АС и други романтични К-драми - тема 14

• 11 887
  • 402
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Около мен няма нищо интересно, затова минавам само да ви пусна една новина за Ча Ън У (Луничко, както аз го наричам), защото ми се стори забавна.

Дори и в казармата, Ча Ън У не може да избяга от визуалния си чар! 😍
След като наскоро постъпи в армията, феновете вече тъгуват по него... но явно колегите му войници не страдат толкова - даже напротив! 😂 Според разкази от очевидци, Ча Ън У получил повече задължения по миене на чинии - не защото бил наказан, а защото всички нарочно се редели да му оставят чиниите си, само за да зърнат лицето му! Оказва се, че всеки път, когато е на дежурство, всички уж "случайно" оставяли съдовете си точно на него.

Само се надявам да не продължи дълго, че от забавна ситуация ще се превърне в неприятно преживяване.

# 227
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
9-тата ми серия тази вечер бе малко тъжна, но много хубава. Друго няма да кажа.

starzy, доста забавно инфо за Ча. В тренировъчния център са само по три месеца. После Ча отива във войсковия оркестър, няма дълго да го тормозят с чиниите си.

Вики, имаше индикации тези дни, че може и да има нещо такова, но официално още нищо не е потвърдено. BTS и преди са работи с МакДоналдс, и макар и доста фенове да възроптаха заради черния списък, в който е веригата, решили ли са, че ще си сътрудничат отново, това няма да е пречка.

# 228
  • Русе
Споделям и аз:
на 5-ти епизод съм на Designated Survivor: 60 Days и нямам спомен политическа драма така да ме е изпотявала! Или поне скоро...И при положение, че съм гледала оригинала и долу-горе помня сюжета...
Страхотна игра! Нямам думи!

# 229
Profi, ще разберем на 3 септември.
За когото представлява интерес:

Последна редакция: чт, 21 авг 2025, 11:13 от victoria vassileva

# 230
  • пак на Рив Гош
Профи, май ще ходиш в Макдоналдс 😉
https://www.instagram.com/p/DNkSVrIT45L/?img_index=1&igsh=MW1pcW1wbDlqYmM5Zg==

# 231
  • Русе
Малко въведение за "Аема", който излиза утре:
Най-новият проект на Netflix Korea, смело кръстен Ема на корейската секс-икона от 80-те години, изиграла главната роля в еротичния филм „Мадам Ема“.
"Мадам Ема" предизвиква ярост след излизането си през 1982 г., толкова много, че впоследствие дава началото на франчайза на "Мадам Ема" от 12 филма, последният от които излиза през 2016 г.
Вдъхновена от еротичен филм, новата серия разказва историята на филмовата звезда Хи Ран (Ли Ха Ни), която отказва да снима гола в еротичен филм, като в крайна сметка оглавява ролята на изгряващата звезда Джу Е (Пан Хьо Рин). Това, което започва като съперничество, се превръща в съюз, докато две жени предизвикват мъжката филмова индустрия.
"Аема" ще бъде премиера ексклузивно по Netflix на 22 август.

# 232
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Вики, вече съм във възраст, в която не мога да се възползвам от предложенията за японски университети. Не се сещам и за близки, които биха се възползвали. Жалко!

Роце, едва ли ще се затърча към МакДоналдс, дори и заради меню с BTS куклички. Още повече, че я ми се падне Куки, я не. А не искам на стари години да изпитвам подобно разочарование. Joy

Сутринта четох за нова продукция на Нетфликс, която още не е излязла, ама вече е международно оплюта. Чака се да почне септември. Сега няма да го търся материала, но довечера с хисторито на браузъра ще го видя. Забелязах Ким Йонг-Де изреден в каста, а ми се мярна и снимка с главната от Картофения. За нея не съм сигурна, дали окото не ме е излъгало, че нямах време да проверя. Ако някой ме изпревари и публикува тийзъра от Х(туитър) и даде повече инфо, няма да се разсърдя.

# 233
  • пак на Рив Гош
Профи, аз бих се затичала, ако ми пуснат кукличка на Любимия Ю. Ама аз имам и картина на Люк Скайуокър срещу леглото в спалнята, та не съм критерий за здравомислещ възрастен Joy

Сериалът с Ким Йон Де и главната от Картофения е To the Moon, ама не е продукция на Нетфликс (но може да го пуснат там). Засега не са ми се мяркали критики за него, но аз и не следя Туитър и ТикТок.
https://youtube.com/shorts/zA1zHHAJqf0?si=1RRnmyT6OagnDjHp
Това намерих като тийзър, и, честно казано, не ме привлече към сериала 😂

# 234
Profi, ако наистина ги пуснат да знаеш , че ще има "пазар за размяна"- преминала съм с децата през всичко това и спомени всякакви, (а и "боклуци всякакви"). Мъча "Дамския гамбит", но след първите една-две серии нещо ми се загуби ентусиазма. Хубав ден!

# 235
Сериалът с Ким Йонг Де международните зрители го критикуват, че смесвали арабски и индийски елементи, а това било неуважително към културата и традициите на тези общности.

Те и за този с Ким У Бин и Сузи имат разни претенции. "Джинът" У Бин всъщност бил Иблис, което било съпоставимо със Сатаната в ислямската религия, а пък те се опитвали да го изкарат романтичен образ.

Разбирам, че по света има зрители, които... да кажем... са малко по-обсебени от подобни неща, но в крайна сметка не е зле да се прави разлика между реалност и измисления свят на киното.

# 236
  • пустинен пъпеш
В семейството ми отдавна нямаме желаещи за макменю,но според един от коментарите за Европа има и такава възможност:,, Всички: моля, не забравяйте да попитате във вашия Макдоналдс дали можете да закупите играчките без щастливото хранене/храната.",та явно ще може да се закупува и само фигурка на певец от BTS.

# 237
JoyJoy https://youtu.be/EVpnzBIAQeo?si=MrRGvv9lKuG6vOJ6
разсипаха им сънят на чичковците.

# 238
# 239

Общи условия

Активация на акаунт