Домакини 92 - лято, лято

• 29 868
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет на всички!

Смърфи, честита покупка! Добре сте направили, защото пътуването и изобщо животът в Бургас през лятото е натоварващ, заради туристите.

Ние сега обмисляме да започнем нов семеен бизнес. Заедно с братовчедка ми искаме да почнем да даваме ваканционни жилища под краткосрочен наем и започнахме да подготвяме бизнес-план. Дано да потръгне! Аз съм леко скептична, защото инвестицията е сериозна, но братовчедка ми е много въодушевена и смята, че ще успеем.

Вчера успях да взема на младежите маратонки, дънки на големия и панталонки на малкия, няколко худита или както там им казват. На баткото отидохме да поръчаме нов панталон и елек от униформата, че му бяха станали малки, макар при тях униформата да е задължителна само за определени поводи, а в останалото време спазват само дрескод.
На каката също взех от специализираната козметика, която ползва.
Днес също смятам да обиколим за чанта за баткото и за нов анцуг за тениса, а на малкия някакви пантофки за градината.
Сега с каката обмисляме какво от нейните дрехи и вещи ще занесем към Рим и какво ще остане за по-натам.

Аз също сготвих най-накрая. Wink Нали на морето карахме на салати, месо и подобни. Сега направих леща и домашни банички.

Джей, имаш ли идея към какво да се насочиш?

Лек ден, момичета!

# 631
Ох, как искам и аз да почна да ставам от сън в нормално време ....

# 632
  • при късмета
Добро утро!

Пак стягам дисагите. Дано този път с допълнителния ден ни стигне времето да свършим планираното на вилата.
За Шефа само панталони остана да вземем.
Ставам, само да си изпия кафето, че да си намеря главата. Тази седмица ми е трудно нещо

# 633
  • София
Привет!
Аз приключих с покупките. Когато почнат училище, тогава ще купувам пособията. Тази година ще ми е лесно само за един ученик в 4-ти клас. За градината надали ще искат нещо специално. Направо ще ми е скучно в началото на учебната година този път. Wink
Ние смятаме тези дни да се качим до горското ни жилище с момчетата, а да оставим каката да се види с приятели и да си вземе "Довиждане" на спокойствие. На 10-ти пътуваме, а аз се връщам на 14-ти и ще са няколко напрегнати дни, докато изчистим, подредим и напълним хладилника за студентката.
Приятни почивни (и трудови) празнични дни на всички!

# 634
Аз съм на работа.
Хубав да ви е денят!

# 635
И аз на работа! Няма да спра да повтарям, че така се радвам, че вече нямам ученици. Сега дори не знам кога почва учебната година на сина ми. Май на 15.09 , а Мари?
   Той , въпросният се прибира днес от поредното море, че гаджето почва очни. После , в началото на октомври пак отиват в Италия на море. Много му се радвам, поне нещичко чу от мен като му говоря,че си заслужава човек да пътува. Така се пълни душата, не с вещи.
   Тази сутрин на кафе с дружката си получих подаръка за РД, който е чак в края на януари де. Живот и здраве , ще се черпим в любимата ми южна Италия.

# 636
Марулетка, нямам никаква идея за началото на учебната година. Преди малко погледнах, че 15.09 е понеделник (за мен почивен ден) и ще имам възможност да лисна вода на момчето преди училище.

# 637
Ей, домакинките, какви ги вършите?
Днес направих малко краставички по рецептата на Джейми. И тривиалното почистване, готвене, пране отмятам. Нали ми е почивен ден. Wink
Днес е Малка Богородица.

# 638
  • София
Привет!
Ние ходихме до горския ни дом. Обмисляхме с братовчедка ми инвестицията, която искаме да правим, но още сме 50:50 доколко е смислено и дали ще спечелим или само ще се набутаме с ангажименти, усилия и пари.
Сега пътуваме към дома и утре стягаме багажа със студентката. В паника съм, че няма да ми стигне времето в Рим да стегнем всичко, но ще преценя на място дали през октомври да не отида пак за няколко дни или направо да планирам по-дълъг престой покрай рождения ден на Лия на 15.11. и да съчетаят наведнъж нещата.
На 14.09. вечерта се прибирам, че на 15.09. да си изпратя младежите. Още от петък униформите им са изгладени на закачалките, а сестра ми е обещала да осигури букетите, понеже ще купува за градината на нейните внуци.

# 639
  • гр.Варна
Аааа и аз съм тук. Печем си прекрасните телца с ММ в Тунис. И Асан човек Stuck Out Tongue Winking Eye
Летим обратно в сряда и от понеделник пак на работа...

# 640
Ох, Плами, сега има да ви мислим как сте, дали сте почервенели, изгорели, допада ли ви храната.... Приятно изкарване!

# 641
  • София
Привет и от мен да!
Плами,весело изкарване!
Фивър, успех и на теб, ученици, студенти, бизнес, изморих се само докато чета😄.

Ние тая вечер сме в Благоевград, в квартирата на детето, която плащаме, но в която никой не живее.😁Утре рано планираме да сме Гърция, дано всичко е както трябва.

Детето е добре в Мароко, ПУ пу. Университет, кампусът много и харесват.
Аз много я мисля, много.  Много интересни неща и се случват там, само здрава да е.

# 642
Всичко ще е наред,Валка! А ти отпусни душата и си почини е Гърция!
  Плами, приятна и на вас!

# 643
  • при късмета
Добро утро!

На почиващите, приятно изкарване и да съберете още малко слънце!
Аз се прибрах болна от вилата. Допивам си кафето и ще мина през личната. Не, че е толкова сериозно, ама съвпада с медицинското на мъжа ми да си сменя книжката.
Гуши на всички Hug

# 644
  • гр.Варна

Добро утро с чайче с мента, бадем и кедрови ядки.

Общи условия

Активация на акаунт