ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 119

• 42 825
  • 508
  •   1
Отговори
# 390
Мен нищо което съм изпила, а не изяла нормално с дъвчене, не ме засища. Колкото и да ми запълни стомаха, за мен това не е еквивалентно на чувство за ситост, най-много да ми стане тежко за малко ако е по-голямо количество. Но аз пак се озъртам да видя какво и да ям все пак Joy

# 391
Здравейте момичета!От 2 седмици ходя на фитнес(едвам се навих ама пустите килограми)с инструктор - 3 пъти в седмицата за свалянето на едни 20кг. Simple Smile Та въпроса ми е мога ли да пия нещо за повече енергия защото на последните 2 тренировки (което малко ме депресира)неможах да си направя упражненията просто нямах сила?Нещо да ми препоръчате?Без хранителен режим съм поне засега

# 392
Без последното си губиш времето.

# 393
BCAA преди тренировка

# 394
Препоръки за добър протеин? Взех си грахов, сега купих конопен, но нещо съм със съмнения, не ми дава енергия и не се чувствам сита.

Целта на протеина пудра не е да дава енергия и ситост. Години наред пих грахов, доволна бях много, качих мускул, всичко точно.
Сега пия суроватъчен след тренировка, не замествам хранене с него, нито бих си помислила нещо подобно.

Протеинът в смисъл храна-яйца и месо засища, ако е в достатъчно количество. Ако ми е малко протеина като нутриент, тогава съм гладна.

Тренировката никога не е загуба на време. Не се ли сещате, че тялото има нужда от физически упражнения.
С режим е по-добре, да.
Много смело се размахват абсурдни твърдения.

# 395
Ами то от 120 калории каква енергия и каква ситост се очаква?Пия протеин от над 14 години, харесва ми, но ако е с вода приготвен за ситост не може да се говори/поне при мен/.Пия го след тренировка.Суроватъчен пия.

Сиска, а хапваш ли нещо преди тренировка, или тренираш на гладно? Ти си от най-рано трениращите, затова специално те питам Blush

# 396
  • Велико Търново
Ветрена, на гладно тренирам.В 05.00 не искам да ям, обаче мога де/нали ме знаеш лаком телец/

# 397
Л- карнитин също може да помогне за енергията.

# 398
  • Велико Търново
Л- карнитин също може да помогне за енергията.

Лично на мен ни карнитини, ни бустери било то и "мъжки", ни креатини нищо не ми действа, освен да ми изтръпнат ръцете.Пия ги де, защото не ям сладко и са ми вкусни.

# 399
А, аз да пия сладко мразя и ако е в такъв вид няма и да го кусна, капсули си вземах Grinning
Но съм вземала Л- карнитин в изключително натоварени периоди на работа, за мен си има разлика със и без него.
Предполагам че и с него не е еднакво при всеки, разбира се, но то ще е така и с всяка друга предложена добавка.

# 400
  • Велико Търново
Така е, аз не обичам добавки и не пия никакви.Изключение прави Фемарела за "вълничките ми".Мъжът ми винаги е казвал, че ако всички са като мен никога няма да взема заплата.

# 401
Така е, аз не обичам добавки и не пия никакви.Изключение прави Фемарела за "вълничките ми".Мъжът ми винаги е казвал, че ако всички са като мен никога няма да взема заплата.
Аз не познавам човек работещ в аптека, дето да е фен на хапчета от всякакъв вид, дърпат се до последно повечето Grinning
За мен за енергия си е храната, ами в тези периоди когато съм прибягвала до карнитин, аз по 12 часа нямах кога носа да си обърша, камо ли да се наям, че и качествено... И си ми помагаше да избутам, малко по-лесно ми беше с него отколкото без.

# 402
  • Велико Търново
Натка, до човек и организъм е явно.Аз от 20.02 до 30.04 работех по 12 часа без почивен ден и на фитнес ходех поне 3-4 пъти в седмицата преди работа.Но аз съм "калена в боя" и държа много.Дано дълго време да съм така.

# 403
Абе то ясно че се издържа когато трябва, къде ще иде човек. Но не е никак хубаво и по някое време реших да си помогна тогава. И не съжалих, действително малко повече сили имах, а и работата беше и умствена предимно, добре ми идваше.
Ти си герой направо, друг път също съм се чудила като си споделяла.

# 404
  • Велико Търново
И аз като капнех от умора и си представях възнаграждението като двупосочни самолетни билети до Америка, и продължавах.

Общи условия

Активация на акаунт