Домакини 92 - лято, лято

• 29 924
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Добр ден и спокоен септември!
    Ее за Кати има още време да играе с кукли. Ще прави 4 ноември.
   За розите -15 броя насадихме. С корени са , големи растения. Извадиха ги от техния двор, защото ще го променят малко. Колкото се хванат , все ще е добре.

# 616
  • при късмета
О, тогава ще живеят. Щом са стари растения, с развити корени, а не млади, би трябвало да преживеят местенето. Само много поливане и поне на 50 см. дълбочина на посаждане
Аз поръчах една контейнерна, че същата на гол корен пролетта смразяването не ѝ понесе

# 617
  • София
Здравейте!
Вече всички работещи от семейството са обратно в трудовото си ежедневие. Аз съм в майчинските си задължения в подготовка за училище.
Ма ко, доволни са всички и то много. вече нямат търпение за зимата, когато пак ще ни гостуват, но за по-кратко.
Марулета, аз много обичам рози и много исках да си насадя на вилата, но ние все по-рядко ходим там вече и се отказах от идеята, защото няма кой да ги гледа. Останаха ми само мушкати, здравец и билки там. Даже сигурно е обрасло всичко през лятото и ще трябва да идем през почивните дни да нагледаме, преди да заминем с Биляна.
Сега се подготвям психически за пазаруването с двамата младежи утре и отсега съм изнервена и изморена. Simple Smile
Хубава седмица на всички!

# 618
Племенницата и тя утре започва училище в Англия, а е само на 5 години. Милите деца. Аз съм в София. Чакаме превоз за обратно. Минахме с щерката малко разкрасителни процедури.

# 619
  • при късмета
Добро утро!

За добро утро, компютъра ми умря, сега си играя всички акаунти на лаптопа да ги запомня.
Обаче упорито си ползвам клавиатурата на компа и се чудя защо не работи Joy Навика е страшно нещо. Ще се забавлявам явно цял ден с глупости

# 620
Добър ден!
   Пак ми е жега. ММ снощи ме предупреди,че ще му оправя другата спалня, че зимата ще измръсне отстуд с мен.

# 621
Привет и от мен!
Да се похваля, че си купихме много малко, но супер сладко морско жилище в харесвано от нас място! В тази връзка пак ходихме до Бс, но пътувахме в неделя следобяд и се прибрахме вчера надвечер. Всички административни задачки изискват да се свършат в работно време. Лудницата и задръстванията в Бс ни потвърдиха, че сме взели правилното решение. Апартаментът ни Бс е супер за зимата, но за лятото е непрекъсната борба с трафика за морето и надпревара с времето да си намериш местенце на плажа хем за колата, хем за г*зенце. Stuck Out Tongue Winking Eye

Катунът, демек един малък контейнер от 20 кубика ще дойде другата седмица. Днес се хванах да подредя някои други шкафове в апартамента, но май повече преливам от пусто в празно. Weary
Добре, че мазето е голямо, но ще трябва всеки кашон да се отвори, нареди, подреди и т.н. Имам идея какво трябва да се качи в апартамента, какво и на кой ще подарим, има неща и за даряване, но ще отнеме бая време, докато го направим. Голяма играчка е...

Баща ми вчера ни беше опекал две големи риби и днес ще има какво да ядем, та да не мисля поне за готвене.

# 622
Смърфиетка честито!
Аз се подготвям за работа, но мотивацията ми я няма... Обмислям дори и сериозни промени.

# 623
Честито, Смърфи! Да си го ползвате с кеф и да му се радвате!
Ма Ко, има ли шанс да се оправи компа?
Марулетка, по същата причина реших да не си купувам поларен халат.
Джейми, да не сменяш училището?

# 624
Честито, Смърфи! Да си го ползвате с кеф и да му се радвате!
Ма Ко, има ли вероятност да се поправи компа?
Марулетка, по повод жегата решех да не си купувам поларен халат. Все ми е жега, а много искам.
Джейми, ще сменяш училището ли?

# 625
Смърфи, честито!Много хубави моменти да имате там, в любов и спокойствие.
    Мари, и аз искам халат, ама все не намирам размер.Сутрин като пия кафе на терасата ми е доста хладно.

# 626
Аз да не се оплача - катунът има забавяне... Корабът е още нейде между Атина и Варна. Влязохме в 4-тия месец, откакто е изпратен от Малайзия. Triumph

Момичета, благодаря ви! Hug

# 627
  • София
Прекрасно, Смърфи, сте направили с тази покупка! Да имате чудни моменти в новия дом!

# 628
Не знам дали изобщо да не сменя професията... Още го мисля.

# 629
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, честит да ви е новия дом, много хубави моменти в него!
Ма Ко, има ли вероятност да се поправи компа?
Вероятно може, но не си заслужава точно за този
Сега ми е малко тегаво, от монитор 24 инча, да мина на 16, ама ще го преживея
Джейми, и такива моменти има. Ще го измислиш
Започвам да ставам в нормално време. Ще пазарувам и готвя днес
Гушки на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт