Хайде на театър - 16

• 29 441
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Beyond the stars
Младежкият имат програма/билети за октомври вече.

# 646
  • София
Аз искам да купя билети за "Бай Ганьо" за един бъдещ седмокласник, който не иска да прочете книгата. Дано да е интересна постановката и да му събуди интереса. Laughing

# 647
Благодаря за инфото! Онзи ден проверявах и съм доволна че вече е излязла Simple Smile планирам Дон Кихот за учениците..

# 648
  • Beyond the stars
Аз взех билети за "Пипи дългото чорапче", че отдавна се каня да заведа младежа.
За възрастни се чудя дали "Сън в лятна нощ" мога да класирам с тези дати.

# 649
  • Бургас
Аз искам да купя билети за "Бай Ганьо" за един бъдещ седмокласник, който не иска да прочете книгата. Дано да е интересна постановката и да му събуди интереса. Laughing
Водих преди края на учебната година две седмокласнички на "Ганьо Балкански", хареса ни. Постановката гостува тогава в Бургас по повод 100 г. от рождението на Г.Калоянчев.

# 650
  • София
Писах в темата за филмите, но явно никой не проявява интерес, така че макар да не е театър ще пробвам и тук. Имам 1 билет за ССФ за утре за филма "Клас 90", ако някой го иска да ми пише. Подарявам.

# 651
  • Галифрей
Още един отмен спектакъл

# 652
И аз видях това.

Някой въобще присъствал ли е на техен проведен спектакъл?

# 653
И аз видях това.

Някой въобще присъствал ли е на техен проведен спектакъл?
Аз бях ! И ми хареса постановката . Жалко за тези които са си закупили билетите .

# 654
Гледах я в залата на Виас. Не е нещо уау, но не е лоша. Мария Сапунджиева ме впечатли с тяло!! И младата актриса, която много умело игра, също много ми допадна.

# 655
Някой гледал ли е "Кралицата майка" или "Две обиколки на парка" в ТБА да даде отзив. Харесвам Георги Къркеланов и искам да си го гледам.

# 656
Кралицата майка има ли я в програмата на ТБА за новия сезон?
Миналата година отмениха два пъти представлението и накрая го свалиха.

# 657
Много добър въпрос. Няма го представлението. Поне септември месец де.

# 658
Здравейте, театрали! Innocent

Скоро не съм се включвала тук. Театралният сезон за мен приключи през юли месец и реших да ви дам един отчет тук за театрален сезон 2024/2025. А ако стигнете края на текста ми, има и изненада за вас. Heartpulse

Завърших сезона в Театър 199 с две постановки - "Блажени са блажените" и "Господин Нощ".

"Блажени са блажените": Отидох само и единствено заради актьорския състав (без да броим Христо Гърбов, който отново се чеплезеше сякаш е в Комиците Expressionless ). Какво да ви кажа, малко странна пиеса, актьорите влизат и излизат от различни образи. Общо взето се разказва за съпружеските взаимотношения през познати на всички ни комични случки. Леко ми напомни на "Една испанска пиеса", макар че там беше доста по-забавно. Всички актьори (без Гърбов) бяха чудесни, но самото представление беше леко скучновато, с изключение на няколко по-интересни сцени. Христо Гърбов, както винаги, успява да развали всичко и да се опитва да се изтъква пред публиката сякаш той е най-великия артист. Средна ми е оценката.

"Господин Нощ": Определено най-безсмисленото нещо, което гледах този сезон. Автор е Яна Борисова (за която съм чела разностранни мнения), на моменти интересен текст, но нищо, което да те грабне. Отратително скучна режисура. Да забиеш така талантливите Веселин Мезеклиев и Йордан Ръсин в нещо подобно, си е направо грехота, мен ако питате. Даваха всичко от себе си, но представлението е наистина неспасяемо. Накрая вече не издържах и исках да си тръгна, но то пък взе че свърши (около час е). Ако ви е ценно времето - не си го причинявайте!

Ето и всичко, което успях да изгледам през този сезон, подредено по театри (цели 44 представления). Мисля че за всичко съм дала мнение във форума. Innocent

Народен театър: Когато гръм удари, как ехото заглъхва, Последна стъпка, Обир, Медея, Неведение, Боже мой, Оръжията и човекът, Бебе на борда, Куклен дом, Лисичета, Някой ще дойде, Мрак на края на града, , Безкрайните сцени, Едни момичета, Хеда Габлер, Розенкранц и Гилденстерн са мъртви, Караконджул, Без кръв (гостуващо, Пловдив)

Театър 199: Боклук, Швейцария, Чест, Театър, любов моя, Разговори с мама, Блажени са блажените, Господин Нощ

Малък градски театър "Зад канала": Една испанска пиеса, Случаят Джем, Фицрой, Обществен враг

Театър Българска Армия: Представление и половина, Хотел между тоя и оня свят

Младежки театър: Странна случка с куче през нощта (гостуващо, Русе), Трамвай "Желание", Дебело прасе

Театър Възраждане: 12-те гневни, Защото на мама така й харесва

Театър Азарян: Метаморфози (гостуващо, Благоевград)

Сити Марк Арт Център: Любовен тиквеник, Остри завои, Аз и ти преди ние

Театро: Пистолет в торнадо, Венецианска загадка (гостуващо, Пловдив)

Театър Сълза и смях: Аз, досадникът

Сатиричен театър: Ромео и Жулиета (гостуващо, Пловдив)

Най-добрите представления, които гледах: Боклук, Швейцария, Чест, Фицрой, Обществен враг, Трамвай "Желание", 12-те гневни

Най-лошите/скучните/безсмислените неща, които гледах: Розенкранц и Гилденстерн са мъртви, Оръжията и човекът, Последна стъпка, Театър, любов моя!, Господин Нощ, Аз и ти преди ние, Ромео и Жулиета

Представления, които ме изненадаха приятно, без да са шедьовър : Обир, Бебе на борда, Безкрайните сцени, Разговори с мама, Една испанска пиеса, Странна случка с куче през нощта, Метаморфози, Остри завои, Аз, досадникът

Ако сте стигнали дотук, поздравления! Laughing
Обещах ви и изненада - имам карта за отстъпка за Театър 199, която ви дава право да закупите билети с 30% намаление. Картата важи до месец септември, като аз няма да я ползвам. Т.е можете да купите билети и за октомври, само трябва да го направите през септември. Ако някой я иска - моля, пишете ми. Ако я искат повече хора, може да направим малка томбола. Relaxed

Благодаря на всички за мненията и полезните отзиви, вече започнах да правя театралните планове за следващия сезон и да набелязвам спектакли. Smile Хубаво лято от мен, почивайте си и на есен отново към театралните салони. Heart Decoration

# 659

Общи условия

Активация на акаунт