Смърфи, честита покупка! Добре сте направили, защото пътуването и изобщо животът в Бургас през лятото е натоварващ, заради туристите.
Ние сега обмисляме да започнем нов семеен бизнес. Заедно с братовчедка ми искаме да почнем да даваме ваканционни жилища под краткосрочен наем и започнахме да подготвяме бизнес-план. Дано да потръгне! Аз съм леко скептична, защото инвестицията е сериозна, но братовчедка ми е много въодушевена и смята, че ще успеем.
Вчера успях да взема на младежите маратонки, дънки на големия и панталонки на малкия, няколко худита или както там им казват. На баткото отидохме да поръчаме нов панталон и елек от униформата, че му бяха станали малки, макар при тях униформата да е задължителна само за определени поводи, а в останалото време спазват само дрескод.
На каката също взех от специализираната козметика, която ползва.
Днес също смятам да обиколим за чанта за баткото и за нов анцуг за тениса, а на малкия някакви пантофки за градината.
Сега с каката обмисляме какво от нейните дрехи и вещи ще занесем към Рим и какво ще остане за по-натам.
Аз също сготвих най-накрая.
Нали на морето карахме на салати, месо и подобни. Сега направих леща и домашни банички.Джей, имаш ли идея към какво да се насочиш?
Лек ден, момичета!