Хайде на театър - 16

• 30 113
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Свършили са за Мерилин за септември, аз още в началото на месеца си купих и нямаше голям избор. Ако има и други с билет като мен:

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 15:41 от sea.sea

# 481
За Мерилин взех билети като ги пуснаха, избора беше ограничен, вероятно са свършили.

А сега си взех за Камбаната и Орфей.

Великият Гетсби искам да гледаме в Младежкия

# 482
zvanche, ще ти пиша ЛС, че още от Чамкория имам да ти благодаря и все се чувствам задължена.

# 483
  • София
Сега влязох, за да проверя отново "Медея". Вече само кода за 20 процента работи. Може да е била някаква грешка в системата и да са я коригирали.

# 484
  • Галифрей
През октомври в НТ ще има нова постановка казва се “ Театър”  в камерната сцена, все още не са я наместили в програмата но скоро ще  я има. Постава я Бойка Великова.

Участват: Ириней Константинов, Даниел Върбанов, Александра Свиленова, Мартин Димитров, Вяра Табакова, Кире Гьоревски, Владислава Николова, Надя Керанова/Анета Иванова и Стефан Къшев.

Определено ще я гледам ❤

# 485
Диана, и аз това представление най-много чакам. И книгата не съм чела, но съм я приготвила.

# 486
  • софия
За Хеда също само кодът за -20% работи.

zvanche, ще ти пиша ЛС, че още от Чамкория имам да ти благодаря и все се чувствам задължена.
🤗
За нищо не си задължена. Темата/форумът е, за да споделяме и да помагаме Heartpulse

# 487
Момичета, ще има ли някакви представления в София началото на Август? Нищо не намирам...

# 488
  • Галифрей
Има няколко едните са от Съмър фест, Арвент и Софийската опера и балет на площада. Клетниците  мюзикъла. от 24 юли до 2.08.
Има Заклеваш ли се в децата на 2.08. Във Vidas Art arena.
На 10.08. Петък вечер същото място.

Последна редакция: чт, 17 юли 2025, 14:54 от Диана Бишоп

# 489
Момичета, ще има ли някакви представления в София началото на Август? Нищо не намирам...
Има, но са на открито. Може да видите програмата на Sofia Summer Fest, в сайта на Артвент и Софийската опера и балет - "Опера на площада", летния фестивал "Музи на водата", а предполагам има и още. Simple Smile

# 490
  • София
Има на София самър фест, на Видас Арена в Борисовата, както и спектали на Операта на открито.

# 491
Намалението за постановките в Народния театър само при онлайн купуване на билети ли важи?
На касите има ли някакво намаление?
Нещо не мога да купя билети онлайн...

# 492
  • София
Касите не почиват ли вече?

# 493
  • софия
Мони, трябва да приложиш правилния код за постановката. Ако е неправилният, билетите директно се освобождават. Системата им не приема да платиш билети с различни кодове. Трябва да ги платиш поотделно.

# 494
Ох, много се изнервих, от вчера пробвам.
Отивам да опитам, за кой ли път...
За касите не знам дали и от кога почиват.

Общи условия

Активация на акаунт