АС и други романтични К-драми - тема 14

• 11 865
  • 402
  •   1
Отговори
# 240
# 241
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Малко за разсънване ви пускам да надникнете в чантата на Woodz. Да припомня той е певец, автор на песни, рапър, музикален продуценти и ... едно от последните гаджета на Ким Се-Рон (там медиите съвсем замлъкнаха около Звездолин). В края на юли Woodz приключи успешно военната си служба. Вече е на бойна нога на фронта на к-попа и от W-Korea са ни приготвили сладурска среща с него и любимите му неща, които мъкне със себе си. Освен, че харесвам него, и особено много една от песните му, от това видео си харесах и част от съдържанието на чантата му. Допадна ми и обяснението му за това, че няма много и разнообразни дрехи. Симпатяга!
Преди дни би трябвало да е участвал на Summer Sonic 2025 в Япония (днес излезе японска версия на песента му Амнезия), а през септември трябва да се изяви на Busan International Rock Festival.
Т.е. днес петъчно предлагам надничане в мъжка чанта. Joy

П.П. И ключодържателят му, с неговото си лого, който се оказва и удобна отварачка, също ми хареса Laughing.

Отчитам се и с изгледаните 9 и 10 епизоди на "Моето момиче е мъж" или както там решите да го кръстите този сериал. Карам смело без да крия в спойлер, защото и без това го гледаме само двете с Белл, а на нас спойлерите ни помагат, не ни пречат Laughing.
Хем беше добре, че главната си върна женския вид, хем от тийзъра към следващия епизод стана ясно, че пак ще се превърне в мъж. Едва ли има някой от гледащите сериала, дето да не е сигурен, че искрената любов на главния ще е ключът към оставането на главната като жена. Точно както е сигурно, че така е станало с майка ѝ, както и точно обратното е станало с баба ѝ и прабаба ѝ, които са били напуснати от съпрузите им. В нета пишеше някъде, че това било заради ген предаван по женска линия в семейството, но това е адски тъпо обяснение по-д-ягодите! Все едно не могат да измислят някое шаманско проклятие!  Crossing Arms  
Другото масово забелязвано в нета е химията между натрапницата-състудентка и главната като мъж, както и сближаването на героите им.  Доста потребители в нета са изразили очакванията си в сериала да се появи нова двойка. Личи и солидна химия между актьорите Chuu и Yoo Jung Hoo, от тях наистина би излязла страхотна двойка.

Но бих предпочела да е в някоя друга романтична комедия, където с пълен капацитет да ни покажат една гореща връзка. Тук се раздадоха актьорски в последните серии, но все пак не се връзва със сюжета тях да ги съберат накрая. Дори и в мъжки вид, главната си остава с женска същност, точно както такава е останала и баба ѝ, нищо че цял живот я броят за дядо.
Ядоса ме подпийналата сестра на главната, която изтропа всичко на натрапницата-състудентка. Сигурно още доста ще пийва, докато онзи дългокос Мунчо реши богаташката ли му е по сърце или бившата му съученичка. Поне на хоризонта на съквартирантката на главната трайно изгря слънцето - колегата-сервитьор на главния. Но дали тя е неговото единствено слънце Wink? В последните два епизода ще има бая динамика, докато разберем кой, кога, как и с кого ще е накрая.

Докато не съм забравила, Сокчо връчи една от наградите на Стрей Кидс на наградите K-World Dream Awards за 2025 г. После може да примъкна клипа от награждаването с речите им. Но е много Стрей Кидс и съвсем малко У Сок.

Последна редакция: пт, 22 авг 2025, 22:51 от profi_1

# 242
  • Русе
Ако някой има интерес към  "Bon appetit, Your Majesty" (с Ууна)  и  "Twelve"   - те започват днес.

# 243
  • Варненска клюкарка
Проф, з още не съм видяла девета и десета серия, ще продължавам да се пробвам докато ми се отворят,че ММ обеща да се обади на нашия човек, който се занимава с компютрите ни, ама още не го е направил, като знам колко е спокоен и бавен, другия и той същия, ще има да почакам,.
Заглавието си го превеждам като "Моето момиче е супер (или яко) момче" Последно се посмях в осма когато главните мъже бяха на среща в дома на първия главен и родителите и сестра му се прибраха. Това с наследствения проблем още в началото ми напомни на наследството по женска линия от Силната ДБС с Шики и Пак Бо Йонг. Посоката която взима историята, че само истинската любов ще оправи нещата ми напомни и на "Прекрасен ден да бъдеш куче" с Ча, той пък от своя страна ме беше подсетил за целувката на принца разрушила столетната магия и събудила спящата красавица.

Профче, ето Шортс от момента за който спомена със Сокчо на наградите. Пак имаше  случка с микрофна, този път в обратен ред. Обикновено микрофонът все му стига до кръста и трябва да се гъне, че да говори, единия път пък се върна да се доизкаже и автоматичното прибиране на микрофона го отнесе някъде в подземната част на сцената, добре че не пострада там. Марги сигурно ще се сети и за микрофона след Сокчо и следващата застанла пред него Хе Юн - тяхното видео за два дни набра 5 млн. гледания, а беше просто 10 секунди от някакви си награди... Този път му го бяха нагласили правилно според ръста му, но един дребчо от Стрей кидс се озова пред микрофон на височина над носа си Joy Хилят се че може да се направи класация в стил Усок и микрофоните
https://www.youtube.com/shorts/C267-Wdksfs

За Звездю новините са че вече има първо изслушване в съда, срещу делата заведени от няколко бранда на които беше рекламно лице. Сумите непрекъснато се менят, та няма да ги споенавам,  не съм сигурна дали са коректно обявени. Общо взето авокатите му се опитват да докажат че той няма вина, , засега исковете всъщност се дължат на слуховете, манипулациите от семейството и ЮТ канала и преувеличенията в медиите и интернет за които Звездю няма вина.  Претенциите на брандовете са към държанието му след началото на скандала и неадекватната реакция на агенцията му, а агенцията, това пак е той. Звездювите адвокати излизат с тезата че удовлетворяването на исковете може да повлече след себе си опасен прецедент и че всяко ку-ку утре може да съсипе живота на някое селебрити. Обобщавам от статията по долу и от другикоито видях.
Вкрайна сметка наистина се оказа че "доказателствата" на семейството бяха манипулирани с ИИ. Връзка са имали, но е била пълнолетна. Като видяха че така няма да стане, вкараха твърдения че е била насилена от него, заплашвана и какво ли не....

„Само подозрение е достатъчно, за да прехвърли цялата отговорност на звездата“ Първо изслушване по делото за обезщетение на Ким Су Хюн

На първото изслушване страните очертаха ключовите спорни точки: рекламодателите и страната на Ким Су Хюн започнаха открита дискусия относно степента на отговорност.

Актьорът Ким Су Хюн и неговата агенция Gold Medalist се явиха в съда за първи път в дело за милиарди долари, заведено от рекламодатели, на стойност над 10 милиарда вона. Това дело надхвърля единичен случай и може да се превърне във важен прецедент за определяне къде са границите на отговорност между рекламен модел и компания в случай на публичен скандал.

Различни позиции: Рекламодателите и Ким Су Хюн
След като се появиха слухове за личния му живот с покойната актриса Ким Се Рон, срещу Ким Су Хюн бяха заведени няколко дела от компании. Първото дело, стигнало до съда, беше делото, заведено от FromBio.

Ищците (рекламодателите) твърдят, че Ким Су Хюн е предизвикал обществено възмущение и е допуснал грешки в последващи действия, поради което искат обезщетение за причинените щети.

Страната на ответника (Ким Су Хюн и неговата агенция) твърди обратното: актьорът не е извършил никакви действия, които пряко са причинили скандала, а е бил просто жертва на безпочвени обвинения и лъжливи слухове, които са провокирали обществено възмущение. В резултат на това договорите са били прекратени, а след това са последвали и съдебните дела. Представителите на Ким Су Хюн заявиха, че е несправедливо да се прехвърля отговорността за вторичните щети върху него, когато той е този, който е пострадал от неконтролираното разпространение на невярна информация.

Основните спорни точки, разкрити по време на процеса
Първото заседание се проведе в 14-то гражданско отделение на Окръжния съд на Сувон на 20 август.

Страната на Ким Су Хюн посочи, че общественото мнение се е променило откакто е заведено делото, като все повече хора признават, че твърденията са неверни. Те казаха, че този фактор трябва да се вземе предвид при вземането на решение.

Ищците обаче се фокусираха не толкова върху самия скандал, колкото върху това как Ким Су Хюн и неговата агенция са реагирали след възникването му. Те твърдят, че грешките в тази реакция са причинили щети на компаниите и актьорът трябва да бъде подведен под отговорност за това.

Заседанието приключи само с записване на позициите на страните и определяне на посоката на по-нататъшно разглеждане. Съдията отбеляза също, че напредъкът по наказателното дело, свързано с обвиненията срещу Га Со Йон, може да се вземе предвид като справочен материал и определи продължаването на процеса за следващата дата.

Възможен прецедент за индустрията
Този случай надхвърля обикновения въпрос за обезщетение.

Ако искът на рекламодателите бъде уважен, дори без приключване на наказателно разследване, артистите може да бъдат принудени да обезщетят компаниите за загубите им. Този резултат би създал опасен прецедент: само подозрение или скандал биха били достатъчни, за да прехвърлят цялата отговорност върху звездата.

От гледна точка на рекламодателите, те са задължени да компенсират загубите си и да изискват справедливост. От гледна точка на Ким Су Хьон, той не бива да носи допълнителната тежест на неоснователните слухове.

Очаква се окончателното решение на съда да създаде значителен прецедент както за рекламния пазар, така и за цялата развлекателна индустрия.

# 244
На 1 серия на Twelve вече има избор и на субтитри, и на озвучки - https://42.doramalive.news/dorama/dvenadtsat_2025/series1/
На 1 серия на Бон апети Ваше Величество също, но не така богат - https://42.doramalive.news/dorama/priyatnogo_appetita_vashe_velichestvo/series1/

Ако бях ги погреднала по-рано, можеше поне единия да съм го отметнала. Сега вече е късно да почвам, остават за утре.

Белл, Joy "дребчото" е най-високият от Стрей Кидс - Хюнджин, който е 179 см. Останалите изобщо нямаше да могат да го стигнат микрофона, че са средно около 170 см. Бездомниците са си ниски на фона на BTS, примерно.

В случая на Звездолин решението по неговите рекламни дела ще е от значение за цялата индустрия. Но аз по-скоро се интересувам от евентуалното наказание на роднините на Се-Рон, които от алчност изфабрикуваха такива простотии и очерниха, не само Звездю, а и паметта на детето си. Те, ако си го получат както трябва, това би било обеца на ухото за всички следващи клеветници. Или поне едно на ум, че не виждам правораздавателната система да е постигнала кой знае колко превъзпитаващ ефект. Има вече не един и двама сесанга, осъдени за преследвачеството си, ама с това не забелязвам да са се озаптили останалите.

# 245
  • Русе
Първият епизод на "Бон апетит" е отметнат. Simple Smile Каквото очаквах - това и получих! Забавно ми беше - и двамата ГГ еднакво ошашкани от другия, но по различни причини. Йон ( готвачката) не разбира кой кой е и в коя епоха е, той, Кралят, досега никой не му е противоречил за нищо, а една жена (?!!) смее да го прави. Joy Цяла поредица от недоразумения! Но...борбата за ножа и как Йон показва игра с ножа...- това трябва да се види! Смях се от сърце...
Е, рядко има сериал с чист жанр, така че ще влезем и в сериозна част, малко по-късно, надявам се.

# 246
  • пустинен пъпеш
Гледам с интерес текущия адвокатски Beyond the Bar.И ,,Бон апетит" имам намерение да погледам в близките дни.

# 247
  • Русе
Гледам с интерес текущия адвокатски Beyond the Bar.И ,,Бон апетит" имам намерение да погледам в близките дни.
Ако не ме затормози специфичната адвокатска терминология на руски, и аз ще го погледна .

# 248
Всички се втурнахте да гледате Юна и кулинарните ѝ постижения, а аз реших да видя Шики какви ще ги забърка. От един изгледан епизод мога да кажа, че това е едно много добре направено екшън фентъзи. Като за начало видях много познати лица. Като почнем с генерала от АС, Шики, Со Ин-Гук (посочен и като автор на музиката към сериала; тук на пресконференцията - https://www.youtube.com/shorts/18BqQA6JkxA), Ан Джи-Хйе (Любов 911), Ий Джу-Бин (Кралица на сълзите), камео на белокосата актриса, дето я гледам вече в трети сериал след Кучето знае всичко,  и т.н. Ма Дон-Сок не го бях гледала и се изненадах колко е подвижен. Не липсват и моментите-закачки с други роли или дейности на актьорите. Реплика на белокосата към Ма Дон "Не е лошо да се заемеш с малко спорт", и отговорът на героя му "От 5000 години го правя" Joy. Имаше и подмятания свързани с действителни исторически факти от преди столетия, на които героите са били свидетели. От един епизод не става много ясно кой кой е и за какво се бори. Шики се появи, в целия блясък на демон с кърваво червени очи и черни крила, в края на епизода. Хареса ми работата с камерата, кара те да се чувстваш част от действието. Финалната песен от ОСТ-а също ми влезе под кожата, пускам я по-долу.
Сериалът е само 8 епизода по 45 минути, като излезлите до момента са 2. Гледам с озвучката на LE Production тук - https://44.doramalive.news/dorama/dvenadtsat_2025/series1/  

Малко от мейкинга -

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 02:05 от profi_1

# 249
  • пак на Рив Гош
И аз изгледах тази сутрин първата серия на Twelve с руски субтитри, понеже Дисни+ нещо ми го бавят и ми писна да чакам. Добре започва, харесва ми и оставам на клончето.

Бон апети ме забавлява неимоверно (включително и с недомислиците в сценария) и ако продължава така, ще го гледам с удоволствие до края.

Ако не ме затормози специфичната адвокатска терминология на руски, и аз ще го погледна .
Уин, не задълбават много в терминологията и се разбира. А и специфичните дискусии не заемат голяма част от екранното време. И на нас ни е интересен (правим си съвместно гледане с щерката, докато е още във ваканция), особено откъм случаите, които защитават. Иначе е ясно, че Нашите Хора са по-по-най Joy

С кеф следя и My Lovely Journey, където ни разхождат из китната корейска провинция. Очаквам и еднорози, почти ги усещам как ми дишат в гърба. Време е да побързат, че последните 2 серии се излъчват идния уикенд. Лек и летен сериал, не изискващ силно интелектуално напрежение.

# 250
  • пустинен пъпеш
И без това  днес ще започвам ,,Дванадесетте",а с поднесеното от Профи инфо става още по-интересен.
А за гг в ,,Бон  апетит"първоначално е бил избран Park Sung Hoon,но след като публикува разкриваща снимка от сериала на Netflix "Squid Game 2", пародираща AV, в историята си в Instagram на 30 декември 2024 г., по време на националния траур е подменен с Lee Chae-min.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 09:44 от rududu

# 251
  • Варненска клюкарка
На мен Шортс ми се напълни с видеа от готварския сериал с Юна, изглежда забавен, но главния ми стои някак по-млад от нея, а и от тези, които съм гледала с прехвърляне в далечна епоха финалите винаги са ми били разочароващи, някак безсмислени човек от бъдещето в минала епоха, или обратното, примрно Г-н кралица ми харесваше докато беше комеия, ама като забиха в драми и любов изгубих интерес.

Юна и Ли Че Мин изглеждат добре заедно, според мен дори от кратки видеа се долавя химия.
https://www.youtube.com/shorts/oDgMdQctZ0A
https://www.youtube.com/shorts/IaRumufNrMw
www.youtube.com/shorts/IaRumufNrMw

Аз изгледах и деветата серия на Моето момиче е супер момче и както Профа каза втория главен има страхотна химия с едната героиня, много успешно затъмняват главния.

Какъв красив Джуно! Покрай актуалния сериал с Юна, Шортс ми се напълни и с него.
https://www.youtube.com/shorts/nl-9eXoMhdw

Попадна ми някаква статия за красивите корейски актьори от новото поколение и сравнения с актьори от предни поколения. Направи ми впечатление че се коментираше че сега се търсят мъже с по изтъчени черти и точно те се харесват еднакво добре и на корейци и на чуждестранните зриели. Отбелязаха че  имена като Уон Бин, който е с по сурови черти и  голям любимец на сънародниците си от близкото минало, не е сигурно, че сега би се котирал толкова добре. Само него запомних, имаше изредени доста имена от близкото минало.

# 252
С фантастично изпълнен първи удар ВИ даде началото на мач на Доджърс, така че всички в нета го хвалят, а местните дори публикуват съжаления, че не е бил там и на предишни мачове на отбора, да им оправи малко резултатите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Не пропускат да похвалят и перфектния му външен вид и страхотната физическа форма. Има защо. Heart Eyes
https://x.com/i/status/1960129977996951749
https://x.com/i/status/1960160931855393052

На другия полюс са феновете на АСТРО, тъй като агенцията им Fantagio е във финансова криза.
Скрит текст:
Корейските новинарски издания съобщиха, че агенцията сега се намира под „финансово напрежение“.
На 28 юли 2025 г. (KST) Ча Ън-У от ASTRO се записа в армията - и според корейските новинарски репортажи, феновете му не са единствените, които се борят в негово отсъствие. Chosun Biz твърди, че Fantagio, мениджърската агенция на Ча Ън-У, сега се намира под „финансово напрежение“.
Според репортажите, Fantagio е получила допълнителна данъчна сметка от около ₩8,20 милиарда корейски вона (около 5,90 милиона щатски долара) от регионалната данъчна служба в Сеул, което представлява колосалните 14,12% от собствения капитал на Fantagio. Твърди се, че оценката ще обхване корпоративните данъци и свързаните с тях задължения от 2020 до 2024 г., с краен срок 31 октомври.
След това, през ноември, Fantagio очаква още по-голям проблем. Компанията трябва да изплати 13,0 милиарда корейски вона (около 9,35 милиона щатски долара) в облигации, тъй като падежира седмият кръг от облигации. Chosun Biz посочи, че тъй като цената на акциите на Fantagio е спаднала толкова много, е малко вероятно инвеститорите да конвертират тези облигации в акции – което означава, че Fantagio ще трябва да върне парите в брой – плюс висок лихвен процент от 7%.
С други думи, Fantagio съобщи, че към март разполага само с 11,0 милиарда вона (около 7,91 милиона щатски долара) в брой и парични еквиваленти. Но само през октомври и ноември компанията се нуждае от 21,0 милиарда вона (около 15,1 милиона щатски долара).
И така, Fantagio ще фалира ли без Ча Ън-У? Ами, донякъде.
Запознати с индустрията посочват, че агенцията е станала прекалено зависима от ограничен набор от интелектуална собственост (ИС) и едва е поддържала бизнеса си чрез парични инжекции от филиали.
Според подадените от Fantagio документи за ценни книжа, през третото тримесечие на 2023 г. (юли-септември) един-единствен артист е представлявал повече от половината от общите продажби – фигура, за която се смята, че е Ча Ън-У. С постъпването му във войската миналия месец, основната „дойна крава“ на агенцията вече я няма, което прави спада в приходите почти неизбежен.
Освен това, Fantagio се провали в опита си да материализира бизнеса с корейски драми. Fantagio представи бизнеса си с корейски драми като своя стратегия за растеж „след Ча Ън-У“, но това само подчерта продължаващите трудности. Преди това агенцията привлече акционерите чрез две предложения за права: ₩25,0 милиарда корейски вона (около 18,0 милиона щатски долара) през 2021 г. и ₩23,0 милиарда корейски вона (около 16,5 милиона щатски долара) миналата година. Средствата бяха предназначени за придобиване на продуцентска компания за корейски драми и финансиране на продукция на корейски драми/албуми, но от тези средства не се получи нищо. Когато продукцията на 24-епизодната историческа корейска драма „Кралски лекар Де Джанг Гъм“ беше забавена, това допълнително увеличи разликата в приходите.
По отношение на провала на бизнеса с корейски драми, говорителят на Fantagio призна: „Набрахме капитал за продукция на корейски драми, но пазарът на исторически драми се срина. Вместо да продължим с първоначалния график, чакаме условията да се подобрят.“
(В плановете е влизало актрисата Лий Йънг Е, която участва в оригиналната корейска драма от 2003 г. „Dae Jang Geum“, също да оглави и „Кралският лекар Dae Jang Geum“ на Fantagio.)
Chosun Biz отбеляза, че Fantagio публикува предварителните си резултати на 22 август: приходите са били 38,1 милиарда корейски вона (около 27,4 милиона щатски долара), което е с 42% по-малко от предходната фискална година, с оперативна загуба от 2,80 милиарда вона (около 2,01 милиона щатски долара) и нетна загуба от около 900 милиона вона (около 647 000 щатски долара). Това бележи третата поредна година на оперативни загуби за компанията и четвъртата поредна година на нетни загуби.
В отговор на Chosun Biz обаче агенцията без Ча Ън-У се закле, че „това не е криза на ликвидността“.
Преглеждаме данъчната оценка с юрисконсулт и обмисляме евентуални обжалвания. Водят се и дискусии относно допълнителната данъчна тежест и погасяването на държавния дълг. Разполагаме с краткосрочни финансови активи, които могат да бъдат ликвидирани, така че това не е ликвидна криза. — Fantagio
Хм, поне част от пишещите тук сме под влиянието на чара на хубавия Ча, но не очаквах, че агенцията му е до такава степен зависима от неговите изяви. Нито той, нито АСТРО са единствените им артисти.

# 253
Изгледах и двата епизода на ПАВВ (Приятен апетит Ваше Величество). На Юна тази роля ѝ отива, актьорът в ролята на краля е симпатяга, повествованието върви както трябва. Въпреки че дъвката "жена от съвремието попада в Чосон" я дъвчем за пореден път, за мен поне след АС и Дука, сериалът задържа вниманието ми. Но защо, за бога, Йонка пак е злата кралица/принцеса! Можеха малко повече въображение да проявят и да я сложат, примерно, конкурентна готвачка в кухнята  Stuck Out Tongue Winking Eye . Или поне да изберат друга актриса, за да не са толкова натрапчиви асоциациите с АС. Е, да видим какъв край ще предложат. Ако искате може да правим предположения Joy.

Нетът днес се тресе от видео, публикувано от актрисата Song Da Eun, в което се вижда как посреща по един доста интимен начин Джимин (BTS) в дом. Изтрито е от нея, но естествено хиляди са успели да го свалят преди това. От години я плюят, че лъже и си въобразява, че има връзка с него. Последно преди около 2-3 месеца в отговор беше писала в социалните мрежи, че хейтърите ѝ даже си нямат представа какво може да публикува. Е, днес явно ѝ е прекипяло от нещо. Обсъждащите видеото масово мислят, че тя го посреща в дома си, но от видяното, според мен той се прибира, а тя е в неговия дом, и изтърчава да го посрещне. Почти като кученце. И други потребители са писали, че обстановката прилича на баровския затворен комплекс Nine One Hannam, в който живеят много айдъли и други знаменитости, и се спрягат поне двама от BTS с апартаменти там. Мацката е редова актриса, а не звезда, и със сигурност не може да си позволи имот в тази локация. Освен това поведението, езикът на тялото, прибирането с празни ръце в джобовете на Джимин, е като на човек, прибиращ се вкъщи. Не е като на такъв отиващ у дома на приятелката си. Също в началото на видеото се мяркат разхвърляни обувки и пантофи, които определено не са само женски. А вървящите едни до други крака в края на клипа са толкова близо, че няма как да не са прегърнати. Има поле за всякакви конспиративни теории, особено на фона на мълчанието от негова страна и от страна на агенцията на BTS.
Видеото - https://x.com/daeunie_20/status/1960416583387635755
Репликите, когато вратите на асансьора се отварят и се появява Джимин са: „О, ти ме уплаши! Как разбра, че идвам? Не ти казах, че идвам [да те изненадам].“ А в такива сгради външни хора могат да влизат само след потвърждение от домакините или, ако просто не са външни. Щом той не ѝ е казал, че идва, се изненадва, защото явно няма кой и защо да се обажда в апартамента, че някой се качва там. Очаквал е да я изненада, вероятно по-рано от предвиденото като час. Да прибавим свободния достъп и ползване на асансьора (чипове, кодове ...). Та така. Само да добавя, че видеото не е прясно снимано, а със сигурност от преди влизането му в казармата.

Ето един апартамент в комплекса - https://www.youtube.com/watch?v=y57wuexF7P0&t

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 02:06 от profi_1

# 254
Снощи изгледах излезлия нов (предпоследeн) епизод на "Моето момиче е страхотно момче" и мога да го определя като епизод на страданието. Нямаше герой дето да не страда, с изключение на съквартирантката и колегата от кафенето. Поне при тях има надежда всичко да свърши с еднорози. Като почнеш от родителите, та главните, та университетската колежка, та сестрата на главната и богаташката + общия им мухльо ... всички бяха нещастни. И промото на последния епизод, който вече е излъчен в ЮК и го имаме качен със субтитри тук - https://44.doramalive.news/dorama/moya_devushka_krutoy_paren/series12/ , ми уби всякаква надежда за розов финал с щастливи герои. Чак се чудя довечера да го гледам ли, и да не знам дали после ще мога да заспя, или да отложа тази емоция за събота денем.

Общи условия

Активация на акаунт