Песента и аз непрекъснато я въртя, че и на ММ му хареса, а и както съм казвала вкъщи звукът ми минава през музикален център и качеството е несравнимо с телефон или компютър. Попаднах и на някакви черни дето доста се впечатлиха, сравниха стила с лейди Гага, ама звучало по добре. Името на пеицата съм го чувала, но не съм имала повод да я слушам, а в Шортс излиза най актуалното, в случая наградите Блу Драгон идва ми без да го търся....
И аз така смятам, късата прическа на Сончето не и отива, а на Бинчо ми идва да му измия гелосаната коса и да му махна очилата - зорлем са си сложили 10 гоидини отгоре. Но да, по купища видеа само това говорят, че от сватбата и от наградата за ЛПВТ не са били на официално събитие заедно. На мен пък ми направи впечатление докато бяха в публиката Сончето май дискретно или не чак толкова направи селфи докато си седят един до друг. Бинчо я пита нещо там или полюбопитсства какво снима, но накланяйки глава към нея със сигурност попаднаха в кадъра на нейния телефон и двамата... Предполагам че ако не е очаквала наградата си е казала я чакай поне да ни щракна за спомен че седим един до друг на официално събитие, ще си го сложим в рамка, че следващия път може да ни съберат след 10 години
Добре че все пак ги бяха подредили един до друг. Но и самите екипи на проектите им бяха подредени едни до други, като Бинчови стояха в двата края и така семейството седеше заедноМарги Сокчо с тоя ръст как да не се накланя, ама наклонен или не кадърът има доста специално излъчване, главите и на двамата са наклонени един към друг телата и те, както си забелязала езикът на телата им е по красноречив от този на младоженците
Запомнила съм че платът на роклята на Хе Юн беше японска ръчно тъкана коприна - името и японска праскова или японска кайсия, т.е. не е нещо дето да се купува от всеки магазина, искат се и доста упражнения с дизайнер и модна къща ... Тогава говореха че видът им ще го виждаме след няколко месеца по сватби, а онова знаменито изкачване по стъпълата към сцената и тя докато върви към Сокчо да го очакваме поне в няколко от драмите догодина тъй като вероятно в момента режисьори и сценаристи обсъждат как да го вмъкнат в настоящите си проекти. Та пресните младожнци Ким Юн У и Ким Га Ън видимо личи че са търсили същия вид, макар и плата на роклята да не е баш същия, но то не е и възможно, следващия топ коприна винаги се различава по структура и багрене. Но да, Сокчови на ААА се появиха с дрехи за двойка, на Баксанг ги сравняваха с младоженци, а на следващите награди след 20-на дни изобщо не им позволиха да се снимат един до друг, но пък него го снимах в публиката докато тя говори гледайки я беззвучно да я нарича Йобо
В чак такива случайности не вярвам- нито че случайно Сокчови се обличат така, нито че истинските младоженци случайно са заприличали на тях. не че са спирали сравненията, ама тези дни избухват с нови сили

https://www.youtube.com/shorts/rEBlOM8RCDM
е ясно.

, зад кадър.
, песен от ОСТ-а -