? В последните два епизода ще има бая динамика, докато разберем кой, кога, как и с кого ще е накрая.
Хилят се че може да се направи класация в стил Усок и микрофоните
"дребчото" е най-високият от Стрей Кидс - Хюнджин, който е 179 см. Останалите изобщо нямаше да могат да го стигнат микрофона, че са средно около 170 см. Бездомниците са си ниски на фона на BTS, примерно.
Каквото очаквах - това и получих! Забавно ми беше - и двамата ГГ еднакво ошашкани от другия, но по различни причини. Йон ( готвачката) не разбира кой кой е и в коя епоха е, той, Кралят, досега никой не му е противоречил за нищо, а една жена (?!!) смее да го прави.
Цяла поредица от недоразумения! Но...борбата за ножа и как Йон показва игра с ножа...- това трябва да се види! Смях се от сърце...
. Имаше и подмятания свързани с действителни исторически факти от преди столетия, на които героите са били свидетели. От един епизод не става много ясно кой кой е и за какво се бори. Шики се появи, в целия блясък на демон с кърваво червени очи и черни крила, в края на епизода. Хареса ми работата с камерата, кара те да се чувстваш част от действието. Финалната песен от ОСТ-а също ми влезе под кожата, пускам я по-долу.

. Или поне да изберат друга актриса, за да не са толкова натрапчиви асоциациите с АС. Е, да видим какъв край ще предложат. Ако искате може да правим предположения
.Препоръчани теми