АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 634
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Роце, благодаря. Hug

Белл, тя още е там. Малко повече от 2 седмици е воаяжът ѝ.

Във фаза на обмисляне съм какво да отметна тази вечер. После ще пиша на кое в крайна сметка съм се спряла за неделната нощ.

# 541
  • Русе
Знам, че Дани обяви новите имена на сериалите. Аз само малко ще допълня. Simple Smile
01.11 Last Summer (2025) - 12 еп., с/н ,  (романт.)
03.11 Nice to Not Meet You - 16 еп., п/в , (романт.комедия)
05.11 The Manipulated - 12 еп, сряда , (отмъщение)
06.11 Dear X - 12 еп., четв., (роман.крими.трилър)
07.11 As You Stood By - 8 еп., петък , (психотрилър)
07.11 The Moon Flows over the River - 12 еп., п/с , (истор.,фант.)
10.11  Because There Is No Next Life - 12 еп., п/в , (комедия)
12.11  Dynamite Kiss - 14 еп., с/ч , (романт.офис-комедия)
13.11 4th Love Revolution - 8 еп., четвъртък , (млад.роман)
17.11 Heroes Next Door - 10 еп. п/в , (семеен спецназ)
21.11 Taxi Driver 3 - 16 еп., п/с , (продължение)

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:15 от winona

# 542
  • пак на Рив Гош
Белл, не съм намирала нищо особено писано (поне на английски) за цифрата 34.
Иначе, както каза и Профи, още съм в Корея (две седмици и половина), да обикалям по забележителности и места от снимки на сериали (за щастие, двете често съвпадат 😂). Днес ни е последен ден и утре ще рева на летището, че не ми се връща.

# 543
Роце, горе главата, догодина може пак да идеш. Hands Thumbsup
Забравих онзи ден да ти напиша, че точно в Нонсан е подготвителният армейски център, в който всички минават първоначална тримесечна подготовка. Не е като да няма в момента там познати ни лица от индустрията, но още не са влезли в период да могат да поддържат редовна и не толкова ограничена връзка с външния свят.

Изгледах излезлият последен, 12-ти, епизод на To The Moon. Така да се каже, дойдоха всички еднорози. Но ми беше някак бледо и вяло. Не че съм очаквала някакъв драматизъм, но не успяха като че ли да задържат хубавата инерция и енергия от епизодите дотук. Пренесоха действието една година по-късно и уж видяхме докъде са стигнали героите. Но изглеждаше като суховат отчет, колкото да сме наясно кой какво е правил, преди набързо да дадат завършека на историята на всеки.
Като цяло сериалът ми хареса. В него имаше топлина и уютни приятелски взаимоотношения, които помагаха на героите да преодолеят заобикалящите ги хлад и враждебност. Всички бяха симпатични с неудачите и странностите си, но и с волята си да вървят напред. Сериалът обаче няма да ми влезе в категорията с възможни повторки.

# 544
  • пустинен пъпеш
Повтарям от съседната тема.Покрай другите текущи започнах и китайския 40-сериен Fight for Love (2025),излиза всеки ден,днес се очаква 11еп.Свързан е с търсене на истината за обвинения в измяна,засега е показан един злодей и изпълняващия поръчките му с явно удоволствие лакей(покрай него се случи доста бързо развитие ).Има и няколко други герои със сложни взаимоотношения помежду си-обичайните ревност,завист.(Опитвам се да не давам спойлери).Много ми харсаха показаните взаимна обич между  братята в семейството на гг(повече показани с ретроспекция) контрастиращи с отношението на едната сестра към другата при гг-ня.Започна да се прокрадва и плаха романтика ,очертават се няколко двойки.Има и заигравка с името на кученцето на гг-ня,защото е галеното име ,използвано от любимите братя на гг.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 09:53 от rududu

# 545
  • пак на Рив Гош
Роце, горе главата, догодина може пак да идеш. Hands Thumbsup
Забравих онзи ден да ти напиша, че точно в Нонсан е подготвителният армейски център, в който всички минават първоначална тримесечна подготовка. Не е като да няма в момента там познати ни лица от индустрията, но още не са влезли в период да могат да поддържат редовна и не толкова ограничена връзка с външния свят.
Значи може наистина да съм била права за Кроасанчо и неговият глас да е бил в хора младежки гласове, отговарящи на командите, които чувах? Въй, след почти Ю момент, може да съм имала и почти Роуон момент!
Абе, догодина чак не, след 2-3 години, може би 😂. Че нещо почвам да гледам и към Китай, пък и си е бюджет, все пак 😂

# 546
  • Варненска клюкарка
Въй, след почти Ю момент, може да съм имала и почти Роуон момент!
Много сте забавни с Профа😂

От предстоящите сериали ми хареса резюмето на започващия на 6.11. крими трилър Dear X за красавицата актриса, която има проблеми с характера си. Гледала съм такива героини в комедийния спектър, сега за разнообразие бих погледнала и в драматичния.

Изгледах осма серия на Омъжи се за мен, беше интересна и динамична, може би най-приятната досега, като героините не се държаха като 16 годишни. Очертава се интересна девета серия, ще има раздвижване по всички линии. Главните нямат грам химия, изглеждат просто като бинес партньори, но сериалът е приятен, като изключим лакърдиите с детството и няколко други клишета - става.

Сокчо в новата реклама на Дънкин - много сладко, направо си го представих в реалния живот как се пресяга да щипне нещо от масата, предвид че често е споменавал лакомията си за сладко.
https://youtube.com/shorts/L0rC5mcP0y4?si=uPAscYjS1qupCcB2

И в близък план Joy
https://youtube.com/shorts/_gw0QbdAdCY?si=DhwbWijbVLHT1NoV

Тези дни Ли Че Мин го видях с добре познатата ми ужасна прическа имитиращка влажни нападали пред очите кичури, в първия момент даже го обърках със УСокчо. Явно в агенцията имат някаква фризьорка дето ги грОзи и двамата в еднакъв стил. УСокчо с това малко лице  въпреки годините си е направо миловиден (като в горната реклама) и се опитват да му докарат някакъв по твърд имидж, ама с онези мазньочи, с които му клепат косата хич не го разбирам тоя зор. Идеята на хубавата прическа сякаш трябва да е човек да си представи да иска да зарови пръсти в едни хубави меки коси, а не да му лепне нещо по ръцете 😂

Не ми е много яно защо ги делят на католици и християни, като все си е християнска религия
https://www.youtube.com/shorts/xnXdnYmJXZo

По официални данни корейците определящи се като християни  от различни направления са към 33% но тези дни четох че реално са много повече, като наполедък е популярна бабпиката църква.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 18:36 от Беллора

# 547
  • пустинен пъпеш
Въй, след почти Ю момент, може да съм имала и почти Роуон момент!

И на мен много ми харесва този изказ за почти моментите,както и характерното за ЮИ България възклицание.
Иначе отметнах и днешния 12 еп. на Fight for Love (2025) да добавя,че ми харесва и музиката особено струнните .Тъй като гледам повечекорейски сериали и като започна и някой китайски,откривам,че ми е липсвало специфичното им озвучаване,вкл.и шушкащия им език.

# 548
Роце, когато пусна в блога си преживяванията ти в Япония, ги изчетох и попих с очи с кеф ... два пъти. Значи уважила съм те с повторка Stuck Out Tongue Winking Eye Joy. Надявам се да успееш да възстановиш блога. Файтинг! Hands V
Корейското ти приключение го следя по всички възможни канали. Чакам да го завършиш и резюмираш, че и него да го мина на повторка. Само едно оплакване имам, в Магеланци екселската ти таблица никаква я няма. Уж два пъти си я слагала, но сайтът плюе съобщение, че може и да не си потребител имащ право да качва такъв тип файл.
Живи и здрави, бих била щастлива да "споделя" и китайско твое пътуване. WinkHands Thumbsup

Белл, казваш 8 епизод на Омъжи се за мен е готин. Тъкмо ще го поема заедно с определения от теб за скучен 7 епизод. Така няма да остана разочарована преди полягване.

# 549
Примъквам малко тортичка, пастички, питиенца. Остарях, айш ...
Скрит текст:

Изгледах 11 епизод на Мис Инкогнито. Много меркантилна дъртата икономка, много!
Дани е метнала в к-поп темата една песен, чийто клип нямаше как да не забележа, че е сниман в къщата от този сериал.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 00:37 от profi_1

# 550
  • Русе

Честита да си, Профи!
Желая ти всичко добро, любимо и мечтано! И не брой годините - те са само едно число! Simple Smile Мисли за тях като за уиски - колкото е по-отлежало, толкова е по-пивко, меко и скъпо!
Прекрасен празник!
И аз подхванах "Тайфуна", засега развиват историята много добре, интересно е. А Джуно е  великолепен! Той сам ли си избира филмите или те него, не знам, но винаги му лепнат като ръкавица...

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 07:59 от winona

# 551
Ох, Уин, развесели ме от сутринта. Laughing
Определено с годините ставам по-мека и по-скъпа, особено последното Joy. Поддръжката напомня на тази на стар автомобил - много ремонти и липса на резервни части.  rotfImbo

# 552
  • Варненска клюкарка
Профчето ми  newsm59  пожелавам ти да си жива и здрава и винаги да си в настроение за музика, танци и сериали Flowers Four Leaf Clover  Heart

Уин ме изпревари с червените рози, затова тематично като за есента

За тези китки съм сигурна че са ти любими

Знам че харесваш и тази песен

Ох, Уин, развесели ме от сутринта. Laughing
Определено с годините ставам по-мека и по-скъпа, особено последното Joy. Поддръжката напомня на тази на стар автомобил - много ремонти и липса на резервни части.  rotfImbo
😂
Моля те имай милост, търкалям се, прихнах още с по-горното "айшшш" rotfImbo

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 09:52 от Беллора

# 553
newsm59 Честита да си, Профи. Здрава, щастлива, обичана и ценена newsm51.

И не остаряваме, а помъдряваме с всяка една година newsm56 Mr. Green Hug.

# 554
  • пустинен пъпеш

Весел празник,Профи.И дузини интересни сериали занапред.

Общи условия

Активация на акаунт