АС и други романтични К-драми - тема 14

• 11 045
  • 366
  •   1
Отговори
# 360
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Редактирано.
---------------------------------------
Уин, тук сериалът на Сузи и У Бин го има с десетина озвучки и 5 вида субтитри.
Като отвориш "Смотреть" кликваш на . След това с плъзгача, най-дясно на прозореца за визуализация на видеото, слизаш най-долу, където са субтитрите.

Genie, Make a Wish, 2025 , заглавие на руски "Всё сбудется" на този линк - https://51.doramalive.news/dorama/vsye_sbudetsya/, но довечера ще си избирам с коя озвучка ще го гледам. Т.е. мисля да го почна.

-------------------------------------------
При някои двойки екранната химия е толкова силна, че не само не остава незабелязана от снимачния екип, ами даже правят нарочни промени в сценария, вкарвайки им романтични сцени с целувки, каквито няма в първоначалния сценарий. Stuck Out Tongue Winking Eye
Ето признанието на член на един такъв екип. "Жертвите" на заговора са актьорите Han Hyo Joo и Jo In Sung, а продукцията е "Moving" на Disney+ - https://www.youtube.com/watch?v=X3UrQ6etVU0

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 11:57 от profi_1

# 361
  • Варненска клюкарка
Уин, може ли линк към дорамата където си намерила У Бин и Сузи с звучка? Да се пробвам ще тръгне ли при мен.

Правилно съм забелязала значи наскоро че АйЮ е с по заоблени рамене и ръце от обичайното, тогава казах това заради Усокчо и кокалите му и че има повече плът по нея, отколкото по него, как ли ще стои това на екрана. Сама е коментирала тези дни в канала си в ЮТ че е качила няколко килограма, казала че по прин;цип е около 40 кг, но напоследък покрай снимките (в сериала може би?) изпитвала голямо желание да яде сладко, стомахът и се бил свил и не можела да яде по много, но всяка мазнинка и се залепяла по лицето и някои части на тялото. Пошегувала се е с думите "Така изглеждам по-добре нали?" Бих казала че вече не изглежда като тинейджърка, но е все така фина. Питали са я за ръста и, това пък защо.... Казала е че миналата година е била 163,2  см а тази 162,7. И това не ми стана много ясно, губи костна плътност или какво? Корейките са по-склонни към такава загуба от другите раси, ама не е ли още много рано за нея....

За приятелката на Ли Че Мин коментарите се люшкат в двете крайности. От сега пишат как ще си спестят парите за фен срещи Той пак е потвърдил статуса им с нея, казал е че тя е неговата опора, но май това е наляло още масло в огъня по нея - наричат я некрасива, недостойна за него,  безсрамна, задето демонстрира публично чувствата си към него и т.н.  

За Звездювите писма четох и аз но от счупения превод и многократните повторения на някои неща се пообърках. Основното което схванах че адвокатът му казва че по време на казармата се е срещал с друга жена на която това време е изпратил 150 писма. След дълго обсъждане и допитване са решили да разкрият това, но засега ще запазят самоличността на жената в тайна от обществеността, но не пише дали и от съда. Естествено имаше и такива които гракнаха че да излиза с едната не пречи да излиза и с другата- вярно е, но роднините на КСР така и не могат да извадят читаво доказателство, че това се е случвало преди пълнолетието и. Абе голяма глупост, съсипаха му кариерата тръгвайки от ЕЖК и стигайки доникъде.
Пишеше че е обновил социяните си мрежи с атуални снимки от излет в планината.

Проф, благодаря за линка , при мен се отвори.

ПП Тъкмо се зарадва и след избор на озвучка  ми заби и пак ми блокира достъпа до интенет.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 12:34 от Беллора

# 362
Белл, я виж дали ще имаш същият проблем при гледане във вконтакте.
Това е първият епизод с озвучката на Animaunt - https://vkvideo.ru/video-45255846_456239597

# 363
  • Русе
Профи, благодаря! Flowers Hibiscus Dorama Live и DTV днес до обяд даваха само озвучка. А Dorama Live беше и с променена заглавна страница. Може да е и поради бавния превод на рускините.

# 364
  • Варненска клюкарка
Белл, я виж дали ще имаш същият проблем при гледане във вконтакте.
Това е първият епизод с озвучката на Animaunt - https://vkvideo.ru/video-45255846_456239597

Еха, Проф благодаря, тука върви нормално, изгледах серията. Но хич не се опраям с тоя ВК не вждам някъде има ли страница, където ще качват сериите, има ли избор на озвучки/субтитри. В момента виждам само тази серия и отстрани в колоната всякакви други сериали.
Търсих в Однокласники, но не го намерих там. необясним ми е що за проблем имам с Дорамите та чак да ме оставят без нет, но явно пак ще трябва да подхавана ММ да намери решение.

За серията засега нямам мнение, виждам приказен сюжет, а Сузи някак ми напомня Шинка.

# 365
  • плевен
Здравейте по bTV story започва нов премиерен корейски сериал на български се казва Продай обладания си дом(Sell Your Haunted House).Ще бъде в петък на 10-ти октомври от 23:30. Надявам се че не съм объркала английското име на сериала, трябва да е този.

# 366
Редактирано.
--------------------------------------
Благодаря Розелин. Късничък ми е този час, баш по това време ми се доспива. В по-късни часове живвам, ама това 23:30 ми е ...

Белл, ето ти плейлиста с всичките 13 епизода на Джина, със субтитри - https://vkvideo.ru/playlist/-224494244_85
Нямам представа дали тези субтитри са добри. Ако нещо не ти допаднат, има още две възможности във вконтакте качени. Пиши тук, евентуално да ти дам линк за друга някоя от тях.

Принципно, всички сериали в doramalive.news, чиито епизоди са качени във вконтакте, имат(под прозореца с възпроизвеждане на видеото) бутон(вляво от плъзгача за звука), при чието кликване същата серия ви се отваря в самия вконтакте.

Още преди да ви забие нещо в doramalive.news, може да кликнете и да се прехвърлите да го гледате в контакта, а прозореца (раздела) с doramalive.news веднага да го затворите.
Озвучките и другите субтитри, качени в кодика и сибнет, не мога да им намеря цаката да се възпроизвеждат на друго място.

Свиркайте, ако имате проблем с гледането на нещо. Винаги съм насреща като жокер "обади се на приятел". Hug Естествено, не винаги ще мога да помогна. Самата аз в момента гриза нокти, че ютюб и инсталираният ми даунлоудъра, пак ми въртят номера. Един клип изгледам, два не мога, и те така. На Ф съм застанала, сещайте се. smile3516

---------------------------------------------------
Не съм поглеждала текущия Минкин сериал, но има много хубав ОСТ. Вече втора песен от него много ми допада.

И ей така, само вмъквам, пост петъчно Wink, че преди две седмици е минало Mister International Korea 2025 Pre-Show Underwear Show с официален спонсор Bench Body (от Филипините) - https://www.youtube.com/watch?v=C7RKei0p7nA
Имайте предвид, че не съм го гледала. Joy

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 23:49 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт