АС и други романтични К-драми - тема 14

• 12 442
  • 425
  •   3
Отговори
# 420
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Е, нали в пост 411 съм сложила скрийншот от плейтюб с жълтия надпис. Ама каквото дойде, такова. Яд ме е, че ни отне толкова време да насъберем отново линковете за сериалите, а някои все още ги и няма, а сега може да се наложи да го правим пак.

Белл, песента май наистина я имаше в ОСТ-а на Бон Апети, поне ми звучи много, много познато.

# 421
  • Варненска клюкарка
Проф по нощите от телефона видях скрийна ти но на телефона не забелязах надписа, а сутринта като отворих към 6 ч. да видя кякво му е на Плейтюба, надпис нямаше. Намятах си ликовете за ОК на ЛС, по-късно писах от телефона и пак не забелязах надписа...
Марги, аз за Телеграма а съм го отворила, а съм пипнала нещо дет не трябва и хоп съм миала на друга серия- лявата част на екрана ме връща назад, дясната прескача напре...., Последно бях свикнала да поглеждам от време- навреме дали не гледам нещо друго. Забравих с колко заглавия ми се беше случило, но съм запомнила за 12-та серия на Истинска красота когато най после те навих да го гледаш и се чудя какво коментираш за 12та, решавам да а отворя "отново"  и се оказа че съм започнала началото, а десетина минути след него някак съм минала на следващата...
Плейтюб при мен понякога е с толкова реклама от онази, която се отваря досадно на нова страница или изкачащи прозорци, че не мога да гледам нормално там, при всеки опит за пускане на плеъра, за връщане или пауза, ми се отваря нова страница, която при първи опит за затваряне не се затваря, абсолютна досада, та  ако въпросния сериал го нямаше в ОК  то гледах на Дорамите, но сега и там греда... Ако при вас е така с рекламата на  Плейтюб, съветвам да гледате на ОК, върви гладко и няма ни една реклама.

Ли Донг Ук Дони ли беше? Агенцията му ще съди нахалници за неприлични предложения които му се налага да търпи по време на полети. Намирали го дори в дома му, проваляли срещи.... За Дони няма подробности, освен местата на които го намират. Миналата година Сокчовата агенция съди 100 такива нахалници и имаше 2-3 подробности как се случват нещата - една част от обвиненията бяха за сексуален тормоз- преминаващи по пътеката в самолета му подхвърляли в скута бележки с описание каво ще му направят, искали срещи, дори предлагали пари, не смеел да отиде до тоалетната,  имало и провалени бизнес срещи, беше даден пример за провалена такава за 6 човека в ресторан в хотел в Тайланд, наемане на стаи на етажа му в хотела и по цели нощи досаждане пред вратата му, както и среднощен опит за нахлуване .. Както се казва, човек много трябва да внимава каво си пожелава - успех и популярност добре, ама си има и доста неудобства, като примерно да ходиш до тоалетната с мениджъра си 😝 Тази пролет агенцията на АйЮ също съди 100 човека, но нямаше други подробности, освен обобщение от типа "нахлуване в личния и живот" и описоние как някои са се представялеи с фалшива самоличтност и фалшиви причини в опит да и измъкват пари. На страницата си беше обявила че дарява много за различни каузи, но спира да дава пари по молби на отделни хора и дори няма да разглежда такива съобщения.

Миналата година по това време УСокчо  със 7-8 кг нагоре, колко по-добре изглежда  Heart
https://www.youtube.com/shorts/6M51NoA5KQA

Каква главоблъсканица, направо се оплетох, ама и трите варианта са верни, да се чуди човек как са го постигнали по този начин. Прихнах 😂
https://www.youtube.com/shorts/XwvXfoa58hs

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 19:50 от Беллора

# 422
И мен това ме дразни в Телеграм, а и не мога да си заредя няколко сериала наведнъж Joy Понякога съм много нетърпелива. Не че не го използвам от време на време, но го избягвам в повечето случаи. Все пак обаче е опция.

Аз от около 4-5 години на лаптопа имам инсталиран UBlock Origin, безплатно разширение към браузъра, което спира всякакъв вид реклами и изскачащи прозорци. Блокира дори рекламите в Ютуб, така че в Плейтуб нямам абсолютно никакви проблеми и най-често си гледам там. Просто ми е по-удобно.

Но, да. Много от нашите преводачи качват и в Ok.ru, и във Videa, и в Tokyvideo, така че ако дойде време пак да се организират сериалите, с радост ще ви помогна.

# 423
Редактирано.
----------------------------------------------
Изгледах двата излезли епизода на Омъжи се за мен, с озвучката на Anidub тук. Избрах я, че са превели и изскачащите надписи. Но пък тази я няма в Контакта. Там може да намерите озвучките на:
Дублик ТВ - https://vkvideo.ru/video-224798605_456239906 - 1 епизод и https://vkvideo.ru/video-224798605_456239907 - 2 епизод;
SoftBox - https://vkvideo.ru/playlist/-180375381_600 - плейлиста с епизодите.

Приятно забъркана ситуация е сериалчето, хареса ми. Има мегдан много хора да пречат на главните, ще има нужда много да си помагат и съответно много ще се сближат и заобичат. Определено ще си чакам еднорозите накрая.

------------------------------------------------
Ха-ха-ха, много сладка снимка на Сузи и Ким У Бин зад кадър.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 08:41 от profi_1

# 424
Отдавна не съм носила нещо от любопитните си попадения. Ето едно такова.

# 425
Хайде и тук да ви оставя да си избирате драми за гледане, ноември и за следващата година.

Общи условия

Активация на акаунт