Нощно хранене

• 615
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте прекрасни майки. Моето бебе е на 8 месеца и половина вече и все още става вечерта да яде. Когато беше на 6 месеца изяждаше по 160 мл мляко, а след това сама си свали на 120 мл. Обаче искам да премахна това нощно ставане, но не ми се получава. Пробвах по малко да и намалям милилитрите обаче почва да плаче за още. Пробвах да и давам по малко водичка обаче още по зле става и плаче докато не се нахрани и след това не иска да спи. И все става към 3 или 4 часа. През деня си хапва доволно мляко пюренца, но вечерта си търси. Дайте съвет.

# 1
  • над кукувичето гнездо
Ми, хранете го.

# 2
  • Поморие
Здравейте прекрасни майки. Моето бебе е на 8 месеца и половина вече и все още става вечерта да яде. Когато беше на 6 месеца изяждаше по 160 мл мляко, а след това сама си свали на 120 мл. Обаче искам да премахна това нощно ставане, но не ми се получава. Пробвах по малко да и намалям милилитрите обаче почва да плаче за още. Пробвах да и давам по малко водичка обаче още по зле става и плаче докато не се нахрани и след това не иска да спи. И все става към 3 или 4 часа. През деня си хапва доволно мляко пюренца, но вечерта си търси. Дайте съвет.
Дъщеричката ми е на 1г. 2мес. и става нощем от четиримесечна, откакто тръгнаха първите зъбчета. Никнат й резци и кътници и преди време малко след като заспи, се събуждаше с давене от слюнки. Сега вечер заспива трудно, винаги има едно събуждане около 2:30-3:30 нощем и на разсъмване към 6-7 и я взимам в леглото при мен и заспиваме и двете докато тя суче. Само така успявам да се наспя, иначе ако я приспивам отделно, ще ми отиде цялата нощ, а баткото понякога става доста рано и през деня насред всички ангажименти ще съм като труп.
Синът ми (2,6) се събуждаше нощем до 2,2/3м. и заспиваше с АМ и просто го израсна от самосебе си. И при нея очаквам същото. Примирих се, че просто се израства...

Общи условия

Активация на акаунт