Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 828
  • 181
  •   1
Отговори
# 30
Заповядах им да се стягат и тихо, а те викат: “няма тихо, няма тихо”. Още си мисля за това “како здравче” и ми е смешно ,че съм се превърнала в едно.
Како Здравке, не само ти е било смешно, но ти е станало и приятно.

# 31
  • По света и у нас
Ааа, не ми дойде на ума, че действието се развива в Америка.... В Тексас може би.
Не може да е било в Америка защото там не му-кат по мацки работниците от над четвърт век, защото ще ги изгони фирмата им. Само да погледнат някоя и се подаде сигнал, ще ги викнат при ХР-то че развалят имиджа на корпорацията.
Освен това никой не се разхожда чак толкова по строежи - обикновено караш до място с кола, не се разхождаш.
Но това е толкова смешно, представям си ако наистина е бил нагъл да покаже нещо и тя си е показала нейното дулце Joy JoyJoy по-добре да си коментирам това отколкото на свекито смрадливите Flowers Chili
Много сте възмутени като калугерки братче...

# 32
  • Далечният изток
Въобще не съм възмутена. Просто е измишльотина някаква, защото прокурорите в България не са въоръжени.

# 33
Ми не знам, не съм присъствал на случката.  Тва ми казаха и бяха видимо доста стреснати, едно на ръка, че другите ги спукваха от бъзици. Не знаех, че прокурорите нямат право на лично оръжие, за следователите знам, че имат, въпросната дама може да е била и следовател

# 34
Следователите и да имат право на лично оръжие не го носят по улицата, седи си в касата.

По темата -  работниците си подвикват, това всеки го знае, върви си с профвсията.  За галантност трудно ще го вземе човек.
Иначе са ме сваляли непознати,  смешно и несмешно, понеже обикновено обядвам по пейките в парка  често са сядали момчета и мъже да се пробват,  но беше отдавна, сега само бабички и алкохолици идват да  ме заговарят. Колежката ми вика, един пияница да има в квартала, все при тебе ще дойде.

То още като ти каже някой "госпожо" и работата е ясна...

# 35
Вие сериозно ли бе, в средата на 2000-те, в провинциален областен град, жена-следовател или прокурор, дето се е разправяла с всякакви бандити, ще върви без оръжие? Аре вече стига тъпотии, тва дори да нямат право по закон, със сигурност са си взели мерки, аз също бих носил оръжие на тяхно място, вземете се придържайте вече към темата.

# 36
  • По света и у нас
Аз го вярвам, защото с такава професия тя си е мишена.

# 37
https://Ние сме светлинни години назад ,защото съм чувала че в Англия има закон ,че ако някой ти подсвиркане на улицата се брой за сексуален тормоз .
Primadona ти не коментираше ли в една друга тема че живееш в Тексас .

# 38
И аз имах смешна случка на бензиностанция веднъж.
Слизам от колата, казвам на момчето какво и колко да зареди и той ми отвръща с думите "Много готина карбонова (на цвят) поличка имаш, ще отива на интериора на колата ми, след 15 мин смяната ми свършва, искаш ли да се разходим нанякъде?"
Отказах му мило, но евала за смелостта, оправи ми вечерта, смях се дълго после Grinning Grinning

# 39
Аз пък не обичам да ме свалят с такива просташки свалки .

# 40
  • По света и у нас
И аз харесвам “мъж с топки”, (казано по американски), нахален. Ако го е срам да ми каже какво мисли и иска, ще ми се смали в очите като срамлива мома.

То и гледането, втренчването, знаците и те се водят сексуален тормоз. Не е само коментирането. Може и да не е сексуален а просто тормоз, примерно от жена към жена и ще те разследват ако някой се оплаче.

# 41
  • София
То от тези заплахи за сексуален тормоз, както е в Америка, мъжете ще спрат да свалят жени. Чудя се даже как се случват нещата там между мъж и жена. От всеки ъгъл да те дебне заплаха за оплакване или съд е страшно просто. По-добре да ти подсвирнат от някой строеж, отколкото да не те отразяват от страх, принципно говоря за едно общество.

# 42
През 90-те всички мъже прокурори носеха оръжие, някои жени също. Към днешна дата има жени прокурори, които притежават, мъже, от по-старото поколение ги носят със себе си. Не е рядкост да има и професионални награди "лично оръжие".
По темата, преди много години, бях на 19 и един младеж ме заговаря на спирката, тогава не беше необичайно. Зад спирката имаше градинка с пейки и след няколко възпитани изречения ме попита имам ли нещо против да седнем. И аз се съгласих, разговорът вървеше съвсем възпитано, беше ден и наоколо имаше хора. Пита ме къде съм учила, най-общи теми. И в един момент ме пита"Ти можеш ли да готвиш? Питам, защото сега такива случаи има, един приятел се ожени скоро и му се наложи да праща жена си на готварски курс". Веднага се сетих, че закъснявам за някъде и си тръгнах.

# 43
  • Далечният изток
През 90-те всички мъже прокурори носеха оръжие, някои жени също. Към днешна дата има жени прокурори, които притежават, мъже, от по-старото поколение ги носят със себе си. Не е рядкост да има и професионални награди "лично оръжие".

Всички?!
Да. Обаче ако са военни прокурори.
Нещо бъркате институциите ми се струва.

# 44
Да е имало един, двама, да не носят. Повечето носеха, не само военни. Институциите ги познавам добре.

Общи условия

Активация на акаунт