Ей ги пак в поредно гушкане между снимките - тоя режисьор не знам как ги изтърпя цял сериал да ги разплита и стряска с прожектора белким ги подсети че са на работа, то да му е неудобно на човека да ги прекъсва от поредния им унес

https://www.youtube.com/shorts/UgbDlSGep7Y
Голяма находка се оказа техния блу рей, вече се отказаха и да трият видеата, въпреки че разни консерви непрекъснато ги докладват и дори водещи на нощни предавания си запълват част от клюките с видяното от Блу рей, без да споменават имената на главните участници ,но достатъчно ясно намекващи за кого говорят. Такива неща напускаха, дето при други главни двойки известни като големи химици, близки приятели и т.н не съм виждала. А при тези държане за ръка, гушкане един в друг, нежно галене на лица и коси, спяща в ръцете му Хе Юн, докосвания на места по телата им абсолютно извън регламента.🤪
Много сладка Хе Юн
https://www.youtube.com/shorts/5ExwLHTlMyo
Марги може би да не си любопитна за проекта на Сокчето и АйЮ защото не си виждала рекламни кадри от него, дет се вика поне човек да знае как изглеждат един до друг с АйЮ. Преди около 2 седмици може да не си видяла, донесох някакви кадри с тях снимани доста отдалеч на СП, но не личеше много, видях че ще има яхта.. Не знам що така действат продуценти и телевизия- то не се разбра кога започнаха снимки, снимат ли още, пък кой играе в тоя сериал освен чеирима човека и 5-те реда резюме. Странна работа....Сериалът на Ким У Бин и Сузи го пуснаха преди няма 2 седмици, но кадри от работния процес започнаха да пускат миналата година по това време и така в течение на година пуснаха няколко пъти по 1-2, ама достатъчно да подгряват хората които очакваха сериала им, Усокчо и АйЮ ги оакват много, вероятно много повече от другите двама, пък в отговор от продуцентската компания едно голямо нищо. Дано и резултата накрая да не е такъв.

Бойчето си е наред, то на това събитие присъстват основно момичешки групи, т.е. айдълки и много от тях по корейските стандарти са си почти мутанти - корейската супер любимка Джанг Уон Йонг от IVE например е 178 см, онзи ден беше на събитието на W и аха да се извиси над Джуно който също е толкова висок, а те двамата ще са водещи на наградите ААА след няма и 2 месеца Дано тя наистина да не стърчи над него, на миналогосдишните награди беше обула едни токове и другите двама водещи до нея стояха малко като пигмеи... Рускините се олакват че в корейските магазини не могат да си намерят обувки че на корейките краката са между 34-ти максимум 39 номер и дори 39 рядко се намирал. Сокчо и Хе Юн имат един известен диалог от рекламния период на сериала им, където той трябваше да отгатне номера на ходилото и и каза там една цифра, а тя почти се засегна с "ей, аз да не съм някое бебе!" и сама каза размера си 25-30 не знам колко е това по европейската номерация ама доколкото рабрах краката и са малки, защото той допълни с "ето виждаш ли, малки са". Пък тя каза че е малка корейка и всичко си съответства, той бил колкото вратата и затова така му се виждало