Хайде на театър - 16

• 30 166
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз отдавна не съм писала, но ви следя с удоволствие. Тази вечер бях на “Караконджул” - за мен Валери Йорданов е великан! Сълзите ми напираха особено накрая. Да, имаше зрители, които се смяха от сърце, макар да не изпитах подобни чувства. Отидох с леко притеснение след последните отзиви тук, но си тръгнах с пълна душа. Пояснявам, че съм чела разказа на Хайтов. Накрая Валери каза, че се надява наесен да играе в нова постановка на Ал. Морфов - предстои да видим🙂

# 436
Аз отдавна не съм писала, но ви следя с удоволствие. Тази вечер бях на “Караконджул” - за мен Валери Йорданов е великан! Сълзите ми напираха особено накрая. Да, имаше зрители, които се смяха от сърце, макар да не изпитах подобни чувства. Отидох с леко притеснение след последните отзиви тук, но си тръгнах с пълна душа. Пояснявам, че съм чела разказа на Хайтов. Накрая Валери каза, че се надява наесен да играе в нова постановка на Ал. Морфов - предстои да видим🙂
Заедно с Камен Донев в новата постановка на Александър Морфов.

# 437
  • София
И аз снощи гледах "Караконджул" и определено давам оценка 5/5. Имах притеснения дали ще разбирам диалекта и се изненадах от себе си, защото само около 10 думи не знаех какво означават. Валери Йорданов игра много добре. Времето мина неусетно, което ми се е случвало само с "Бащата".

# 438
Аз бях на "Хеда Габлер" вчера, но не съм толкова впечатлена. Режисьорското решение е интересно, но дотам. Самата пиеса ми беше скучна, дори потискаща. В залата беше супер студено, това също допринесе за нетърпението ми да свърши по-бързо. А и на моменти шумът беше буквално оглушителен. Оценка 2/5.

# 439
Явно няма да качат програма за октомври докато не изтече периода с промото…

# 440
  • София
И аз така си мисля...

# 441
  • София
Здравейте, днес съм на "В областта на сърцето" в Театро. Някой знае ли с каква продължителност е постановката?

# 442
Моля, дайте отзив после.

# 443
  • София
Хайде, народе, излязла е програмата за октомври на Народния. И кодът работи- пробвах го за Безкрайните сцени.

# 444
Взех за Когато гръм удари Simple Smile благодаря! довечера ще разгледам по-подробно още веднъж.

# 445
  • Галифрей
Страхотно! ❤ Ще си взема онлайн.

Те сега касите на театъра ще  работят ли?

# 446
На мен ми дава проблем при плащането. Изнервих се.

# 447
На мен с дебитна не ми минава плащане, с кредитна без проблем

# 448
  • София
sea.sea сърдечно благодаря, че писа. Успях да купя билети за октомври.

# 449
На мен ми дава проблем при плащането. Изнервих се.

И на мен... Nerd

Общи условия

Активация на акаунт