АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • пустинен пъпеш
Тия дни ми е тръгнало да гледам Kim Ji Hoon в трети сериал,освен в Nice To Not Meet You и в  Dear X ,започнах и Flower of Evil ,който напразно от дълго време отлагах.И Джунки, и Ким Джи Хун(макар че бих предпочела да не е  тази на психопата),и актрисата гг-ня правят потресаващи роли.,а музиката подсилва преживяванията.Толкова ме увлече,че чак днес ще изгледам вчерашната серия на Тайфуна.

# 661
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Момичета, нито едното, нито другото.
Дорогой Х, няма в момента качени преведени серии в този сайт. Ако ги е имало са ги свалили, вероятно поради претенции на някой от преводачите. По подобен начин в сайта изобщо не качиха Мис Инкогнито, та се налагаше да го гледам по други сайтове.
Така че Белл, нямаш проблеми с компа. За сериала няма още качени каквито и да е видео материали.
Ако искаш да го гледаш, ще намерим друг сайт, в който има преводи.

rududu, аз Цвете на злото още не се наканвам да си го причиня. Само на ОСТ-а му налитам понякога - https://www.youtube.com/watch?v=GmqIpPWHHyc

# 662
Бел, я пробвай тук дали ще ти тръгне Dear X.

# 663
x

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 08:45 от Danifin1

# 664
Има го и в    doramy.club. страхотен е

# 665
  • пустинен пъпеш
Проф, може и да звучи абсурдно,но гледам Цвете на злото много по-спокойно от Тайфуна ,в който съпреживявам всичките перипетии и чести несправедливости към гг ,подсилено и от ситуацията на икономическата криза,и то въпреки отделните комични моменти и чудесната игра на Джуно и партниращата му актриса.
Все пак в  част от 14еп. при разговора на главната двойка и в средата на 15 еп. при преживяванията на гг на Цвете на злото съпреживявах.Я когато Джунки играе ярост изглежда направо зловещо с екзотичните си азиатски очи и лице.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 22:05 от rududu

# 666
Дани, дай малко по-спокойно. Гледам точно само на "правилния" сайт, ама ето ти картинка от преди 2 минути, какво ми показва на мен сайтът за този сериал.

Не е от браузъра, а явно са ограничили достъпа само до регистрирани потребители + контрол на възрастта.
На мен изобщо не ми пречи, защото нямам намерение да го гледам. Гледам на същия сайт всичко друго, за което непрекъснато давам линкове тук.

Хубавият Ча в пространно задкадрово видео - https://www.youtube.com/watch?v=1jopsCTY7wA

# 667
  • Варненска клюкарка
Проф, при мен се вжда абсолютно същото и аз мисля че иска регистрация.

Дани, ползвам 3 браузъра, виждат се долу в скрийновете - Опера, той ми е най удобен, Хром, и Мозила, просто съм скрийннала него че е последния изпробван вариан т.  В случая какво значение има кой истиски и кой фалшив сайт като сериалът го имаше и на двата и то по начин който ме устройваше мен. В момента гоняма или си иска регистрация или и аз не знам какво иска, при положение че само преди семица гледах там, а в момента ми се отварят всякакви други сериали но не и въпросния... 2в1 благодаря за линка, но ако може търся с озвучкка, мисля че вече беше ми дала този вариант, при слагане на пауза ме връща в началото, така при няколсо прекъсвания и връщане ме отказа да продължавам там. Проф, ако го срещнеш някъде с озвучка давай. Иначе ще си го гледам от линка който пуснах вчера и където погрешка са качили 2 пъти пета серия вместо седма, ама ми се разваля кефа от истеричния женски дублаж, така мачка думите тази жена че трудно и разбирам, пък знаеш, аз не е като да не разбурам руски език.

Но да не ви досаждам повече с това...  поне до следващата седмица и новата порция серии Joy

Малко от новините...
Кей поп ловците на демони официално в надпреварата за Оскар.

Джи в декемврийския брой на ВОГ в реклама на очила на Том Форд

Скрит текст:
Преди няколко месеца решавам по традиция да направя подарък на моя студент за първия учебен ден, не може само такси учебници и абонаменти, а и преполовихме образованието и така като всяка година го радвам с разни глезотии в т.ч. нов аромат и се спирам на един разкошен от Том Форд, но цената ме пресече - направо ужас - за 50 мл 750 лв  за 100- 1400..Та минах на първоначалния вариант за който бях отишла за един на D&G цената наполовина. Том Форда ако правилно съм запомнила името беше Бленд роуз прик. Миналата година го рекламираше Бинчо

В Корея вълненията около спечлването на големите награди на Синия Дракон от семейство Джин Бин продължават и нито в медиите, нито  в кометарите в мрежите звучат добре.  Надявах се вече да се кротнат, защото на Бинчо всеки момент му предстои да започне рекламната кампания за "Произведено в Корея" сериала който стартира след месец, а той се оказва забъркан в скандал..

С големи съкращения:

Шоута вместо кино
Журналистите забелязват обезпокоителна тенденция: дни след церемонията никой не обсъжда „най-добрите филми“ или „изключителната актьорска игра“. Целият медиен пейзаж е зает изключително от публичните прояви на обич на звездната двойка.

Организаторите постигнаха целта си – историческото заглавие „Първата семейна двойка, получила едновременно награди за водеща актриса“. Цената на този PR трик обаче е доверието на публиката. Мнозина смятат, че резултатите са били манипулирани в името на красива картинка и реклама, а не въз основа на истинска оценка на качеството на филма.

Сон Йе-джин:   Наградата за главна поддържаща актриса?
Докато победата на Хюн Бин повдигна въпроси поради силната конкуренция, статуетката на Сон Йе-джин предизвика недоумение поради самото естество на ролята ѝ.
Както обаче подчертава изданието, ролята ѝ обективно е била второстепенна. Тя играе съпругата на главния герой (Ий Бюнг-хун) и времето ѝ на екрана е значително намалено. Въпреки таланта си, нейният герой служи само като допълнение към главния герой. Връчването на наградата „Главна актриса“ на актриса, която по същество играеше поддържаща роля, накара критиците да се усъмнят в почтеността на съдиите. Самата актриса изглеждаше искрено изненадана, когато чу името си да бъде обявено.

Хьон Бин обаче беше постоянно в светлината на прожекторите от самото начало на излъчването, сякаш победата му беше предопределена от присъствието му. Това предизвика спекулации, че церемонията по награждаване се превръща в събитие, възнаграждаващо онези, които са се явили и са готови да създадат шоу.
Публична присъда: Път към залеза?
В първата част на церемонията двойката заслужено спечели наградите „Популярна звезда“, които бяха посрещнати топло. Но когато стана дума за големите професионални награди, настроението в секцията за коментари на предаването на живо се промени драстично.

Това на фона че фаворит за наградата за главна мъжка роля според проучванията е бил Пак Джонг Мин, изиграл главната мъжка роля в "Лице" Ако правилно съм разбрала това е същия атьор който беше в пърформанса с Хуаса на фона на песента и и участващ също така в официалното видео на същата песен. Това че въпросната песен с главния фаворит за голямата награда около певицата  предизвика много шум на наградите и изглежда че допълнително взривява коментарите в мрежите.

Песента е авторска е на Хуаса- сигълът е пуснат на 15 октомври и почти веднага е стигнал първото място в топ 100 на Мелон. След първоначалното отстъпване на по-задна позиция, по последни данни песента пак се е изкачила нагоре, в момента е на първо място в два от чартовете, но не запомних кои.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:06 от Беллора

# 668
Бел, сериите ги има и с озвучка. От падащото меню си избираш как да гледаш.

Седми епизод също го има.

# 669
Давам обяснение за последен път.
Първо изключително е опасно да се ползват огледални сайтове/ не оригинални/ ,защото те са създадени за кражба на данни и заразяване с вируси.
Второ вече е практика доста от сайтовете да ви дават първоначално количество време да гледате без акаунт, но след известно време ви спират достъпа. Следят ай питата. Така че, избирайте да гледате с акаунт или да не гледате, избора си е ваш.
Трето аз дадох и алтернативен линк, на който със сигурност можеш да гледаш и е с озвучаване, даже на този сайт има два вида озвучаване.
Тук още
https://seasonvar.ru/serial-46563-Dorogoj_Iks.html
https://hdrezka.sh/series/thriller/83496-dorogoy-iks-2025.html
https://www.ivi.tv/watch/dorogoj-iks/season1
https://ru.doramy.guru/6113-dorogoj-iks-2025-dorama-smotret-online.html

# 670
Ау, пак буря в чаша вода... Реално Бинчови нямат никаква вина, че са ги наградили дори да е незаслужено...

С песента на Хуаса трети ден не мога да се спра, пристрастена съм Satisfied Чак полюбопитствах за какво се пее в нея, че само с гледане не разгадах посланието - тя щура, свободолюбива и боса, Sweat Smile той се отправя към нея с червените обувки като загрижено гадже.
С автоматичния превод става ясно, че се пее за раздялата като част от любовта, без да е чак толкова болезнена и драматична. Всеки от двамата поема по пътя си, запазват хубавите си общи спомени и продължават напред без горчивина.
Но вместо да навява меланхолия, знам ли, виждам двама души, които макар и с охладнели отношения трудно биха продължили един без друг. Финалът го приемам за отворен Joy Малко повечко се потопих във "филма", ама и тези в главните роли направиха всичко по силите си да въвлекат зрителите в това.  Това което пресъздадоха на церемонията Blue Dragon пред толкова погледи е по-ефектно отколкото в официалното видео Crazy
Духовити са феновете, казват, че трябва да добавят видеото към песента Good Goodbye във филмографията на Park Jeong-Min Joy

Бел, че кога мина толкова време, преполовили сте образованието Heart

# 671
  • Варненска клюкарка
2н1 благодаря ти, запазвам ги, извинявай че вмъквам линка при скрийновете но да не цитирам още едно мнение.

https://kodik.online/serial/71447/JjOBpR4a3c1076

Бел, сериите ги има и с озвучка. От падащото меню си избираш как да гледаш.

Седми епизод също го има.

Дани, благодаря ти, запазвам линковете

Марги, не е истина направо, ама като знам на какво са способни корейците стискам палци да се спрат вече, защото в тези игрички Бинчови няма вина и ще е несправедливо да операт пешкира заради големите играчи в бизнеса. Спестих цитати на коментари от мрежата и някои от другите заглавия, повечето разбират, че в случая ги употребиха и това може да навреди на чистия им имидж, но феновете на другите актьори, за които се смята че са били ощетени са направо зли. Добре че семейството е много любимо на голяма част от сънародниците си.

Бинчови се оказаха в това с цел да ги съберат на сцената  заедно и чрез имиджа  им да подобрят и този на наг.адите, но с теб помним вот за Сокчови през май на едни други награди когагато направиха всичко възможно да не ги допуснат да застанат един до друг на сцената, въпреки гласовете за тях  цели 3 пъти повече пред вторите в класирането. Агенциите им ли се намериха, с други интереси ли трябваше да се съобразят организаторите, но вместо това им дадоха награди в различни категории и така официално стояха далеч един от друг и не можаха да се снимат заедно както беше на предишни награждавания, а наградата  от номинацията им отиде при местното божество и слабо позната корейска актриса които даже не присъстваха там, защожто вероятно и хабер си нямаха за тези награди, но факт че пред очите на потребители подмениха вота.

И аз от няколко дни се разпявам с тази песен, много ми харесва, още съм си вкъщи, май изкарах пак Ковид, та в момента се забавлявам с  Шортс и музика. Като споменах, трябва да ти събера няколко песни от ОСТ за новата тема и все отлагам, но тези дни ще трябва да ги търся из мненията си назад.

Минава времето, аз като прописах с вас то и детето ми тогава беше на 8, сега за все още крехката си възраст знае и е виждал много поече от мен Joy Студент е от 2022..
2022- 23 първи курс
3023-24 втори
2024-25 трети
2025-26 четвърти
Има  още 3 години до дипломиране, че и след него дай Боже още 4-5 за специализация...

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:17 от Беллора

# 672
Чакам да излезе озвучката на AniDub на 7 епизод на Nice to Not Meet You, че засега има само една, на LE-Prodiction. И техните принципно харесвам, но съм почнала сериала с други гласове и не искам да сменям звученето.

А дотогава песен от ОСТ-а на Dear. X

И повече информация за започващите тази седмица награди МАМА 2025.
Скрит текст:
Наградите MAMA 2025 (MAMA) започват тази седмица и ето ключовите акценти, които не бива да пропускате.

Глобалното водещо шоу за награди K-Pop ще се проведе в рамките на два дни, 28 ноември (петък) и 29 ноември (събота), на стадион Kai Tak в Хонконг. Тази година обещава безпрецедентен състав и сценична продукция, които ще докажат отново глобалния статус на K-Pop, привличайки вниманието на феновете по целия свят.
Кой ще получи наградата, която G-Dragon се закле да не пропусне - „Музикален визионер на годината“?

Представена за първи път миналата година с голям интерес с първия си победител, категорията „Музикален визионер на годината“ привлича голям интерес и тази година. G-Dragon, който получи наградата миналата година като артист, въвеждащ нова ера на световно известния K-Pop, попадна в заглавията с речта си при приемането ѝ. Той каза с хумор: „Не знам дали това е награда, която не можеш да спечелиш два пъти, но няма да я пропусна и догодина.“

В първия ден, Глава 1, ще бъдат връчени награди в категорията „Избор на феновете“, където получателите се определят чрез гласове на феновете, заедно с награди за изпълнители и жанрове. На втория ден, Глава 2, церемонията ще акцентира върху изключителните музикални постижения на изпълнителите през годината, като ще почете висококачественото музикално майсторство и приноса на K-Pop изпълнителите.

Първото по рода си мега събитие на K-Pop в Хонконг!

Завръщайки се в Хонконг след 7 години, MAMA ще се проведе на чисто новата забележителност, стадион Kai Tak. Тъй като това са първите по рода си K-Pop награди, провеждани на толкова мащабен и модерен стадион, очакването вече нараства за зрелищните сценични продукции и изпълнения, които предстоят. Програмата „Another Level“ вече е финализирана – с участието на легендарни изпълнители, световни групи, задаващи тенденции, и изгряващи световни новобранци, събирайки звезди, които представляват настоящето и бъдещето на K-Pop.

В първия ден, сред изпълнителите са ALPHA DRIVE ONE, BABYMONSTER, BOYNEXTDOOR, BUMSUP, ENHYPEN, Hearts2Hearts, i-dle, IVE, MEOVV, MIRROR, NCT Wish, Super Junior, TREASURE, TWS и Yeonjun.

Във втория ден, програмата включва aespa, ALLDAY PROJECT, CORTIS, G-Dragon, IDID, izna, JO1, Kickflip, Kyoka, RIIZE, Stray Kids, TXT, Wing и ZEROBASEONE.

Тези изпълнители генерират шум само с името си, а феновете на K-pop по целия свят с нетърпение очакват специални сцени и колаборации на MAMA. Забележително е, че всички зашеметяващи изпълнения ще бъдат излъчвани на живо по целия свят в 4K резолюция чрез Mnet Plus, предавайки вълнението от събитието живо на зрителите навсякъде.
Експлозия от енергия

Проведено в рамките на два дни, 28 и 29 ноември, MAMA открива с уникално тематични сцени за Chapter 1 и Chapter 2. Тазгодишната концепция „UH-HEUNG“ обхваща различни региони, раси и култури, символизирайки безстрашната декларация да приемеш себе си такъв, какъвто си, и да живееш автентично. Откриването на Chapter 1, което ще усили тази „енергия“ по най-мощен начин и ще я разпространи в световен мащаб, включва популярния екип BUMSUP от мега мисията „Dream Realm“ на Mnet по World of Street Woman Fighter. Водещият Пак Бо Гом, заедно с артистите BOYNEXTDOOR, CORTIS и TREASURE, ще преосмислят традиционната песен „Kwaejina Ching Ching“ на тема „K-Hip“.

Откриването на Chapter 2 ще започне с изпълнение на послание от водещата Ким Хе Су и Феликс от Stray Kids. След това Ханбин от ZEROBASEONE и световноизвестната танцьорка Кьока, позната от „World of Street Woman Fighter“, ще бъдат хедлайнери на ексклузивна тематична сцена.

Подготвят се допълнителни изпълнения с участието на K-Pop изпълнители и K-Content звезди, които ще си сътрудничат в специални шоута. Легендарни световни звезди като актьорите Ян Дзъ Цин и Чоу Юн Фат също ще присъстват, което ще създаде голям шум. Тази среща на личности от световна класа, които са тълпяли тенденциите и са печелили обществената привързаност през 2025 г., ще надхвърли жанровете и поколенията, превръщайки се в събитие, където музиката обединява всички.

# 673
  • пустинен пъпеш
Новата серия на No Next Life доста ме разочарова,особено куклената сцена с ,,Джесика" и ,,Ребека" почти ме отказа да продължавам,но все пак ще видя и очаквания днес следващ еп. ,жалко за обещаващото начало и за явно сценаристките мързел ли,безсилие ли.И Nice to Not Meet You почна да става скучен.

# 674
  • Варненска клюкарка
Проф, доколкото разбирам миналогодишния панаир с наградите МАМА в ЛА ще си го спестят, опитаха се, но сякаш не се получи много, дори в неголямата зала, някои актьори на фен срещи извън Корея събират в пъти повече публика, отколкото имаше отзвук в ЛА за най-престижните к-поп награди. Аз съм любопитна коя песен от ОСТ ще наградят, или кой актьор. Примерно Ю Йон Сок с една от песните в Телефонът стигна до 8-ма позиция на Билборд 200 и ще е странно ако прескочат този факт. Видях че Шики ще присъства, и той пя в ОСТ на Островът на съкровищата и изпълнението му беше страхотно, също мина през някакви класации...

Аз изгледах 7-ма серия на  Скъпи Х, изясниха ми се някои неща, но сякаш много въпроси пак си остават, пък не ми се гледа отново час и половина 8-ма че ми дойде тегава, пък и въобще разбррала-неразбрала, рядко повтарям нещо. Дано нататък да успея да ги навържа причините за събитията. От това което чета, в момента сериалът е един от най-популярните на стрийминговите платформи на които го показват.

Рекламната кампания на "Произведено в Корея" започна. Според икратката информация Бинчо ще е в отрицателния образ  на човек готов да рискува всичко за власт и пари. По петите ще го следва прокурор, а действието се развива през 70те години на миналия век. Мен поне така описан сюжет не ме привлича...

Актьорът Сонг Гонг Хи на 1.12. постъпва в армията. Аз съм го гледала в една от големите роли в Бегача, видях го и в Семейство по избор.

Общи условия

Активация на акаунт