Съседите ми заплашват с подписка, защото котките ми мяукат – търся съвет

• 1 574
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И защо избяга от темата, когато съфорумки предложиха да платят кастрацията директно на клиниката, Simona345/BoSun8/Катрин?

Цялата история е измислица, нали?

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 17:51 от milenaka

# 31
Аз не мога да разбера какво е това следене на профили? Някаква лична драма ли има някой с мен? Не е нормално такова заяждане и обиждане, свободни съчинения, обиди…
Потресена съм. Сякаш трябва да си милионер, че да имаш домашен любимец..

# 32
  • Пловдив
Четири лапи раздават всяка година талони за безплатна кастрация. Регистрираш се на сайта им, пишеш, че котките са около блока ти, а не домашни. Вземаш си талоните и ги водиш.
Аз цял живот съм гледала котки, обаче ако две котки ми вият денонощно от нечия тераса по няколко пъти в годината и събират всички котараци в квартала не знам какво бих направила.
Прибери си котките вкъщи, така ще ги чуваш само ти и тези съседи с които имате общи стени, а не цял квартал.
Освен това котки не се гледат на тераса ако ще да е и 50 квадратни метра. Или си ги гледаш вкъщи или ги пусни на свобода.

# 33
Не е нужно да си милионер, но все някаква част от доходите си трябва да отделяш за тях, щом си решила да ги отглеждаш в дома си. Любовта е първото необходимо условие, но оттам нататък трябват храна и медицински грижи. Ако не можеш да им ги осигуриш, просто не ги прибираш.

# 34
  • Sofia
Приключвам темата.

Общи условия

Активация на акаунт