Домакини 92 - лято, лято

• 25 235
  • 715
  •   1
Отговори
# 690
Привет!
   Успешна учебна година на деца, родители и учители!
    Вале, страхотно!

# 691
  • София/Севлиево
Добро утро.
Успешна нова учебна година.

# 692
  • при късмета
Добро утро!

Смърфи, приятна почивка
Вале, нека се забавлява Мими и да ѝ е интересно. Щом си софиянка вече, ще се виждаме
Ели, как са децата?
Като, че съм по-добре, днес май ще правя опит и до пазара да отида.
Шефа ще е втора смяна този срок, което е по-добре, че после ще е първа. И са си в училището най-после. Сега трябв а да наредим плуването и математиката
Гушки на всички Hug

# 693
Моята гладна душичка остана много доволна от кафето, което Ма Ко ни е сервирала днес.
Хубав ден от мен!

# 694
  • София
Здравейте!
Аз днес съм по пазарите цял ден. Утре ще мия, режа и ще замразявам.
Правя бързо замразяване. Режа, подсушавам и слагам в кутии да замръзнат нещата. После вадя и разделям по пликчета. Само надписването ме дразни, но аз си имам логика на редене и може да си спестя надписите.
Минах и да подвържат учебниците на баткото в близката книжарница.
Сега искам да отида набързо да видя братовчедка ми, че вчера я оперираха и се прибра днес. Ще пием по кафе набързо и ще се прибирам да посрещна младежите, за да идем да се поразходим с колелата, докато е хубаво времето. Надявам се в това време и съпругът ми да приключи с работата.
Имам натрупало се пране, докато бях в Италия - и аз донесох, и мъжете ми оставяли. Утре обаче ще се преборя и с него.
Поне бяха сготвили, та имаме пилешка супа и Чили кон карне,та ще готвя чак в четвъртък. Ще почвам пак с менютата, за да се организирам лесно и да имам време да се върна към плуването на басейн и тениса, а и да не се чудя всеки ден какво да готвя. Свърши ми почивката от готвенето, която си правя на морето.

Лек и слънчев следобед, момичета!

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 15:48 от Fever Ray

# 695
  • София/Севлиево
Благодаря,че попита Мако.Добре са, Росен ходи на градина,Слави почва от 1 октомври (нали е на индивидуална форма,те почват по-късно).

# 696
Честит имен ден, Ма Ко!
Бъди здрава, обичана, все така дейна! Мечтай с размах!

# 697
  • при късмета
Добро утро!

Да почерпя

Честит празник и на софиянки!
Започвам да се поосвествам, дано е по-бързо

# 698
Отстъпвам ви кафето! Wink

# 699
  • София/Севлиево

# 700
Хайде и тук ма ко много здраве и щастие пожелавам!

# 701
  • София
Здраве и усмивки, Ма Ко!
Весел празник!
💃💃💃

# 702
А!Пропуснала съм, за мен си Мако. На патерица, но от сърце,да си здрава и щастлива!
    Добро утро!

# 703
  • София
Здравейте!
Честит празник на патерица на всички празнуващи вчера! И на мен, защото аз и сестра ми също сме на този ден.
Не съм празнувала специално, но снощи ходихме на концерт в подкрепа на хората с репродуктивни проблеми.
Днес по план мисля да поплувам в близкия басейн. Изтекла ми е картата и трябва да я подновя.
Напредвам със зимнината, но първо планирам да ида да си взема канелено рулце от Графа, че много ми липсваха цяло лято.
Слънчев и усмихнат ден ви желая!

# 704
Ау, честит ИД на Ма ко! 🌷🌹🪻
С малко закъснение, но съвсем изключих какъв ден беше вчера.

Днес при нас се раздухаха мелтемите, ще видим как ще е на плажа…

Общи условия

Активация на акаунт