АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 589
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варненска клюкарка
Профче аз ги изгледах видеата с Ча.Ще погледна сериалчето което гледаш, ама първо да си видя двете серии от DEar X. Канех се  да повтарям и предните 2 че имам пропуски, но ще видим...

Песента и аз непрекъснато я въртя, че и на ММ му хареса, а и както съм казвала вкъщи звукът ми минава през музикален център и качеството е несравнимо с телефон или компютър. Попаднах и на някакви черни дето доста се впечатлиха, сравниха стила с лейди Гага, ама звучало по добре. Името на пеицата съм го чувала, но не съм имала повод да я слушам, а в Шортс  излиза най актуалното, в случая наградите Блу Драгон идва ми без да го търся....

И аз така смятам, късата прическа на Сончето не и отива, а на Бинчо ми идва да му измия гелосаната коса и да му махна очилата - зорлем са си сложили 10 гоидини отгоре. Но да, по купища видеа само това говорят, че от сватбата и от наградата за ЛПВТ не са били на официално събитие заедно. На мен пък ми направи впечатление докато бяха в публиката Сончето май дискретно или не чак толкова направи селфи докато си седят един до друг. Бинчо я пита нещо там или полюбопитсства какво снима, но накланяйки глава към нея със сигурност попаднаха в кадъра на нейния телефон и двамата... Предполагам че ако не е очаквала наградата си е казала я чакай поне да ни щракна за спомен че седим един до друг на официално събитие, ще си го сложим в рамка, че следващия път може да ни съберат след 10 години tooth Добре че все пак ги бяха подредили един до друг. Но и самите екипи на проектите им бяха подредени едни до други, като Бинчови стояха в двата края и така семейството седеше заедно

Марги Сокчо с тоя ръст как да не се накланя, ама наклонен или не кадърът има доста специално излъчване, главите и на двамата са наклонени един към друг телата и те, както си забелязала езикът на телата им е по красноречив от този на младоженците Mr. Green А Хе Юн е с ужасно високи сандали- когато от Кристиян Лобутен и благодариха че ги е обула на ААА в описанието пишеше платформа/ток 16 см, със същиге е и на Баксанг, та затова му е минала над рамото, излиза че рязко е пораснала до 176 см. Но прогнозите на тези които обсъждаха по медиите че младоженческия им вид ще бъде копиран се сбъднаха, само не очаквах че ще видя и знаменитости, предвид колко рядко се женят такива, аутфитнати 1:1 а колко ли обикновени хора са го направили. Явно Сокчо не го търкалят за нищо от реклама на реклама Joy Запомнила съм че платът на роклята на Хе Юн беше японска ръчно тъкана коприна - името и японска праскова или японска кайсия, т.е. не е нещо дето да се купува от всеки магазина, искат се и доста упражнения с дизайнер и модна къща ... Тогава говореха че видът им ще го виждаме след няколко месеца по сватби, а онова знаменито изкачване по стъпълата към сцената и тя докато върви към Сокчо да го очакваме поне в няколко от драмите догодина тъй като вероятно в момента режисьори и сценаристи обсъждат как да го вмъкнат в настоящите си проекти. Та пресните младожнци Ким Юн У и Ким Га Ън видимо личи че са търсили същия вид, макар и плата на роклята да не е баш същия, но то не е и възможно, следващия топ коприна винаги се различава по структура и багрене. Но да, Сокчови на ААА се появиха с дрехи за двойка, на Баксанг ги сравняваха с младоженци, а на следващите награди след 20-на дни изобщо не им позволиха да се снимат един до друг, но пък него го снимах в публиката докато тя говори  гледайки я беззвучно да я нарича Йобо hahaha  В чак такива случайности не вярвам- нито че случайно Сокчови се обличат така, нито че истинските младоженци случайно са заприличали на тях.

не че са спирали сравненията, ама тези дни избухват с нови сили Joy
https://www.youtube.com/shorts/rEBlOM8RCDM

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 21:51 от Беллора

# 646
Ох, аз не разбрах какво има предвид Бел... Като спомена V и егиото, първото което ми мина през ума беше за този знак - преплетени палец и показалец, което реално си е съвсем друго ама Joy

Иначе това Hands V е ясно.

Много хубав Ча, в лице е като момченце.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 13:25 от Margarita N.

# 647
  • Варненска клюкарка
Марги, на мен точно това не ми е ясно.  В нашия свят то означава мир, равенство, ама в корейския не знам....
Другото дето прилича на щракане с пнръсти за корейците означава целувка. Обикновено го правят с две ръце една през друга, т.е. пращат много целувки към публиката

# 648
Една красива Сонг Хье Кьо на Blue Dragon наградите миналата вечер.

Дебнали са я да я хванат как ще реагира при обявяването на наградата на Бини. Не знам какво точно са очаквали, но в коментарите я хвалят, че изглеждало, че наистина се радва.
Тя спечели наградата през 2023 за The Glory.

# 649
  • Варненска клюкарка
Изгледах осма серия на Dear X ама какво разбрах и аз не знам. Гледах я тук  с ужасна озвучка, то нямаше избор ни за друга, ни за субтитри, та някак изтърпях истеричната дубльорка.

KINOGO https://kinogo.media/48209-dorogoj-iks.html

Страницата на сериала където гледах предните 6 серии на Dorama Live е блокирана, тъкмо сря да ми блокира нета когато цъкна на въпросната дорама, за разнообразие взеха че блокираха сериала. А разбрала- неразбрала се оказвам, защото на горния линк на мястото на седма серия е качена отново пета и така с един скок от шеста, която гледах последно предната седмица, се оказвам на осма, тя пък една дълга и отегчителна без малко час и половина  снимана в един мрак дето най "обичам"...
Накратко главната вече е суперзвезда и буквално минава през трупове за да се задържи на върха, независимо дали лично ги е убила, или има вина за смъртта им, тя всъщност не чувства вина, напълно е лишена от чувства. Историята става все по-мрачна. А душеприказчика и от детството и все още действа като нейна опора, но и той взе да се пропуква след поредните 2 трупа останали след нея-  тези на гаджето и суперзвезда, в ролята Хуанг ин Йоп и баба му. Героят последно беше в депресия от смъртта на баба си, предложи на главната брак, тов стигна до медиите, а режисьорът на филма и я извика и я почна от вратата "Ако смяташ да се омъжваш за какво си ми?"... Спешното и скъсване с половинът и, който разбра че е бил лъган за чувствата и, че и използван за трамплин за кариерата и цяла година и особено подозренията му че има пръст в смъртта на баба му доведоха до преждвременната му смърт. Но с пропусната цяла серия не мога да навържа много нещаь, появата на герой липсващ от няколко серии и защо не я хвана за врата примерно, а го играеше над нещата...

Хубава Сонг Хьо Кьо. Днес и честитят рождения ден, пише 46, но не съм сигурна дали не ги смятат по корейски. Онзи ден ги минах по диагонала някои писания пропити с някаво злорадо чувсво на надежда двамата с Бинчо да се окажели заедно на сцената на наградие. За нещо започнало и свърширло преди  почти 20 години, били са съвсем млади, а изписаха толкоз глупости. Добре че не знаят колко актьори са си баджанци, научаваме едва за 10-на % от тези които си признават връзките, или случайно хванатите, че направо не ми се мисли какви бурни схеми щяха да натворят подобно на мечтите им за кръв и зрелища с Бинчо и Сонг Хьо Кьо...Слава Богу  че бившия и съпруг не беше там.

# 650
Беллора можеш да  гледаш Dear X тук без проблем https://seasonvar.ru/serial-46563-Dorogoj_Iks.html
В Dorama Live сериала си стои и може да се гледа без проблем, не е блокиран. Всъщност има два сайта с еднакви имена, трябва да се внимава. Тук е нормалният сайт https://56.doramalive.news/dorama/dorogoy_kh_30216/series8/

# 651
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
------------------------------------
Ча и Куки с денс чалънджа на SATURDAY PREACHER - https://www.youtube.com/shorts/kIQnOy_5r4k  HeartPurple Heart
Куки направо изпосталял! Туу мач ми идват диетите им. doh

Като стана въпрос за токчета, ей този актьор, Kang Hong Seok, преди ден се изяви в популярно музикално тв шоу със 17 сантиметрови токчета, излизайки със знаменито свое изпълнение от популярен мюзикъл, този път без обичайния сценичен грим.

Оригиналното му изпълнение в мюзикъла - https://www.youtube.com/watch?v=Z22JuE3b2is
Ако ви изглежда познат, то е заради поне едно от заглавията, които сме изгледали - Welcome to Waikiki, What's Wrong with Secretary Kim, Hotel del Luna, Pegasus Market, The King: Eternal Monarch, Captivating the King, а те не са единствени.

М.М. се разработи и едва сега се докопах до компа. Не знам дали ще мога да изгледам някой епизод от нещо.

---------------------------------------
Да пробутам още малко Ча Stuck Out Tongue Winking Eye, зад кадър.
https://www.youtube.com/shorts/l-34YWQgPM8

За качилите се на Таксито Wink , песен от ОСТ-а - https://www.youtube.com/watch?v=r8ZjY9yu6NI

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 01:51 от profi_1

# 652
  • Русе
Снощи реших да погледна ПлейТуб-а за бг-превода на "Жената генерал", ей така, от любопитство. Оказа се, че страницата ми я блокирва Антивирусната ми програма ( според PlayTube Support), да съм я изключила, че пречи на видео потока. Така съветва  желаещите да го гледат. Ок, съгласна съм, но си задавам 2 въпроса:
1. Какъв е смисъла да имам Антивирусна, ако ще ми седи изключена?
2. Защо с други сериали няма подобен проблем?
Добре, че съм технологично неграмотна, за да не питам повече.
Благодаря за всички новини и снимков материал по Наградите ! Хубаво ми е да си видя любимците наджиджени и натокани с по-различен грим! Шегувам се , разбира се, но радостта ми е искрена!

# 653
Ох дами, рано ми е днес в неделя сутрин да обяснявам такива неща. Но как да ви оставя в тази софтуерна беда, която имате и двете Smile
Скрит текст:
Първо няма нужда да изключвате антивирусната. Трябва просто да сложите сайта в изключенията за да не ви писка всеки път ,че ви разпознава сайта като вирусен. Последните версии на антивирусните програми са ги направили много чувствителни откъм разпознаване на сайтове с доста реклами и от това е проблема ви.
https://www.withsecure.com/userguides/product.html?business/clie … 8AD126C2-15.30-bg

https://bg.gov-civil-setubal.pt/is-avast-blocking-your-websites
По подобен начин действате и с другите видове антивирусни. Ето защо аз нямам проблеми със сайтовете.Wink

# 654
  • Русе
Дани, благодаря! Който си е умен и си е учил уроците, знае и може!
Преди време настройвах да не ми пищи, явно пак трябва да го правя - за някои от Дорамите.
Сега ми е странно, защото в Плейтуба всичко ми върви, дори текущо-превежданите. Само На "Жената генерал" излиза това:

uBlock Origin предотврати зареждането на страницата:

https://s.ku34bh9la09.com/v1/d.php?z=2940

Блокиращ филтър

||ku34bh9la09.com^
Намерен в:  EasyList
Без повторно предупреждение за този сайт

Да, Уиндуса ми е стар, с прецакана Карта съм и ми предстои купуване на нов комп, само чакам млад и знаещ
 човек да е до мен. Но този блокиращ филтър е над възможностите ми на гъба.

# 655
Уйни, това се случва защото е включена допълнителна защита на Операта, което е напълно ненужно щом имаш антивирусна за целия компютър и тя създава допълнително проблеми

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 08:46 от Danifin1

# 656
  • Варненска клюкарка
При мен проблемът не е антивирусната. Предната седмица  изгледах първите 6 серии но Дорогй Х.  Понеже не затварям страници, оставям си ги както са си браузърите с отворените раздели, когато излязоха новите серии цъкам на същото място  и ми излиза надпис Страница ненайдена.
Пробвам с линковете от Дани, като единият е на който гледах предните серии, а сега ми излиза надпис че страницата не е намерена, а на другия ми излиза страницата на Дорогой Х но нама бутон за пускане на серията ето

няма бутон за пускане на серията.

От същия линк на Дани, на случаен принцип отварям две заглавия от тези които се виждат на страницата, всичко си им е там бутон за пускане, списъка със сериите под плеъра и сериите търъгват нормално.

Женись на мне

Не стоило целоватся

Още по странното е че при цъкване на линка от телефона и там ми излиза надпис Страница не найдена. Преди да успея да изгледам първите 6 серии на Скъпи Х  човекът който се занимава с компютрите ни беше вкъщи и каза че моят е много мощен и не знам си какво ичерпвал бързо, ММ взе нещо допълнително за рутера, дано не бъркам, май токоизправител и тогава въпросната дорама ми проработи нормално без да ми забива нета, но ето че сега точно този сериал не иска да го овори, отвяря всеки друг скойто пробвах- общо към 5-6 заглавия от актуалните превеждани в момента  и такива вече изцяло преведени. Това ако не го виждам с очите си че се случва щеше да ми е неудобно да го обясня, че е направо логика умри, затова слагам и скрийновете със заглавията които се отварят и вървят и въпросното скъпи Х което не ще, всичко снимано е от днес.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 12:53 от Беллора

# 657
x

# 658
  • Варненска клюкарка
Не е нов но е мощен, нашият човек изгражда системата на една от банките във Варна та би трябвало да е грамотен, завършил е в Сингапур. Първо се спря на антивирусната, провери и дали нямам защитна стена. Но точно пред него дорамата вървеше без грешка. Вървят без грешка и на мъжовия комп, та явно блокажите са някъде на моята машина, подозирам че е точно че нямам навика да трия файловете за които спомена. Странното е че друго се отваря, а това което искам в момента не сработва, а вече изгледах първите 6 серии на същото място.. Ще продължаваме да търсим, и авно пак ще го викаме, че то набързо и точно в този момент работещ сайт явно няма как да се изясни проблема.
Явно ще си остана без 7ма серия или и без останалите 4 ако другата седмица ми писне да го търся въпросния Скъпи Х.

# 659
x

Общи условия

Активация на акаунт