Домакини 92 - лято, лято

• 24 979
  • 706
  •   1
Отговори
# 675
Нямам идея какво да готвя за вечеря.... напълно блокирала съм. Снощи правих пълнени чушки с кайма и гъби за по-здравословно, стигнаха за вечеря и днес за обяд, ама какво за вечеря? Нямам проблем да го сготвя, а да го измисля.

# 676
Смърфи, на мен ми се хапва месо със зеле, или постно зеле. Но за децата ще готвя спагети със сьомга и сос.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 13:53 от mariat

# 677
Онзи ден се засилих да готвя пиле с прясно зеле. Уж го избирах зелето, но то за салата не ставаше, камо ли за готвене, та пилето стана на пиле с грах. Добре, че имах замразен грах във фризера.
Имам излизане след малко. Дано да го измисля дотогава, че да купя продуктите навръщане. Нали заминаваме в неделя и гледам да нямам много неща в хладилника.

# 678
Благодаря за идеята за месо с грах. Ще се възползвам в скоро време.

# 679
Fever Ray на 20 км от Бургас съм, но далеч от морето. Момчето беше любезно, помоли един от съседите на главната улица за вода, благодари като слизаше от автобуса. Фактът че разхвърли по улицата половината си вещи и смятал да върви пеша  толкова път.
Аз сега приключих работа. Последният ден от учебната година се оказа доста натоварен. Пожелавам си новата да е по-спокойна.
За вечеря вчера бяхме на яйца, за вечеря за обяд имаше супа. Аз обичам грах, но дребното не яде. Сега ще мисля какво да е. Май ориз с гъби ще стане най-бързо.

# 680
Аз го измислих - крем супа от тиква, печен пушен бекон и синьо сирене. За салата домати с моцарела от италианския и фокача за мм.

Джейми - успешна нова учебна година! Да е лека и безпроблема! Ще взема книгата, като идвам следващия път. 

# 681
  • при късмета
Добро утро!

Мъжа ми отиде на вилата, аз съм си тук. Нямам сили за там. Надявам се да започна да се понадигам, че вече се ядосвам.
Хубав уикенд на всички

# 682
Аз съм на работа. Последно днес и ме чакат два почивни дни.
Ма Ко, какво предприемаш, когато имаш задъхване? И приятелка е така при всеки вирус след ковид.
Хубав ден от мен!
Вале, не гъбясахте ли достатъчно вече?  Прекалявате!

Последна редакция: сб, 13 сеп 2025, 15:04 от mariat

# 683
  • при късмета
Личната ми дава инхалатори. Хора с астма ги получават всеки месец, а не винаги са изразходвали предния. Оставят ги на докторката, а тя по усмотрение ги дава на който има нужда. С един карам много време, не мога да го изпръскам за един бронхит. Много ми помага.

# 684
Мерси. Ще кажа на приятелката. На нея ѝ бяха казали, че е от нерви, изписали ѝ Деанксит. Ужас.

# 685
Честит 15 септември, момичета! Децата да случат на добри учители, учителите да случат на добри деца И родители! Да получат много знания и награди! Да им върви по вода!

# 686
  • София
Здравейте!
Честит празник на всички учители, ученици и родители на ученици!
Аз се прибрах вчера. Днес откриваме годината с момчетата и влизам в рутината.
Добре, че вчера беше форумът, че имах кофти пътуване, задръстване в Рим, дълга проверка, задръстване в София. Поне имаше с какво да се занимавам. Simple Smile
Пък и се разстроих от раздялата с всичките ми момичета. Sad
Чакам днес да кажат какво още трябва да докупим за училище. Смятам утре сутрин да се погрижа, да поддържа учебниците на ученика и от сряда почвам зимнината. В стил "Залудо работи, залудо не стой."
Слънчев ден на всички!

# 687
  • при късмета
Добро утро!

Спорна и успешна учебна година на ученици, учители и родители!
И на мен ми остана и гювеч и чушки да сложа, но не знам и тази седмица дали ще събера сили. Разби ме този вирус. Колкото успея, толкова

# 688
Честит първи учебен ден! На учениците пожелавам успех, а на майките сила и търпение! Ако се изчерпат бързо, има вино! 😜🥂

Поздрави от Родос:

# 689
  • София
Здравейтеее!
Прибрахме се, да не помислите, че съм се хванала с някой грък земевладелец, че да гледам и маслини, освен домати😁😁.
Толкова ни хареса, че запазихме и за другото лято, края на юни.
Вече съм софиянка, започвам да водя детето на занимания и така
Мими в Мароко се чувства чудесно, ПУ пу, праща прекрасни снимки и клипчета. Кампуса е в планински град, много голяма площ, затворен е, едни горички, едни алеи...
Слагам снимка за малко  от днес:

Ма Ко, надявам се да си добре вече!

Смърфи, весело изкарване!

На всички  ученици и учители, а също и родители, желая спокойна учебна година!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 12:17 от Валенцето

Общи условия

Активация на акаунт