Домакини 92 - лято, лято

• 29 857
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Хаха, Валенце, тази година направо нямам ангажименти в сравнение с предни години.
Една студентка, един ученик и едно градинарче. Оставя ли щерката в Италия, там ще си я поемат каките и кръстниците им, а момчетата са лесни.
Бизнесът, който обмисляме, реално ще са 2 апартамента за гости, които искаме да купим, обзаведем и да даваме под наем в апартхотела, в който са нашите горски жилища. По-скоро още обмисляме дали няма да сме първоначално на сериозна загуба. То е ясно, че имотите не се губят, а и самата покупка е много изгодна (в сравнение с цените в София и по морето), но ще трябва да плащаме за посрещане, изпращане, почистване и сега умуваме дали можем нещо да си спестим и да го поемем самите ние, но и вдете имаме ангажименти. Аз с децата и помагам в кантората, тя пък ходи на работа, има студентки и прави ин витро вече от доста години, та се е заинатила да бърза, че времето напредва. Та май ще трябва да разчитаме на хотела за обслужването. Още сме на вълна избор на помещения и бизнес-план.

Приятно изкарване на всички, които са още на морска вълна!

# 646
Отвратителен ден...

Скрит текст:
Две близки познати приятелки загубиха днес майките си от същото, от което загубих моята майка преди половин година. Спомените и ужасът ме заливат от сутринта.

Предстои ни една седмица в Гърция от неделя, нямам никакво настроение. Всичко плажно е в багажа ни, който още не се знае кога ще пристигне... Сега се чудя как да не купувам дублиращи се неща.

На всичкото отгоре от известно време имам една болка ниско долу вляво, та и с нея ще трябва да се занимавам като се върнем.

Извинявайте, нещо днес ми е много мрачно.

# 647
Прегръдка!

# 648
Ден първи на работа. Мотивацията е с една единица нагоре, но не е това което трябва да е за да ходя с желание на работа. Успях да постигна някакви промени, но....
Видях слънчева Бубка и като знам колко обича морето много мило ми стана.
Смърфиетка прегръдки!
Плами приятно изкарване!
ма ко оздравявай!
В момента пътувам към къщи. Разкопали са ключови кръстовище в града, 500 м автобуса пътува 10 минути.

# 649
Смърфи, съжалявам.
Що се отнася до Гърция- по една кърпа за плаж, шапка, бански, лосион за тяло, чехли. Може да купиш бюджетни за сметка на качеството им и без притеснение да ги забравиш след почивката.
Вале, забавлявайте се и за мен!
Джейми, събирай сили, едва започва учебната година.
Ма ко, оправяй се.
Марулетка, как е Кати в градината?

# 650
Ооо, Кати е пушка.Тя обича да ходи на градина. В неделя ходих на кафе у тях, показа ми новата си стая, играхме си там,прави ми прически.Ксто порасне не иска да е баща. Иска да е майка -да си кара колата, да си пуска музичка и да има ц.ц.

# 651
  • София
Добро утро!
Ние летим н обяд, а аз станах да направя закуска за момчетата и сега пия студен чай, чакайки щерката да се събуди.

Смърфи, права е Мария за морските вещи.
Аз така карам цяло лято - бански, шапка и чехли, а на място взимам рогозки и после ги изхвърлям,защото бързо се захабяват от слънце, сол и т.н.
За плаж не ви трябват кой знае колко неща, а едно нови бански винаги ще влязат в употреба и по-натам.

Марулетка, умна е Като. Майките сме по-добре. Simple Smile
Хубаво е, че няма проблеми със свикването. Лия е плакала първите дни. Да видим Ясен как ще се държи.

Приятен ден на всички!

# 652
Фийвър, така завиждам за Италия. Любима ми е ! Много! Мечтая като се пенсионираме, а може и по-рано, да живея там. Някъде на юг.
   Кати ходи на ясла от като беше на 1 г и 2 месеца.

# 653
  • София
Марулетка, аз обожавам Рим. Познавам добре града и ходя с удоволствие. Изобщо в цяла Италия така, но този път ще съм твърде за кратко и целево, за съжаление. Дано поне успея да изпия поне едно кафе на спокойствие, докато чистим стаята и пълним фризера на студентката.
Пожелавам ти да сбъднеш мечтата си за живот там. На юг обаче е трудно да се живее. Красота голяма е, но почвата е неплодородна и е голяма жега. Аз предпочитам северната част, даже нагоре към Австрия ми харесва най-много.

# 654
Добро утро!

Аз бански си имам, тях си ги взех, ама аква обувки, хавлии и чанта нямам. Освен това сме със самолет и не искам да нося тежки и обемни неща. Ще ходя до Декатлон по-късно за аква обувки, за другите неща ще се разровя из гардероба или на място ще взема, каквото нямам. По принцип имаме пълен комплект в Бургас, ама на кой да му дойде на акъла да го вземе, като бяхме там преди две седмици.Weary 

Фийвър - лек полет!

Ние ще ходим до Рим в началото на другия месец за 1 вечер, после тръгваме на круиз по покана на една наборка, която ще си празнува юбилея по този начин. Не сме били там поне 10-на години.

# 655
В Рим все още не см била. Предпочитам по -малките градчета. Но и до там ще стигна. Имаме билети чаааак за януари, толкова далече!
   После с дружките подаряваме на поредната юбилярка в групата ни Флоренция.
   Юли месец бях в Катания и околностите.Череши, уникално вкусни по 2 евро килото. Домати и патладжан ,ммммммм, като никъде другаде вкусни и ароматни.Не нам къде ги гледат, но....

# 656
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, Hug
Фивър, лек полет!
Джейми, лека учебна година
Аз съм на АБ. Нямам Т, а ми е някакво много отпаднало. Надявам се да започна днес да се вдигам. За сега ще мързелувам още малко.
Гушки на всички Hug

# 657
Оле, Италия, Гърция, круизи, хубаво кафе... Добро утро, дами!
Ма Ко, оправяй се!

# 658
Ма ко, бързо да се възстановиш!

Преди две седмици бяхме уикенда в Пловдив. ММ се разсополиви и си помислихме, че е от климатика. Не че не сме свикнали да живеем на климатици, хаха. Но една седмица по-късно, хайде и аз в кюпа. Не е само хрема, а някакво дразнене в носоглътката, без температура, но ти е едно такова отпаднало. Той живна чак след втората седмица, а аз от вчера. Колко капки изкапахме, колко хапчета изпихме, не е истина. И не минаваше пустият му вирус. Той и на пулмолог даже ходи, че нещо започна и да кашля, но тя каза, че не е за антибиотик. Просто вирус.

# 659
Мако , почивай си! Бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт