Домакини 92 - лято, лято

• 29 623
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, приемате ли и една ужасна и нескопосна домакиня във вашите редове?.
Домакиня малко може така да се каже по-принуда от обстоятелствата, ама вече почна да ми харесва Wink
Добре дошла, разкажи нещо повече за себе си.

# 136
И задължително опиши градинарските ти умения.

# 137
Ами, какво да кажа?
Аз съм художник, работя в сферата на монументалната пластика. Мъжът ми е със съвсем друга насоченост.
От няколко години не мога да практикувам дейността си. Тежък физически труд, който беше несъвместим с инвитро процедурите ми. Процедурите за жалост завършиха с неуспех. Но заради тях сведох до минимум дейността си откъм професията.
 Сега нямам процедури, но имам увреждания по гръбнака, вследствие от многогодишната работа на тезгяха.
С една дума, не мога да работя това, което искам.
С дългогодишната работа успях да осигуря някакви пасивни доходи.
Грижа се за двора ни на вилата, садя домати чат пат. Поддържам двора на морския ни имот на южното Черноморие. Грижа се за двамата ни домашни любимци.

# 138
Тортила, много кофти с увредата на гръбначния стълб. Ще има ли операция, физиотерапия, временно ли е?

# 139
  • София
Тортила, добре дошла!

Аз веднага се включвам по въпроса с гръбнака.
Преди пет месеца претърпях операция на дискова херния,  по спешност стана, сложила ми гел в гръбнака и се надявам нещата да са добре.
Ходих на лечебна гимнастика, сега всеки ден правя вкъщи.
Възстановявам се, от операцията насам няма болки, пу пу, но нервът на крака беше много силно увреден и още имам разни усещания. Все по малко.

За гостуването си при мен, дами, винаги сте добре дошли, заедно или отделно.😍

Джейми, при МС Ко е студено, при нас също, но не пак така. Ако не маха братята и колтуците, ще има домати за Коледа, с без оранжерия съвсем.
При теб е топло. И почвата ви е друга, хубава. В нашия район и при Ма Ко си е планинско .

# 140
Мерси, Валюнка!
  Дубрутро!
Тортила, добре дошла!

# 141
Добро утро!

По въпроса за гръбнака. Слава Богу засега съм само на физиотерапии и от време на време някой болничен престой ако се изострят много проблемите. Много дискови хернии имам. Само на врата са 4 броя.
Правят ми проблеми и увреди основно по нервите на ръцете. От известно време правя много упражнения, както и актив ситинг. Доста ми помагат.
Валенцето, къде ти правиха операцията?

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 07:34 от Tortilla Flat

# 142
  • София
Добро утро!
Тортила, в Иван Рилски, проф. Минкин .

Цветен ден ви желая!

# 143
  • Бургас
Добре дошла,Тортила!

Аз като Смърфи съм сериен убиец на цветя,но ако ще ходим при Валюци съм първа китка!
Само ще ям обаче!

# 144
И аз ще ям.И после пеша до МонтанЯ.

# 145
  • при късмета
Добро утро!

Добре дошла, Тортила! Ще правим клуб на калпавите гръбначни стълбове, аз и  още някои мога да запълня Joy
Аз Валето после ще я взема при мен, за ОТК на доматитО. Това е най-важната позиция в един процес, ако не седи някой с ръцете на кръста и да казва кое, как, нищо не става Joy
Поуспах се днес, има да пазарувам и готвя
Гушки на всички Hug

# 146
Аз Валето после ще я взема при мен, за ОТК на доматитО. Това е най-важната позиция в един процес, ако не седи някой с ръцете на кръста и да казва кое, как, нищо не става Joy

Тази позиция се заема от поне няколко души, докато само един работи! Joy

За карамфила ще се разберем по вайбър.

И аз излизам да пазарувам. Смятам да пълня чушки. Ядат ми се пържени тиквички, ама не ми се пържат. И без това в момента е сезонът: "пак съм на диета". Joy То аз пържа един път на година, колкото да ми мине меракът.
Ще ходя до италианския на изхода на София да купя капсули за пералня. Нашата е със система със собствени прах и омекотител, но като не се използва към месец, се запушва тръбата. Сега вече сме тук и може пак да я пуснем, но решихме, че с капсули ни е много по-удобно и безпроблемно. Освен това, тези от италианския са наистина много качествени и дрехите миришат дори и след сушилнята.

# 147
  • тук и там
Добро утро.Полях си стайните растения,после ще отида на фитнес.Аз ходя три пъти седмично,но по нищо не ми личи че съм стъпвала в зала .Но нищо де,на мен ми харесва просто  и  поне се разтоварвам малко.
Ето нашата котка,спи си блажено.

# 148
Смърфи, и аз харесвам този магазин.Изобщо всичко италиянско харесвам.Обожавам Италия.

# 149
  • София
Смърфи, този магазин го има и на Военна рампа. Обожавам да пазарувам от него. Особено от виното на Ал Бано. Wink

Общи условия

Активация на акаунт