Домакини 92 - лято, лято

• 25 545
  • 728
  •   2
Отговори
# 720
О, лук обожавам и суров, и на яхния, но ни пречи на стомасите с ММ и вече го игнорираме.
Много се радвам за Криста.

# 721
  • София
Здравейте!
Много ви благодаря, момичета!

Славче, успех на Криста в новото училище! Дано все така с радост да ходи!

Аз почнах да се успокоявам. Явно покрай другите ангажименти, а и вие ми помогнахте много.
Днес смятам да използвам хубавото време и да се поразходя по-дълго. Трябва да накупя повече ядки, че да слагам на ученика в кутията да си хапва през деня, а и ние сме любители, когато застудее.
Обичам в дъждовните вечери да редя една голяма дървена дъска с ядки, маслинки, нарязани плодове, парченца зеленчуци, различни сирена. И чай или чаша вино.

Хубав ден на всички!

# 722
На тези дъсчици с питиета и ние сме фенове.

# 723
И аз снощи вечерях дъсчица - меки фрески сирена, грозде, смокини, една чаша розе.
   Синчето се обади, много бил зает. Да им направя програма за почивката в Италия. Мммм, това ми дай на мен.
 Мария, как е колежката? Кка й се вижда втората година? На мамин златен 3ти курс му се вижда най-труден , но и най-интересен. В смисъл като предмети и заетост, от това,което досега е видял.
   Славче, радвам се, че се списа. Явно новости при вас има доста. Много се радвам за Криста! Френски ли ще учи?  Обожавам го този език, завършила съм френската в Ловеч.

# 724
Марулетка, днес се качи за първи път щерката. Ще чакам инфо по- късно.

# 725
Къде се е качила?

# 726
Хи,хи, Марулетка, забравила съм кавичките. Тя се "качва" на София, а не пътува.

# 727
Абе и аз така помислих.

# 728
  • София
Здравейте, банда!

Разписвам се, защото Ма Ко ще извади домовата книга .😁

Фивър, чувствата ти са съвсем нормални. Но ще ти мине.😁😁
Аз нямах такъв момент с Мими, признавам. Не съм плакала, като замина за Благоевград. Всъщност ми харесва да не живеем заедно.🤪. Не мислете, че съм някакво зло същество, с нея сме страшно близки, тя много ми споделя, аз постоянно търся съвети и мнение от нея също. Но животът ни заедно не ме блазни. Хич.😁 Много е хубаво да си идва почивните дни, през седмица или повече. Да си седнем вечер и да си говорим дълго, докато всички спят.
И след два дни да си тръгне.😁
Чудесно!
Може би съм така, защото Бубка ще е винаги, постоянно с мен, докато едната от нас ...но да не бъда гадна.
Просто е прекрасно да пускаме децата си, да ни липсват и ние да им липсваме, да се връщат и пак да тръгват. Да ни е хубаво заедно, но и поотделно.
Сега като е в Мароко, признавам, нямам никакви усещания да рева и прочие. Като се чуваме на видео и виждам колко е щастлива, това ми стига. Нищо повече не искам.
Е, ако живее постоянно в друга държава, каквото са и намеренията, ще ми е мъчно, но ако там е щастлива, чудесно.
Та, засега в Мароко е много доволна. Е, има разни културни шокове😄😄, но то е неминуемо.
Университет, кампус, всичко и харесва.
И да има разни дреболии, които я тревожат, напрягат, нормално е.
Тя още не е финансово самостоятелна, защото обучението и не позволява едновременно да работи, но и това ще стане. Надявам се.😄

Та така.
Иначе аз съм официално софиянка, както ви писах. Започнах да водя детето на занимания три пъти седмично, развяване се всеки ден насам натам и те така.
А, и спечелих ваучер от Лидл за триста лева! Много готино ми стана.
Ще ходя да си взимам направление от личната  да ида малко на физиотерапия. Продължавам всеки ден дави правя упражнения, да ходя много, да не вдигам тежко. Кракът е все по добре, но има още какво да се желае. Както каза и неврохирургът : Ще е дълъг процес, поне година. Дотук са седем месеца от операцията.

Славе, радвам се за Криста!

Мария, успех на детето тука горе😄😄.

Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт