Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 832
  • 181
  •   1
Отговори
# 15
  • Out of the Mix
Не я защитавам Даниела, но има го това.

Не е валидно само при "работягите", а си има хора с високо либидо и високи нива на хормоните, с една дума сексуални.

Като редовно трениращ и динамичен човек, особено сега лятото съм едва ли не в постоянен "пик", и това, което описва Даниела при мен е под формата на "мерак", те са едни тръпки, които преминават, тригърват се от главата, особено, ако си с богато въображение, веднага минават през чувствителните зони на стомаха и те удрят долу.

Преди 1- 2 години в dm в София един мъж ми каза: Госпожо, много сте красива. Благодарих, стана ми приятно. Иначе отдавна не ми подсвиркват. Свалял ме е семеен приятел, отврат. Не съм го виждала оттогава.

Като спомена ДМ близо до мен имам един, и си харесах една кака, с която разменяме приказки, като ходя да си взимам сапун, и други работи, химията си личи, откликва, разменя лаф, но не бързам, още няколко пъти да съм сигурен, да "посвикне", и ще я подкача "по-така", изглежда пожар. Joy

В Лилито също гледам някакви сърни в бели престилки, 1 сладурана ми хвана окото. YumSmile

Набелязал съм си 2-3 е така за спорта, да има варианти там. Mr. Green

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 15:24 от Revoker

# 16
Ревокер все повече ми напомня на водещия на Кракра тв с това високо либидо.

# 17
В Америка работниците не гъкват, ще ги уволнят моментално, но тук никак не им пука и си приказват.

Обаче нека да чуя как някой пич каже на мъж по телефона да кара бавно колата и да се любува на еленчетата 😂 това никога няма д ами мине през акъла.
Е това не е ли за здравето на сърните, че могат да изскачат на пътя, не върви да каже директно "карай внимателно", или нещо от сорта.

# 18
За жалост не съм имала смешни свалки, само странни или обидни.

Във влака на млади години три пъти са ми предлагали брак някакви загорели момчета/мъже. Laughing

# 19
  • София
Любуването на еленчетата няма нищо общо.
Ние имаме съседска група, касаеща горския ни дом. Съседите задължително пишат, че и снимки качват, къде има елени и сърни на пътя, кога има паднали дървета, предупреждават за лисици, защото не ги е страх да се приближават до хората, а хапят лошо и носят зарази.
Не го правят с цел да свалят никого, а с цел да предпазят и животните, и съседите от инциденти.
Тръгвайки към къща за гости в Родопите, преди няколко години собствениците ни предупредиха за мечка с мечета, която слиза понякога до близката река и да не се отбиваме.
За приближаваща буря са ни предупреждавали и даже са ни канили на кафе хижари, докато премине.
Даже цяла смяна на лифт са изчаквали мен и едната от дъщерите ми, понеже не си разчетохме времето при една уж лежерна екскурзия. Не са ни сваляли, а ни видяли по пътеката, та съвестта им не им позволила да си приключат смяната и да ни оставят да се прибираме по тъмно през горските пътеки.
И т.н.
Това от първия пост е съвсем обичайно за хората в планината предупреждение. Полът няма значение, а човечността.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 14:05 от Fever Ray

# 20
Имах една случка преди няколко години. Като млада архитектка отивам на един (строителен) обект и спираме малко по-далече и се запътваме към строежа, и от там работниците точно се наредиха да подсвиркват и подвикват, ама като видяха, че влезнах към тях и всичко живо замълча и се разработи 😁 После много професионално се държаха.

# 21
Един път като студентка пътувах в междуградски автобус на задната седалка от едната страна, а от другата страна стоеше някакъв младеж. Спираме за почивка и той слиза, аз си стоя в автобуса. Връща се с кафе и вода за мен, а аз потънах в земята от срам, казах благодаря, изпих си кафето без да промълвя и думичка, а водата я зарязах на излизане от автобуса неотворена. Той също не провокира никакъв разговор. Сега ми се струва много мило и галантно, но тогава ме беше мноооого срам Simple Smile

# 22
  • Out of the Mix
Azriela, сливи е имал младежът.
То, ако човек е решил нещо да прави, веднага се минава към подаване на ръка и запознанство.
Навярно и седалката до теб е била свободна, могла си да го поканиш да седне, а той да се самопокани, питайки "свободно ли е?" Joy

Koлкото си по-отракан, по-добре за теб, защото поне си опитал и тръпката не е останала в миналото нереализирана, в смисъл да си мислиш сега какво ли би станало, ако...Wink

Та, по-добре отказ, отклоняване, или да ти каже "не съм свободен", или "омъжена съм" и т.н., отколкото другото.

# 23
  • По света и у нас
Сега като каза за автобуса - миналото лято на връщане от БГ зад мен беше седнал един турчин. Беше светъл и висок, хубав мъж. Виждам го че иска комуникация човека както повечето турци не седи мирно и даже се премести зад мен. Ние бяхме в по-широките седалки и нямаше много хора. То не бяха почерпки с бонбонки, то не беше подаване на изтървани възглавнички. Накрая вече се заприказвахме докато чакахме багажите на летището, но не му се обадих, не ми се занимаваше с временни авантюри. Но определено си е готино да има интерес.

Само да отбележа за протокола и тези, които се възмущават, че пет дърваря са давали сигнали. На един мъж с нормални нива на тестостерон не му е нужно висше образование за да има желание към жена, а млад мъж да ти дава сигнали (25 годишен) който може да си хареса всяка пикла от 14 до 35, за моите 40г си е комплимент.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 15:44 от PriMadonna

# 24
  • Далечният изток
Едва ли е харесване. Хора, айде по-сериозно Joy
Няма желание и харесване, подвикват на всяко същество с цици и съвсем не е повод за самочувствие това. Аз даже се чудя как въобще жена може нещо подобно да я впечатли чак пък толкова, че и тема....

# 25
Сега като каза за автобуса - миналото лято на връщане от БГ зад мен беше седнал един турчин. Беше светъл и висок, хубав мъж. Виждам го че иска комуникация човека както повечето турци не седи мирно и даже се премести зад мен. Ние бяхме в по-широките седалки и нямаше много хора. То не бяха почерпки с бонбонки, то не беше подаване на изтървани възглавнички. Накрая вече се заприказвахме докато чакахме багажите на летището, но не му се обадих, не ми се занимаваше с временни авантюри. Но определено си е готино да има интерес.

Само да отбележа за протокола и тези, които се възмущават, че пет дърваря са давали сигнали. На един мъж с нормални нива на тестостерон не му е нужно висше образование за да има желание към жена, а млад мъж да ти дава сигнали (25 годишен) който може да си хареса всяка пикла от 14 до 35, за моите 40г си е комплимент.

Те такива турци са си задължително си има с жена и деца и свалят българки не защото са неустоими, а защото си мислят, че са лесни и без да създават ангажименти. Отракани са иначе в свалките, всяка бяла птица я изкарват лебед, докато я натаковат.

А дърварите вероятно свалят всяка от 15 докъм пенсионна възраст. Надали са толкова претенциозни и с необичаен вкус, че и петимата да предпочитат някоя 40-годишна пред някоя от 14 до 35 г. Просто в момента, в който си минавала, не е имало такива на 14-35, иначе и на тях щяха да окажат внимание.

# 26
Ами какво да ви кажа - в 99% от случаите съм в комплект с мъжа ми и съм отвикнала да флиртувам с непознати, а може и вече интерес да няма към мен, но наскоро имах случка, която ме остави безмълвна.
В един от обектите ни има теч /представете си го като магазин под блок/. Обаждам се на домоуправителя на входа и той изпраща човека, който се занимавал с ремонтите във фирмата. Та пристига мъж на моята възраст приблизително и се кава на една висока, висока, паянтова, клатеща се стълба, за да разбута окачения таван и да види от къде е проблема.
Казвам му:
- Нека Ви държа стълбата, защото изглежда нестабилна и може да паднете! - и тук моя спасителна милост хваща стълбата с лице почти между краката му.
Той поглежда надолу, усмихва ми се галантно и отговаря:
- За мен ще бъде удоволствие да падна отгоре Ви!

Останах безмълвна, а рядко ми се случва! Simple Smile Така и не разбрах дали бе флирт или ме намираше за добър дюшек! Simple Smile

Аз, ако се натисна да му я държа (стълбата), хич няма да се чудя флирт ли е, какво е.
Ответна реакция на провокация е. Мъж е, все пак 😆.
Несъзнателно, сигурно, ама - какво има да го пазиш,  паянтова, непаянтова - квот си донесе, на таквоз ще се качи.

# 27
Да тренираш как да си отракан в автобус… Grinning

Ееееех, в началото на века (!) /значи 2000-ната, из италианските улички още се подвикваше, ако ще да си стрина Пена… няма го вече това отношение

# 28
Тези подвиквания из улиците изобщо не ги отразявам, не се обръщам даже..
В автобус и аз имам една интересна случка. Пътувах на дълъг път и из различните градове се качваха и слизаха различни хора. Вече към края на маршрута бяхме останали само 3-4 човека в рейса. По едно време един батко идва до мен сяда направо и ми вика " Здравей, може ли да седна. Ама то и да не може аз вече седнах. Много скука реших да дойда да си говорим. Аз се казвам.. " и така си се запознахме , правихме мохабет 😁

# 29
Преди няколко години, някъде на 55 г. ще съм била, карам ски в Пампорово, сама, другите наблягаха на спа процедурите. Качвам се на лифта от Студенец и до мен сядат двама господа на моя възраст. Единият пита “ как сте днес, госпожице😆?”, казвам “ благодаря, добре, ама съм баба от скоро”, е и той бил дядо, ама не пречело ако ми е скучно да съм отидела в техния хотел, собствениците били и механата им била чудесна. Ами приятно ми стана, защо да лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт