Хайде на театър - 16

• 30 030
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Обявено е само за онлайн, дори да работят каси, надали там ще е възможно. Така както преди беше само на каса намалението, а онлайн го нямаше.

# 496
Сегашното намаление с кодове е само онлайн.

# 497
За касите не знам дали и от кога почиват.

Касата на Народния театър е в почивка. Работиха до 15.07, когато и закриха сезона. Би трябвало да отворят края на август/началото на септември.

# 498
Благодаря много момичета, набелязах си Мама Мия Simple Smile))

# 499
Промо кодовете използвах и аз - без никакъв проблем! Явно в комбинацията на двата вида за едно плащане е бил проблемът. Стана много бързо. Много се зачудих за Орфей -мисля, че беше с добър отзив оттук. Засега е на изчакване. Разходката с Гогол, която изпуснах, я няма … уви.

# 500
Много се зачудих за Орфей -мисля, че беше с добър отзив оттук.
Всъщност по-масово нехаресвано представление трудно може да се намери тук. Grinning

# 501
Благодаря. Значи добре съм се зачудила… явно съм объркала добрите отзиви с друга постановка.

# 502
Аз засега съм взела за „Великият Гетсби“ в Младежкия. Гледах, че бяхте коментирали, че билетите бързо са свършили. Тъй като случайно ги хванах в крачка, като започнаха да качват програмата, и бях първият човек, купил билети за 16.09., имаше 5 реда, които бяха маркирани в червено от самото начало. Най-вероятно за премиерните представления ги запазват.

В Народния ще гледаме „Народът на Вазов“ през октомври само засега. Набелязала съм още няколко, но очаквам да пуснат датите за „Театър“ и „Сън в лятна нощ“ и се притеснявам да не съвпаднат. Така че ще изчакам за момента.

# 503
  • София
Гледах "Билет за Америка" днес, но не ми хареса. Оценка 2/5. Според мен проблемът на пиесата е изключително слабия текст, иначе актьорите, особено Бърнев, си бяха добре. Имаше тук-там някои сполучливи смешки, но не е нещо, което бих препоръчала.

# 504
Хах, че и взех да ходим повече хора на Орфей 😃

За Великият Гетсби билетите са свършили, ще чакаме октомври

# 505

За Великият Гетсби билетите са свършили, ще чакаме октомври

Пуснали са балкона за „Великият Гетсби“.

# 506
Понеже няма да успея да отида, имам 2 свободни билета за "Молба за напускане" в Летен театър Бургас на 21.07. Ако някой ги иска, пишете.

# 507
  • София

Аз не посмях, да не ме бие после някой. Joy След всички отзиви тук…

# 508
Мисля да не чета отзивите 🙃

# 509
Аз съм гледала “Представление и наказание” и мисля, че “ Орфей” няма да ме шокира , но все пак се въздържах.

Общи условия

Активация на акаунт