ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 29 390
  • 371
  •   1
Отговори
# 300
Olivia, честито! Лека бременност, и кротко и здраво бебе на финала! Heart

# 301
Привет!
Да се отчета след края на септември. Начало - 9 септември, за три седмици - минус 3,7 кг. Това са първи свалени след доста продължително отпускане. Сега очаквам 2-3 кг на месец. Дано този път съм по-постоянна, че дълъг път ме чака. Трябва да сваля поне 30-35 кг. Цел до Нова година - 10 кг.

# 302
  • Бургас
И аз се отпуснах последните две седмици и ще трябва да се взема в ръце!
В момента обмислям да си направя някакво примерно меню, което да следвам.
Имам си запазени разни менюта, трябва да ги прегледам и да си направя своето. Но ще е следващата седмица, че сега нямам време.

# 303
Аз си взех карта Мултиспорт и днес я сефтосах. Пожелавам си много да си я ползвам.

# 304
  • някъде другаде
И аз се отпуснах и не ми хареса резултата , който видях на кантара. Започвам да се храня , както миналата година. Тогава за 6 месеца свалих 17 килограма.

# 305
  • Велико Търново
Честита бременност, Оливия!
Аз съм около 60 кг.По горната част мисля, че няма кой знае какво да се желае, долната е друга бира.
Скрит текст:
Скрит текст:
Успех на всички ни!

# 306
Сиска, много красиви гръб и ръце. За долната част, според мен си твърде критична към себе си.

# 307
  • някъде другаде
Сиска , изглеждаш много добре.

# 308
Оливия, честито! Много хубава новина! Misc Baby Bottle Flowers Four Leaf Clover

не съм на никаква диета, много работа имаме и дните са ми хаос

# 309
привет Green Heart
от 10-тина дни наруших калорийния дефицит и кантара литна ...
но забелязах, че лятото ми е много трудно да ограничавам някои висококалорични храни, най-вече зехтина в салатата ... но есента и зимата ще го огранича ... като свършат доматите в градината Green Heart

# 310
Някой ползвали картите на Христо Мутов? Може ли мнение за тях?

# 311
Оливия честита бременност и леко да минат месеците до раждане 🤗
Сиска изглеждаш страхотно!

При мен уж почнах режим, после леко се отклоних, ама пак съю в редиците. Основно се придържам към яйца, месо, овче сирене и краставици. Ето едно любимо мое хапване от последните дни:

# 312
Здравейте,
От началото на Октовмри започнах ограничаване на храната от тестено и сладки неща, започнах да ходя на табата за първи път се захванах с тренировки, много ми харесва, по жизнена съм, а не като преди както се чувствах “мързелива  и унила”.
Искам до другото лято да махна 10кг,
Сега съм 67кг на височина 170см.
Като цяло нагоре ръцете ми не са слаби, имам малко корем след 2 раждания секцио, краката не са проблем.
Също така виждам( или пък си внушавам) че целулита леко намаля от тренировките може би, дали ако почна Дюкан до края на годината ще махна 5кг…
Много искам за мое си самочувствие и тонус да отслабна тези кг, защото ми тежат.
Засега не съм свалила, а съм ограничила сладкото даже доста, но може би трябва време, то досега никога не съм тренирала,34год съм;)
Благодаря , че ме изчетохте!

# 313
Също така виждам( или пък си внушавам) че целулита леко намаля от тренировките може би, дали ако почна Дюкан до края на годината ще махна 5кг…

Съвсем не си внушавате - тренировките, особено по-интензивните, работят добре срещу целулита.
А 5 кг можете да махнете и по по-приятен начин от Дюкан и евентуалните неприятни последици от диетата му.
Аз не бих комбинирала силови тренировки или високоинтензивно кардио като табата с толкова нисковъглехидратна диета.
Бих заложила на балансирана диета с достатъчно протеини, лек до среден калориен дефицит (10-15%), постоянство и търпение.

# 314
добре дошла и успех, Sunshine9104 Flowers Hibiscus

продължавам да нямам диета,
храня се с намалени порции и се харесвам с есенни дрехи Mr. Green
64-65 кг съм, спорта е само народните танци - 2х60 мин кардио седмично

Общи условия

Активация на акаунт