Смешно сваляне из града и българска “галантност”.

• 8 875
  • 181
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На възраст аз 40 г. един около 25 г. със сигурност строител, се приближи до мен н улицата при рязминаване и прошепна в ухото ми : "имаш страшен чатал". Ако бях на 20 сигурно щях да потъна в земята от срам и страх, но на 40 ми стана много смешно. После даже "се похвалих" на съпруга как получавам нечувани от ушите ми до този момент комплименти. Simple Smile

# 76
Петима надървени, дето щели да режат дърветата обърнали внимание на жена, която се е "наточила". Не е чудо невиждано.
За една жена ще е отвратително, че са и подвикнали. На друга ще и е приятно. Нормално е.
Но както и да го разбира всяка сама за себе си, аз като мъж си мисля, че най-кофтито е ако никой никога не се обърне след теб, не свирне с клаксон или не ти подвикне. Да, може да е просташко, но е валидация, че жената все още "хваща око".

# 77
Хич не е кофти за мен никой да не се обръща след мен, чувствам се по-спокойна и повече в безопасност. Ничие око не ща да хващам, не ми липсва. Чувствам се и по-свободна като личност.

# 78
  • Далечният изток
Някои жени може и да имат нужда от подобна валидация. Аз например не.

# 79
  • Somewhere far away
Свиркането с клаксон, обръщането  и подвикването ако е валидация - значи сори, ама  има нещо много сбъркано в  тоя свят.

# 80
Петима надървени, дето щели да режат дърветата обърнали внимание на жена, която се е "наточила". Не е чудо невиждано.
За една жена ще е отвратително, че са и подвикнали. На друга ще и е приятно. Нормално е.
Но както и да го разбира всяка сама за себе си, аз като мъж си мисля, че най-кофтито е ако никой никога не се обърне след теб, не свирне с клаксон или не ти подвикне. Да, може да е просташко, но е валидация, че жената все още "хваща око".

Сетих за вица, в който една си мечтаела да има син, който да стане футболист.

# 81
Сега ще изям много хеит ,за това което ще напиша ,ама защо само в България ,го има този комплекс ,че на 40 си вече стар и грозен ,та и никой няма да те сметне за секси .И ,се радваш на вниманието на някакви си загорели типове .На запад на 40 една жена те първа ражда ,а тук си вече стара бабичка .Малко ме разочароваш авторке ,защото си мислех че като живееш в Щатите си малко по широко скроена .

# 82
  • Somewhere far away
Пхахах, точно Клаудия Шифър ще те съжали, да. Grinning

# 83
Ми остави го тогава на тия, които го разбират.

Даниела, Киркегор не ти ли е достатъчно интелектуален, та ме наклепа да ме трият? (пак Wink )

Последно, не става ясно, на кои жени да подсвиркваме от строежа и на кои - не? Вземете някакви мерки за разграничаване, някакви ясни знаци и сигнали давайте. Иначе ще я караме като преди - подсвиркване за хубавиците, а другите да питат: - Абе ти, подсвирна ли ми или ми се е счуло?

Впрочем, в България имам познат млад мъж, завършил архитектура в Англия, с физика, психика и етика (и финанси Simple Smile), по когото тук само можете да въздишате и да се надявате (необосновано) да ви подсвирне. И се занимава с рязане, подрязване и кастрене на дървета. Щото изкарва бая добри пари от това.

# 84
  • Somewhere far away
След като е завършил архитектура в Англия, да се надяваме че поне той не се държи като пълен селяндур.

# 85
Най-мразя като пресичам на светофара и да ми ръмжат с колите. Много се стряскам, ужасно е. Свиркане и коментари, отдавна не отразявам. Ама все пак, кога ще спре това? На колко години спира?

# 86
Някой път ми иде да инициирам брутални свалки с мъже да видя каква ще е реакцията отсреща, дали ще се засрами или ще ми отговори още по-нахално, обаче се въздържам. Имам чувството, че ще свие сърмите защото инициативата е отвън Smile

Харесването си е това, което пали сексуалния нагон. Какво се опитвате да ги разделите? Не те харесвали само подвиквали, да бе да - ако беше някоя мустаката меца, едвали щяха да са толкова приветливи. Ама - ОК. Просто си викат на стената.

Права си, Прими! Преди години работех като сервитьорка в едно квартално, но много вървежно заведение. Всеки петък или събота идваха компания от 6 мъже да хапнат и пийнат. Петима от тях не ми обръщаха никакво внимание, но единия постоянно правеше коментари по мой адрес точно,когато им поднасях нещо и не спираше да ме гледа, докато се движа из заведението с един мръснишки поглед, поклащане на глава и тънка усмивка. Небрежно им обясняваше как ако му падна ще осъществява поредици от мръснишки актове с мен с възможно най-цветущите думи, които може да си представите. Аз запазвах хладнокръвие и никога не реагирах по никакъв начин, сякаш не ставаше дума за мен. Изтърпях го 3-4 месеца и една вечер при поредните му излияния се облегнах с две ръце на масата срещу него, погледнах го право в очите и го попитах "Кога и къде?" Той се препарира, както и приятелите му. И мълчание. И аз си го гледам и пак питам "Кога и къде?". Той пак мълчи и се свива. Казвам "Хайде, бе човек, нави ме! В 1 свършвам работа и можем да ги опитаме всичките тези неща!" И той започна да мрънка "о, ама днес, ама то жена ми, ама то някой друг път..." И като си тръгнах от масата приятелите му избухнаха в смях и изкараха цялата вечер само да се е*ават с него. Той повече дори не ме погледна до края на вечерта и не дойде никога повече в заведението.

# 87
Ако разбера, че някой е правил секс с мен от съжаление, ще се гръмна.

Жените могат да правят  секс от съжаление с някой мъж, но при мъжа  обикновено си е от мерак. Тъй че едва ли ще ти се случи.

Искам да обърна внимание само на дамите, които смятат, че е готино да ги отразяват група боклукчии, секачи, строителни работници, войници  или каквато и да е изцяло мъжка компания. Гледайте никога да не сте далече от други хора и в неподходящо време под ръка на такава групичка. Груповата агресия вдига тестостерона и ги прави по-смели, отколкото биха били поотделно. А прякото  изразяване на сексуални намерения Е агресия, дори някой да се чувства поласкан от подвикване "Ах да ми паднеш, ш'те скъсам".

Дори и мозъкът ти да ти вика  Ау, колко съм готина, тия  как ми се кефят, ти беж.

Това обикновено го казвам на деца на възрастта на дъщеря ми, а не на 40 годишни жени, така че ми е странно, че се налага.

# 88
Ако разбера, че някой е правил секс с мен от съжаление, ще се гръмна.

Ако някой започне да ме трови с въпроси от рода на “защо прави секс с мен?”, ще го гръмна.

# 89
  • Далечният изток
Кой задава такива въпроси?! Казах ако разбера... Скрито покрито не остава нищо, все в един момент излизат наяве разни неща, дори и без много да питаш.

Общи условия

Активация на акаунт