидите са от тежките, обикновените доколкото схванах, не битумни или ондолин. Така е по стандарт поради 2 причини, първата е да се разпределя тежестта на горната част равномерно и да се подсили основата на навеса, втората е при ураганен вятър да не може да го изскубне и повлече целия.
Готова съм аз, проверих си разписанията и имам час и нещо нищоправене

# 501
ма ко аз като свекърва на квадрат отговарям. Има си всичко, само че докато не сложа сайдинг да покрие не искам да снимам нагоре. Ще покажа живот и здраве като го завършим. Иначе керемидите са Брамак цялата къща е с такива. 4 кг е едната, а страничните 6 кг. Та вчера работихме за гръб. Simple Smile
Сега размествам един шкаф в кухнята.

# 502
Аз се завърнах от спа-то и днес в адската жега съм хукнала по документални въпроси и банки. Няма край с тези документи…

# 503
  • Бургас
Фийвър,много ти се радвам и не знам как намираш сили.
Синът и снахата от Германия са в къщи за седмица и съм непрекъснато заета.Не  мога да им се нарадвам!

Лятото е към края си,слава Богу и в Бургас пак ще се диша.Честно казано,нямам търпение за циганското лято.
Последната ваканция по традиция сме в Гърция.Броя дните!

# 504
И аз обожавам циганското лято!

# 505
Честит рожден ден на момчето на Фивър! Да бъде здраво, щастливо и усмихнато дете! Весел празник!
Хубав да ви в денят!

# 506
Честит празник, Фивър! Да расте щастлив и безгрижен и да среща добри хора по пътя си!
     Чакам Принцес да си нахрани бебето и докато спи да влизаме в басейна с нея

# 507
  • София/Севлиево
Привет.
Фивър,,честит да е малкият вуйчо.Представих си колко е сладък като обяснява това, защото и моите синове имат една леля, която е точно с година по-голяма от големия и бяха големи скици като малки .Да расте здраво, щастливо, любопитно дете.
Ние вчера с ММ направихме 21 години от запознанството ни,но не го празнуваме, защото е и на годишнината от смъртта на баба му.И като се заговорихме със свекървата установих,че няма случайни неща.През 1999 на 6.08 се пребих с едно колело доста лошо(страхотен подарък за рождения ден на мама,през 2000-та ММ на 5 срещу 6.08 едва не се убива при ПТП(баба му почива след около седмица).Но се запознаваме точно на датата, когато си е отишла(а замалко да се разминем, защото закъснях за срещата ни повече от 15 минути). Можеше да ни няма, можеше да се разминем,но явно отгоре е било предначертано.Преди да родя Росен имах позната астроложка и нумероложка .Тя ми каза,че с ММ сме кармично свързани от преди и занапред пак ще сме.И ми посочи кои са подходящите дати за секциото.Аз тъй или иначе си бях избрала 1 октомври и тази дата бе сред правилните...Сори за отклонението.
Отивам да сложа обяд за мен и Слави.Двамата сме си.Той на миш маш,аз на крем супа от червена леща (и на Росен вечерята ще е същата супа, много я харесва).

# 508
  • София
Благодаря, момичета!
🥮 Днес нашият малчуган става на 3. Не мога да повярвам как преди 4 г се бяхме отчаяли и отказали от мечтата си за него. А днес цял ден празнуваме. Всеки момент чакаме тортата.

Славче, аз реално нямам много други ангажименти отдавна и затова посрещам и изпращам с удоволствие.
А и като не са у дома младите е лесно.

На мен ми е тъжно, че свършва лятото, защото и трите дъщери ще отпътуват. Внучката ще в видим чак след няколко месеца. Ние ще се върнем в града. Ще влезем в матрицата на училището и работата.
Единствено в планината ще си ходим през уикендите, но пък ще е лежерно, надявам се.

Ели, още поне 3 пъти по толкова да сте щастливи заедно!

До скоро!

Последна редакция: вт, 12 авг 2025, 15:28 от Fever Ray

# 509
Ели, интересно е това, което разказваш.Още много години заедно да имате!
  Моята дъщеря е родена на датата на дядото на съпруга ми.

Общи условия

Активация на акаунт