АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • Варненска клюкарка
Марги, вярно че било Q  пък за тези за януари си го пише с думи. Както и да е, дано е по-скоро че голямо забавяне се получи, без малко ще се окажат без проект на екран от почти 2 години. Аз също много искам да я видя, тя се оказа много голяма движеща сила за успеха на общия им проект със Усокчето.

Ей ги пак в поредно гушкане между снимките - тоя режисьор не знам как ги изтърпя цял сериал да ги разплита и стряска с прожектора белким ги подсети че са на работа, то да му е неудобно на човека да ги прекъсва от поредния им унес Joy
https://www.youtube.com/shorts/UgbDlSGep7Y

Голяма находка се оказа техния блу рей, вече се отказаха и да трият видеата, въпреки че разни консерви непрекъснато ги докладват и дори водещи на нощни предавания си запълват част от клюките с видяното от Блу рей, без да споменават имената на главните участници ,но достатъчно ясно намекващи за кого говорят. Такива неща напускаха, дето при други главни двойки известни като големи химици, близки приятели и т.н не съм виждала. А при тези държане за ръка, гушкане един в друг, нежно галене на лица и коси, спяща в ръцете му Хе Юн, докосвания на места по телата им абсолютно извън регламента.🤪

Много сладка Хе Юн
https://www.youtube.com/shorts/5ExwLHTlMyo

Марги може би да не си любопитна за проекта на Сокчето и АйЮ защото не си виждала рекламни кадри от него, дет се вика поне човек да знае как изглеждат един до друг с АйЮ. Преди около 2 седмици може да не си видяла, донесох някакви кадри с тях снимани доста отдалеч на СП, но не личеше много, видях че ще има яхта..  Не знам  що така действат продуценти и телевизия- то не се разбра кога започнаха снимки, снимат ли още, пък кой играе в тоя сериал освен чеирима човека и 5-те реда резюме. Странна работа....Сериалът на Ким У Бин и Сузи го пуснаха преди няма 2 седмици, но кадри от работния процес започнаха да пускат миналата година по това време и така  в течение на година пуснаха няколко пъти по 1-2, ама достатъчно да подгряват хората които очакваха сериала им, Усокчо и АйЮ ги оакват много, вероятно много повече от другите двама,  пък в отговор от продуцентската компания едно голямо нищо. Дано и резултата накрая да не е такъв.

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 15:00 от Беллора

# 436
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Знам си аз, че всякакви промени по сайтове водят само до неудобство за потребителите. Госпожица Инкогнито вече я няма с превода на Вещичките в ОК. Изчезнали са и съответните видеа от плейтюб на качените преди това в ОК 2 епизода. Сега епизодите ги има при Вещичките в плейтюб, но са хостнати някъде другаде. При това положение могат да се гледат само в самия плейтюб. Твърде неудобно, предвид постоянните поп ъп реклами. А Белл не знам дали ще вижда редовете със субтитрите.

# 437
Възможно е да са били свалени заради copyright claim.

Днес ви нося една интересна новина, която ми попадна по-рано.

Актьорът Ким Джи Хун отново впечатли зрителите, но този път с интелекта си. Ким Джи Хун беше гост в специалния епизод на Radio Star по MBC, озаглавен „Изчерпах всичките си емоции“, излъчен на 8-ми миналия месец. Най-голямо внимание обаче предизвика разкритието за миналото му. Когато водещите отбелязаха, че често играе наивни герои, но всъщност май е истински „секси мозък“, актьорът призна, че всъщност има коефициент на интелигентност от 150 и сподели: „Като ученик обичах да уча и ми се отдаваше. На кандидатстудентския изпит по математика сбърках само една или две задачи.“

НЕ САМО КРАСИВ, НО И УМЕН Heart Eyes

# 438
Поредната им знаменитост с високо IQ. Браво.

Намерих си го Мис Инкогнито другаде с руската озвучка на Anidub и изгълтах още три епизода тази вечер. Много, много ми харесва дотук. Има още две преведени серии, т.е. и седма включително, но си ги оставих за утре. Впрочем сериите не са качени и в руския сайт, за който обикновено давам линкове. Явно наистина по-стриктно го преследват за авторски права.
Обсебена съм от песен от ОСТ-а му и ви я нося. Crazy

# 439
  • пустинен пъпеш
За разведряване уж започнах и един сериал с чебол,фалшив брак и по-малък брат на чебола с детска травма и веднага загуби състезанието с  предпочитаните ми псевдисторически.Главната( почти Пепеляшка) усилено гледа да заработи пари за поставяне на коса на баща й и за масажен стол за майка й,а да не говорим колко жалки изглеждаха техните смс с поздрави за новонамерената работа,но и напомнящи за обещаните им от нея подаръци при това не за някакви жизненоважни неща.А посрещането й у дома събрани цялото семейство(сестра ,зет,племенните и родителите й)с торта със свещички направо като на извиване на ръцете на гг-ня приличаше(а тя се беше оказала отново безрабона. Надявам се,че показаното е художествено преувеличение,защото изглежда потресаващо.

Наистина Ким Джи Хун е поредната им знаменитост с високо IQ,чела съм че е завършил психология и все се каня да изгледам някой от сериалите ,за  които е хвален за изпълнението си в ролята на злодея.И тъй като ми липсват филми с Lee Seung-gi,който някак изпадна в немилост заради доведения баща на жена си,а той есъщо е с високо IQ,се замислям за често отвратителното влияние на феновете върху живота на актьорите и певците им.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 12:53 от rududu

# 440
  • Варненска клюкарка
Проф, песента от ОСТ наистина е много хубава.

При мен Плейтюб и ОК от линковете на първа сраница засега ми тръгват нормално, но не съм пробвала с тазгодшни заглавия, че при повечето нови при мен както бях показвала скрийнове преди месеци, втория ред од субтитрите остава полускрит т.е. не с чете и въобще нямам желание да разцъквам новите.. Новото заглавие което са качили и после премахнали от ОК мисля започна с много силен рейтинг, та се чудя дали самите руски сайтове не са ограничили достъпа, ако да речем някой е закупил правата. Мисля че Плейтюб подобно на ОК е на руски сървър, нищо чудно и купувача да е руски. Миналата година в Дорамите ограничиха гледанията на Кралицата на сълзите и на Бегача, някой купи правата - Бегача остана само  на един  сайт, още беше на средата на излъчването в Корея, за Кралицата не знам, че също го купиха...Вече го бях изгледала и не съм го търсила отново при рускините и не знам след закупуването му дали имаше ограничения да го качват по други сайтове. Вероятноп са закупили и други сериали Със сигурност Софтбокс  купува права на доста сериали. Въртят ги някакви схеми  руските сайтове, ОК е руски, може би вече и Плейтюб.

Някой знае ли дали има начин  от ОК да се свалят серии? Иска ми се да си запазя няколко преведени на български и да са с вградени субтитри, че ако ни отрежат и от там да ме е яд по-малко.

Проф, честита ви номинация на Джин за Грами. Много харесвам тази песен, при мен в шиортс песни и бъбрене излизат с автоматичен превод на руски в горната част на екрана.
.https://www.youtube.com/shorts/dYlancXzyRI

Сокчо и Ли Чее Мин на онзиденшното събитие на списание W за осведомеността за  рака на гърдата. Малко ми изглеждат като от агенцията им да са пришили малкия към големия, та да го пообрвазова относно партитата на които ще му се наляга да присъства често. Коментират че УСокчо е единствения сниман с розова брошка до сърцето  (символът за борба с рака на гърдата)  и нито една от присъстващите дами не е носила такава. Не мога да повърдя, защото не съм обръщала внимание, даже се чудех що з нещо си е боднал на сакото. И въобще много хейт отнасят организаторите за мястото на събитието, не разбрах защо, натруфеността като на модно ревю, прекалено многото алкохол и възползването от болестта по такъвп безразсъден  начин. Хейтят  особено много присъстващите дами заради прекалено  разголените им деколтета, повечето  били почти голи.
https://www.youtube.com/shorts/ELWHCZRoveE

# 441
rududu, този сюжет съм го гледала, че и коментирала тук, но, убий ме, не се сещам заглавието какво беше.

Белл, събитието на W Korea го плюят основно заради това, че вместо да изпълни основната си цел - набирането на средства, се е обърнало на купон за знаменитости, на който да се видят, да пийнат, да хапнат, да послушат малко музика и най-вече да си покажат тоалетите и марките с рекламните им договори. На всичкото отгоре събраните средства изобщо не са впечатляващи.
Сутринта четох, че миналата година Бонка не минала през официалната фотосесията преди влизане в залата, или я минали набързо, без снимки в цял ръст и "обърнете са наляво, обърнете се надясно, направете сърце ...", а за супер кратко и само над кръста. Причината била, че нямало нейния размер спонсорски на събитието чорапи и затова била боса. Всички останали дами били обути с марката и доволно наснимани. Бонка има само една снимка в цял ръст, която е пусната в нета от Шики. Евала на момчето, голям пич е! (Още един повод да го харесвам, не че и без това не го харесвам предостатъчно Crazy Joy)

От ОК мисля видео се сваляше лесно, стига да имаш инсталирана на браузъра някоя добавка за даунлоудване. Пробвай с единичен клик с десния бутон на мишката върху вървящото видео и виж дали ще ти се отвори падащо прозорче с опция някъде в него "изтегляне" на видео или "сваляне" на видео, или "download", или "записване на видеото като...".
"Крачолите" ми са пълни и нямам повече място за още един сериал, а наличните два не искам да ги махам, че май само през моите панталонки могат да се намерят в нета. Иначе бих си предложила услугите да ти сваля, каквото искаш, ако е възможно.

# 442
  • пустинен пъпеш
Профи,писах за Wedding Impossible(2024), но пък след неприятните за мен моменти последва много забавното преднамерено поведение на героинята на вечеря в дома на гг-и.И вездесъщият покровител на влюбените жълт чадър в началната заставка.

А потърсих развлечение в този сериал след  няколкото натоварващи ме момента в първите 2 еп. на новоизлизащия сериал Typhoon Family с гг Джуно.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 18:26 от rududu

# 443
А, да, имаме го в списъка на първа страница, с Агънцето в ролята на ГГ. Heart Eyes
На мен много ми хареса. Особено и обстоятелството, че в сериала нямаше грам тоалетен хумор.
В 11-та тема съм го чепкала, после и в 12-та.

# 444
  • пустинен пъпеш
Подхожда му това прозвище Агънцето.Забавните моменти във  Wedding Impossible(2024) продължават.А актьорите в ролята на лошите успяват да предизвикват негативни емоции.

# 445
  • Варненска клюкарка
Проф силната кака на Шики я наричаме БоЙка- от Бо Йонг, пък БоНка не я помня коя беше, тя е кръщелница на Крисс, трябва да я питаме кого наричаше така Joy Ох каква е миниатюрна до Шики, горкото, не могли да и намерят чорапи, много е нежна на вид Heart  Бойчето си е наред, то на това събитие присъстват основно момичешки групи, т.е. айдълки и много от тях по корейските стандарти са си почти мутанти - корейската супер любимка Джанг Уон Йонг от IVE например е 178 см, онзи ден беше на събитието на W и аха да се извиси над Джуно който също е толкова висок, а те двамата ще са водещи на наградите ААА след няма и 2 месеца Дано тя наистина да не стърчи над него, на миналогосдишните награди беше обула едни токове и другите двама водещи до нея стояха малко като пигмеи... Рускините се олакват че в корейските магазини не могат да си намерят обувки че на корейките краката са между 34-ти максимум 39 номер и дори 39 рядко се намирал. Сокчо и Хе Юн имат един известен диалог от рекламния период на сериала им, където той трябваше да отгатне номера на ходилото и и  каза там една цифра, а тя почти се засегна с "ей, аз да не съм някое бебе!" и сама каза размера си 25-30 не знам колко е това по европейската номерация ама доколкото рабрах краката и са малки, защото той допълни с "ето виждаш ли, малки са". Пък тя каза че е малка корейка и всичко си съответства, той бил колкото вратата и затова така му се виждало Joy Накратко ние сме свикнали да гледаме тези високи момци в К-драмите, ама като се развърти камерата наоколо и в масовката лъсват нещата - жените около под и около160 см, мъжете рядко над 172.

За събитието на списане W сякаш не намирам много материал, освен че са отразили предимно няколко човека и полуголите айдълки, добре че са камерите и видеата напускани в мрежите та да разбере човек че и други актьори са присъствали, но хейта е наистина впечатляващ като се започне от разхождането на скъпи марковите дрехи (е какво друго да облекат, то дори по сериалите на полето картофите ги копаят стъкмени в някое Версаче) купонджиите забравили за какво били се събрали, объркали сериозното със  сцената на някой коцерт, та се стигне до там че да били внесли сумата за тая разсипия в някой фонд за борба с болеста. Видях даже призиви за бойкот, било пир по време на чума...Някакъв не разбрах айдъл ли, или актьор пък имал песен за женските гърди и започнал да се извинява че не било редно да пее за това, искал прошка.... Според мен обаче не са прави корейците, селебритата няма как да се насуратят, за да се вдигне шум за събитието, те трябва да са провокативни, но да, можеше да не ходят някои жени полуголи.

Видях една дето или беше забравила да си облече полата, или беше толкова къс, че не смеше да седне, кометара беше че слава Богу поне е с гащи...Предполагам че след тазгодишния хейт, на следващото събиране по същия повод ще има задължителен дресскод.
Повечето събрани там бяха млади хора, ясно е че на който от тях не му е дошло до главата няма как да разбере недоволството на нетизените. Повечето от обвиненията към присъствалите са малко прекалени, но можеше организаторите да дадат пример като размахат някой и друг чек... Нетизените много злоупоребяват с идеята за дарителство от популярните хора и че ако някое селебрити не го направи също започва хейт и така ако се случи за два медеца наводнения, а следващия пожари и някой смее да не покаже чек направо им разгонват фамилиите. А самите айдъли не са чак толкова заможни като изключим най-популярните, по-младите някои от тях едва свързват двата края- едно че групите по 8-10 че и 11 човека и всичко се дели на толкова, второ лейбълите ги обират и им оставят колкото да има с какво да живеят и да поддържат определена външност. Помня как се изумих за популярна айдълка от момичешка група,която беше си купила чанта на Диор на изплащане, би трябвало да не са и проблем 5000 долара, но очевидно са. К-поп идустрията е огромна и не за всеки има приличен приход... та хем ги разбирам корейците заради горната гледка, която ги потресе, хем за някои неща прекаляват.

ПП Проф, блягдаря, вече съм теглила от "гащите" ти 2 сериала след като закриха Супер К. Ще се опитам да изтегля от ОК пък дано се получи. Като изключим торентите където всичко се тели, от сайт последно съм сваляла преди десетина години, ама напоследък компа ми такива бъгове дава та не знам ще стане ли...

# 446
Оф, напразно се зарадвах, че тази вечер ще гледам два епизода на Мис Инкогнито. Оказа се, че от 7-ми има само трейлър, т.е. излъчени са 6. Изгледах ги вече всичките. Сериалът е много интересен.

Белл, назад в постовете ми ще видиш, че съм донесла три видеа от събитието на W. Едно с мъжките селебрита и две с женските. Има доста актьори и актриси, не са само айдъли.
Певецът изпял песента си за гърдите е Джей Парк. Бил е помолен от организаторите да я изпее, точно тази песен. Пял е без подготовка, без хонорар, и както си е с патерицата, че лекува крак. От два дни се съсипа да се извинява, но изобщо не е помислял, че песента може да е неподходяща за случая. Още повече организаторите са поискали точно тази песен.
Колкото до поведението на въпросните селебрита, как да кажа ... били са оставени на произвола на съдбата. Организаторите са им спуснали зверски условия да са без мениджърите си. За да не препредавам като развален телефон, слагам оригиналната информация в спойлер.
Скрит текст:

W Korea е подложена на по-нататъшни критики заради това, което критиците наричат ​​​​глух, но безразличен подход към кампанията за борба с рака на гърдата „Love Your W Party“.

По време на събитието, персоналът е насърчавал известни личности да чукнат с чаши шампанско, превръщайки момента в това, което мнозина описват като „реклама на луксозен алкохол, прикрита като благотворителност“. По-късно социалните медийни канали на списанието бяха залети от безгрижни интервюта и предизвикателства, които нямаха нищо общо с осведомеността за рака на гърдата - с въпроси като „Какви са плановете ви за края на годината?“, „Колко често се гледате в огледалото?“ и „Какво си спомняте от двайсетте си години?“.
Едно предизвикателство предизвика особен фурор. Карина от aespa беше помолена да позира на текста на „Sugar on My Tongue“, песен с изрично сексуални нотки, което предизвика възмущение от неподходящостта ѝ за кампания, фокусирана върху здравето. Вътрешни лица от индустрията изразиха разочарование, разкривайки, че много от тези дейности не са били предварително одобрени. Според съобщенията, мениджърите не са били допуснати вътре в залата, оставяйки артистите без надзор, тъй като W Korea спонтанно е поискала интервюта и вирусни предизвикателства.
По-късно Dispatch потвърди тези твърдения, след като прегледа вътрешния меморандум на събитието, в който многократно се посочваше, че придружаването на персонала е забранено по време на ключови сегменти като интервюта и предизвикателства. Мениджърите бяха принудени да чакат отвън повече от шест часа, без да знаят какво се случва вътре.
Меморандум за персонала. | Dispatch
"Официален меморандум за събитието за осведоменост за рака на гърдата на W Korea
Място: Хотел Four Seasons, Сеул, 3-ти етаж, Голяма бална зала

Част 1:
17:30 – 18:50 | Зона за снимане на 3-ти етаж
Снимка на фото стена и червен килим: (Позирайте за снимки с логото на „W“ след кратка разходка с червения килим)
→ Персоналът не е позволен да придружава

Снимка на модния екип и PR екипа (след снимка с логото на W)
→ Персоналът не е позволен да придружава

След фото стената: Звездите ще бъдат преместени в зоната за снимане; персоналът на APR и персоналът на W ще се погрижи за личната хигиена.

19:10 – 20:20 | Зона за вечеря на 6-ти етаж: Вход и вечеря
След снимките се преместете в зоната за вечеря с персонала на W.
(В зоната за вечеря влизането на персонала е забранено)

Зона за чакане на персонала: Определено място за чакане (6-ти етаж) до края на вечерята около 20:20 ч.
Ще бъдат осигурени леки закуски и напитки.

Моля, накарайте персонала си да чака в определената зона и сведете до минимум движението вътре.

Част 2
20:30 – 22:00 ч. | Място за партита на 3-ти етаж W
Парти и изпълнения на Baek Jaehyun, Key и DJ HYO.

С изключение на VIP гости, персоналът и обикновените посетители нямат право да влизат.

Само един представител (мениджър или VIP ескорт) може да влезе с валидна гривна, предоставена след Част 1.

Гостите, които не са VIP, и персоналът трябва да останат в определената зона за чакане на 3-ти етаж до края."

„Забранено е придружаването от персонал“ беше повторено 4 пъти в меморандума, а по-късно беше посочено също, че само един член на персонала на артист е бил допуснат на партито за Част 2. Повечето артисти трябваше да вземат със себе си персонала си за фризьорство и грим, вместо своя мениджър, което доведе до лични усложнения, тъй като мениджърите не можеха да помогнат или защитят своите артисти от прекалено амбициозни или потенциално противоречиви искания.
Това, което трябваше да бъде кампания за осведоменост и състрадание, сега беше критикувано като бляскав спектакъл, повдигайки сериозни въпроси относно начина, по който W Коrea се е справила с така нареченото благотворително събитие.
Скрит текст:

Модните марки съобщават, че са дарили около ₩30,0 милиона корейски вона (около $21 200 USD) всяка, като бижутерските къщи са допринесли с ₩5,00 милиона корейски вона (около $3 530 USD) всяка.
Dispatch потвърди, че 29 луксозни марки - включително Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Cartier, Valentino, Prada и други - са участвали, което означава, че общата сума би трябвало лесно да достигне около 1,00 милиарда корейски вона (около 706 000 щатски долара) за една година.
Но тук нещата стават подозрителни. През последните 20 години компанията майка на W Korea, Doosan Magazine, е дарила общо само 1,10 милиарда вона (около 776 000 щатски долара) - средно само 50,0 милиона вона (около 35 300 щатски долара) годишно. Организацията твърди, че тези пари са помогнали за финансирането на скрининг за рак на гърдата за 500 жени, но досега не са публикувани ясни записи за това как средствата са били разпределени.

Добавяйки масло в огъня, публикациите на W Korea в социалните медии силно споменаваха луксозни марки като Dyson, Moët & Chandon и Perfumer H, описвайки ги като „перфектни за партито“ – което допълнително размиваше границата между благотворителност и търговска витрина.

Последна редакция: пт, 17 окт 2025, 21:44 от profi_1

# 447
Стоя изцяло на страната на критиците и смятам, че негативните реакции към събитието на W Korea са напълно основателни. Не може да организираш кампания уж за повишаване на осведомеността относно рака на гърдата, а реализацията ѝ да бъде в пълно противоречие с каузата. Нямало е никаква информация, свързана със здравната превенция, нито е била загатната символиката на розовата панделка, която е международно признат знак в борбата с болестта.
Особено нелепо звучи и твърдението, че това е „най-голямото събитие в подкрепа на борбата с рака на гърдата в Корея“, при положение че за 20 години са събрани едва 1.1 милиарда вона (под 1 милион долара) на фона на мащаба, медийното покритие и огромния ресурс. Но се съмнявам, че реалният фокус изобщо някога е бил върху каузата, а не върху това кой с какво е облечен, шампанското, селфитата, тиктоците за забавление и модното изхвърляне. Просто поредната сериозна кауза, превърната в лъскаво светско събитие без никакъв смисъл зад блясъка.

Още по-показателно е какво се споделя в социалните мрежи на списанието - алкохол, сешоари и прически, козметика, парфюми... Можеше да качат поне един пост за това как се прави самостоятелен скрининг, кога да отидеш на профилактичен преглед, какви са рисковете или симптомите, но това явно не е важно.
Скрит текст:

По информация от фенове и медии, само една от гостите - членка на ILLIT, е направила бегъл опит да насочи вниманието към истинската тема на събитието. Тя споделя, че се е почувствала не на място и неудобно, както и още две или три айдолки, които също са казали по няколко думи, след като осъзнали, че никой друг няма намерение да говори по темата.

Най-шокиращото обаче е музикалната част. Естествено, няма как да мине без музика. Но нормално ли е на екрана по време на изпълнение на ALLDAY PROJECT да се показват подобни пошлости?

Скрит текст:

Да не говорим за изпълнението на Jay Park на "Mommae", песен със силно сексуализирано съдържание и клип, в който жените са сведени до обекти. Това парче не просто не пасва на темата. То директно противоречи на цялата идея за подкрепа, осъзнатост и уважение към жените и телата им. От всички възможни песни, избраха точно тази? Наистина ли никой не се замисли?

Скрит текст:

В общи линии, потресена съм! Това, което би трябвало да бъде уважително и образователно събитие в подкрепа на женското здраве, се е превърнало в повърхностна PR акция. И докато хаштаговете и снимките се трупат, същинската кауза остава някъде в сянка - забравена, пренебрегната и изместена.

# 448
Казала си всичко съвсем точно starzy. Hands Thumbsup

Иска ми се да си оправим вкуса. Вещичките са били бързи и преведените на български епизоди в плейтюб на Мис Инкогнито са вече 4. https://playtube.tv/watch/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D … t/ERNaNNYkG6mrdYV

А аз реших да хвърля един поглед на сериала с Ким Йонг Де и главната от Картофения - To The Moon. Утре ще споделя впечатления, че сега съм на половината на 1 серия и още се ориентирам.

# 449
  • Варненска клюкарка
Малее, starzy какво е това🙄 Аз минах през 2 сайта, ама сега разбирам че там отразеното беше тип  букетче момини сълзи-  освежаващо, чистичко и бяло, еъвсем мааалко били прекалили, даже било въпрос на гледна точка. С такова впечатление останах. А то са натворили пълен ужас.. За песента в скрития текст простете ми, ама прихнах на глас и разбирам извинението на изпълнителя чието име дори не си дадох зор да запомня, помислих си че е поредния известен извиняващ се  на станалите накриво корейци и през ум не ми е минавало да търся песента, ако starzy не беше я донесла неразбрала щях да си остана . Припева пак простете е  "ци*и,  ци*и, ци*и"   още веднъж извинете смеха ми, организаторите на тоя срам са идиоти.Тази песен е за частни  партита със стаи за усамотяване по двойки, тройки и т.н.но за събитието си е живо извращение. То не пречи да са имали идея по късно да изнесат партито по стаите на хотела де, там да си общуват по тясно. Даже не си представях че корейци могат да създадат такова съдържание, та то си е същинска  порнография и песента и видеото. Актрисата Пак Ън Бин е напуснала партито преждевременно, на въпроси в мрежата е отговорила че било хубаво, някак много танцували, последното ми прозвуча като критика, но сякаш не иска да обиди организаторите, нито да подхранва критиките на нетизените.. Любопитно ми е агенциите ще си търсятли правата за взимането на интервюта от подопечните им без позволение, или ще се опитат да замажат скандала. В мрежите призовават за намеса на полиция и прокуратура, да бъдат иззети документи, да се проследят парични потоци къде са почти милион долара дарения от брандовете за каузата на събитието.
Прочитайки скритите текстове от Профа  картинката с хейта ми се изясни. Бих казала че малко им е даже. Особено много са наблегнали организаторите в снимането на няколко випа  по- вип от останалите, Изясни ми се и защо подаваха чаши с алкохол направо в ръцете на гостите, дори когато в ръцете им вече имаха други чаши. Подаваха на някои и  хвърчащ лист с текст който след протегнатата ръка с наздравица от тайнствен обект оставащ скрит зад камерата, звездите трябваше да прочетат т.е са ги изнудили пред включена камера без да могат да откажат, без да се допитат до агентите им  а под предлог  че ги караха да поздравява някого за РД им задаваха въпроси и т.н. Аз нали Сокчо следя, а той самият казва че не пие, миналата година с това направо хвърли в шок феновете си (не обичал вкуса на алкохол нито усещанията които причинява после, пийвал 1-2 глъдки когато се налагало) А в различните етапи на партито беше сниман с 3 вида чаши, тоест 3 вида  алкохол.. За пръв път го виждам така, а организаторите създадоха усещане че се налива цяла вечер. . Върха беше и скритата реклама на луксозното шампанско. Не знам дали мениджърите са могли да наблюдават подопечните си отвън, някои вероятно са снимали с телефоните си и са им пращали кадри , мениджърите са умни хора, сигурно  неразбрали какво правят с хората им не са останали. В този смисъл коментираха съобщението което получи Сокчо на телефона и нервната му реакция - в този момент беше седнал сам с чаша пред себе си  а отпред в близък план на екрана с наклон към обектива кофичка с 2 бутилки  луксозно френско шампанско Moet нещо си, ако правилно съм разбрала от счупения  превод, на цена до 4000$ за бутилка...  Скрита реклама, при това безплатна за някой хитрец. ато прочетох че мениджърите са останали извън достъп до подопечните си хора, ми става ясно и защо  на всички кадри Ли Че Мин беше като пришит за УСокчо, беше на не повече от метър от него, на всички  клипове от вечеринката дори когато всеки от двамата беше обградени с различни хора пак бяха на не повече от метър един от друг  -  по младия няма опит с луксозни затворени партита Коментират че списанието майка в САЩ като провежда същата кампания, това се случва под формата на спортни маратони, благотворителни изложби, продаване на някакви сувенири или сладкиши и никакъв алкохол - дрескодът розови тениски за всички присъстващи, розови килим, розови салфетки, покривки и главното розовите сатенени лентички символ на кампаанията. На партито само УСокчо се е сетил да си забоде розово  цвете на ревера, поздравяват го за самоиниативата
https://www.youtube.com/shorts/44BqpwVdiA0

Наричат я самоинициатива, защото Ли Че Мин няма розово цвете а е е подопечен на същата агенция и дори същия мениджър, коментираха тези дни че може и менджъра да си нняма идея че символът на кампанията е розовия цвят, и вероятно си е мислел че китката на ревера на Сокчо е част от аутфита му. Толкова с осведомеността за рака на гърдата, ако дори умни хопр като мениджърите не са наясно.... Въобще пишеше че нищо розово не е имало като аранжировка никъде в залите.

Общи условия

Активация на акаунт