Домакини 92 - лято, лято

• 29 962
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Да,тя ходи.Но градината не работеше един месец.Имаше опция в друга градина, но аз поех ангажимент да я гледам през август.И двете с дъщеря ми го отчитаме като грешка, за догодина ще знаем.Трябваше да подадем заявление,че ще ходи, да си има място, пък в движение да го решаваме. Аз мога и да не ходя на работа, но не искам.
    Кати си търси дечица, обича на градинка.Около нас има деца, но аз не мога да вися по цял ден в чужда къща, както и в нас непрекъснато да кисне някой. Излизаме в парка, вършим някакви неща. А и по моите критерии/най-вероятно не съм права/, са леко лигави и невъзпитани.Аз такива не понасям. И така.

# 586
  • София
О, щом има възможност, аз винаги съм за градината. Лия ходи от 6-месечна и определено виждам разликата с Ясен, който тръгна на 2 и това лято изкара с нас. Тя ходи и лятото, а само за 3 месеца (де да бяха месеци, седмици са)  я спряха, докато бяха тук.  Няма кой да я гледа целодневно. Дъщерята (уффф, тоя редактор) работят на смени и се редуват. Сестра ѝ и сестрите на зетя помагат отвреме-навреме. Сватята по-малко, че работи и са в друг град. И Лия затова е кротушка. Ясен е свикнал всички ваканции да е с батко си и до 2 г. беше залепен за мен и за баща му. Като най-малко и на много внимание е свикнал у дома, та сега чакам градината, за да влезе малко в график. Сега уж сме на вълна да дава пример като вуйчо, ама е палав. Батко му беше по-кратък, но и с момичетата беше така навремето - двете големи бяха като войничета, защото отрано тръгнаха на финландската градина и там някак правят децата спокойни и без нерви. Биляна тръгна по-късно и в българска, та беше изнервящо, компенсирайки спокойствието с големите.

Последна редакция: пн, 25 авг 2025, 19:33 от Fever Ray

# 587
Кати ходи на ясла от година и няколко месеца.Аз съм ЗА, ако ме пита някой де. Но и не се предлагам за безплатна детегледачка .

# 588
  • София
Оххх, видях, че съм написала 3 месеца. Глупости. 3 седмици са тук. Мечтая си аз да са месеци. Simple Smile
Надявам се, когато стане по-голяма, да я пращат тук лятото с нас на морето. Стига самите ние да сме тук, но аз бих я гледала по-натам. Сега е малка да се делим от майка си и баща си за дълго.

# 589
  • при късмета
Добро утро!

Ма ко, поздравявам Шефа, че е почистил. Кога ли и аз ще доживея такава дейност да се отчете, а не да се мине с опашката от ред да мине.
Не, че и той не минава с опашката, ама пак е нещо. Не правя забележки, чакам него самия да започне да го дразни, иначе няма и да започне да го прави като хората.
И аз трябва да мисля за пазар на дрехи за Шефа, нищо, че не е малък, не му става нищо от това, което е носил пролетта с дълъг ръкав и крачол. И двамата не обичаме да ходим по магазините за дрехи и е като досадно задължение. Аз за себе си купувам като ми хареса нещо на момента, не обикалям специално, за него трябва да съм разгледала и набелязала няколко неща, а той с 300 зора да пробва най-много 3 и да си избере.
Добре, че работни дрехи за практиката има поне за още 2 години.
Трябва да пазарувам днес, имам само тиквички, май кюфтета ще правя, ама и някакви мръвки трябва да измислим. А я по кое време станах и днес
Гушки на всички Hug

# 590
Мале, тия бисквитки в чинийката колко са примамливи! Добре, че след малко ще изям две варени яйца.
Хубав ден, момичета!

# 591
  • при късмета
Добро утро!

# 592
Вече е почти обяд, обаче трицветното кафе е много изкушаващо. Сутринта ми беше студено и мисля от утре да си взимам и жилетка. Момичета, бавно лятото си отива.

# 593
ма ко взимам кафето.
mariat да есента е вече на вратата. Днес освен всички други птици и млад папуняк ни навести. Успях да му се порадвам. За втори път виждам на живо.
Отивам да чета за калориите. Нещо бъркам със сметките.

# 594
Джейми, давай да разгадаем калориите заедно. И аз правя калориен дефицит.

# 595
Опитвам се да разгадая загадка в калкулатора червената ябълка.
Скрит текст:
Имаме си насоки какви калории и примерни менюта , но не може еднообразни неща, втори път се боря с калкулатора, даже предния път го деинсталирах защото ме ядоса.
Как печените моркови и печените картофи ще са с най- голям брой калории не мога да си обясня.

Тръгвам да си правя моите рецепти. Ами те нещата добре ги въвеждам, но после как да им сметна калориите...

# 596
Пиша на лични.

# 597
Хайде кафето от мен днес

# 598
Благодаря,Джейми!

# 599
  • София
Добро утро !
Детето вече е в Мароко, нощес пристигна, настанена е и сега спи .

Общи условия

Активация на акаунт