ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 29 397
  • 371
  •   1
Отговори
# 285
Гледам се е раздвижила темата, та къде без мен 😁
Аз съм от тия дето отслабнаха за лятото, ама после изтървах нещата и имам леко покачване. Та идвам сега за коледното отслабване 🤣 Не съм се мерила на кантара, ама работния панталон ми стана по плътен, а беше доста широк в началото на лятото. От петък започнах с драстично ограничение, за да свикна с идеята за лишение от определени храни. Та 3 дена изкарах с обяд и вечеря от 3 варени яйца и 2-3 корнишона. Днес ханпах 2 малки ябълка до обяд, а за обяд свински дроб на скара отново с краставица. Довечера мисля да метна на тигана с малко масло няколко яйца, че днес съм на работа до по-късно и няма време за друго. От утре ще вкарам мазнините и си почвам ВМ режим. И просто не трябва да се отпускам, че ей го лека по лека и всичко ми се лепи на краката и дупето. 😁

# 286
Днес се измерих сутринта- гладна, жадна, минала през тоалетната- 51 кг., доволна. Е, ще стана и 50, но трябва стягане при мен и чистене на мазнини от баджаците.

# 287
Изчистих плюса от 1.5кг, и не само- още 200гр надолу. Joy

Зкусих 2 яйца и половин картоф, тичах 10км и обядвах омлет от 3 яйца и 170гр гъби.
В 4 ще направя тренировка с пудовка, и след нея протеин.
Вечерята е класическа билдърска- пилешки гърди и броколи. Ставам твърдошиен традиционалист.
Няма начин да не стане. 9-10 седмици не помръднах, да му се невидяло, ще залагам на старата школа, и намаля И мазнините.

# 288
Днес се измерих сутринта- гладна, жадна, минала през тоалетната- 51 кг., доволна. Е, ще стана и 50, но трябва стягане при мен и чистене на мазнини от баджаците.
Супер, това са моите килограми. Сега съм 55, свалих вече 2, лека-полека вървят надолу. На 45 г съм .

# 289
  • Бургас
Аз от няколко дни се чудя на какъв хранителен режим да съм зимата.
Какво да ми е менюто? Хем да е в КД, хем да са неща които обичам, хем да е разнообразно?

# 290
Аз от няколко дни се чудя на какъв хранителен режим да съм зимата.
Какво да ми е менюто? Хем да е в КД, хем да са неща които обичам, хем да е разнообразно?
Питай ChatGPT, спец е.

# 291
  • Бургас
Оооо,не!!!
Не бих си го причинила!

Ще се опитам да си го изготвя според прочетеното в дадените групи и информация!

# 292
карз, закъсах здравословно със съмнения за жлъчна криза и преди да отида на лекар се хранех по супер рестриктивната препоръка какво може/ какво не може
то се оказа че много не може и за 4ри дни свалих 2 кила
за пореден път ‘ооооо, ама аз не ям много’ си е фейк самоилюзия
сега съм на ‘едно авокадо на ден, пази доктора далеч от мен 😛
закуска - яйце, авокадо и 10 гр масло
обяд - протеин със зелени зеленчуци

с чат джипити сме си много близки вече

# 293
карз, закъсах здравословно със съмнения за жлъчна криза и преди да отида на лекар се хранех по супер рестриктивната препоръка какво може/ какво не може
то се оказа че много не може и за 4ри дни свалих 2 кила
за пореден път ‘ооооо, ама аз не ям много’ си е фейк самоилюзия
сега съм на ‘едно авокадо на ден, пази доктора далеч от мен 😛
закуска - яйце, авокадо и 10 гр масло
обяд - протеин със зелени зеленчуци

с чат джипити сме си много близки вече

Яйце, авокадо и масло при жлъчна криза е абсолютно забранено. Освен ако от яйцето не ядете само белтък. Зеленолистни също са аут. Това води до кризи и то зверски.

Диетата е варен/печен ориз и картофи без подправки и мазнина, пилешко, пуешко, риба (не мазна), маслини, препечен хляб, айрян. Нищо люто, нищо газирано, никакъв алкохол, никакъв кофеин. Диетата се води диета 5. Ако от яйца и зеленолистни не правите кризи по всяка вероятност не е жлъчка.

# 294
ааа, то не било жлъчна криза
бях се приготвила за умирачка от жлъчка или черен дроб, оказа се скучна болезнена невралгия на ребрата
само казвах как се самоограничих, докато отида на лекар

# 295
Херц, дано не се повтаря!

Кантарев ме зарадва днес с още -400гр, общо 600 от вчера, но усетих, че ще е така от огледалото. Мазнинина е паднала, и то от краката. Знаех, че ще потръгне.
Остават ми още 5кг, може и по-малко да са, ще видя в движение.

Протокол Менопауза:
Преоткрих тренировките с пудовка, и вкарвам 3 седмично ( понеделник, четвъртък и събота). Вчера направих първата. Не са нови за мен, учила съм техниката с треньор преди пандемията (преди някой да ми е направил забележка, че пудовките не са за всеки. Знам, не съм начинаещ).

Днес е вторник, и ден за рамо и бицепс, и 300 коремни вариации. Това ми е най-любимата тренировка. Ако можех да обикна и дните за крака,...

Тази статия ми даде чудесни идеи:
https://www.womenshealthmag.com/fitness/a65089834/kettlebell-wor … before-and-after/
Май е за спортния тази информация. Ще отворя пак Трансформиращите Дневници.

# 296
Хей, привет от мен! Не знам дали ме помните, но от ноември до средата на лятото свалих 20-тина кг, открих фитнеса и тренировките с тежести, и бях много близо до целта си 😁
Последва ежегодната морска ваканция, на която не се улях, но не се и ограничих от нищо - общо се върнах с +2 кг. След това ми беше трудно да се върна на стриктен режим, поболедувах малко, много ми се хапваше, банички, соленки неща... Ами оказа се, че съм бременна 😂🎉 Не съм го споделяла тук, но да мога да забременея и да имам по-безпроблемна бременност беше основната ми мотивация да сваля колкото мога килограми и да придобия по-нормални навици на хранене. То и не знам тази шушка в мен на кого се е метнала, но грам не ми се яде сладко, виж за солени и леко пикантни неща още от сега ми се точат лигите. Много на ранен етап са нещата, но съм с нагласата, че всичко ще е наред. В дните, в които не ми се гади постоянно, се опитвам да си следя храната, за да съм сигурна, че не прекалявам и ям достатъчно протеин. Няма да отслабвам с вас за момента, но ще се постарая да не изпускам съвсем нещата. Знам, че може да изглежда малко обсесивно, но аз се познавам и знам колко лесно напълнявам, ако се отдам на хранителен разгул. Няма и да гладувам, ще търся баланс. Пожелавам ви лесно влизане във форма и крепко здраве! До нови срещи Simple Smile

# 297
Страхотна новина! Пожелавам лека и безпроблемна бременност!
Тези пориви за соленко и люто на момченце са май🤭

# 298
Успешна бременност пожелавам!

# 299
Прекрасна новина O-Olivia! Пожелавам безпроблемна бременност и леко раждане! Heart

Общи условия

Активация на акаунт