АС и други романтични К-драми - тема 14

• 21 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
ПП Ехх, защо и тук си нямаме такива подаръчни комплекти
https://www.youtube.com/shorts/J1v3tfh_684
https://minisperfume.com/product/ysl-calender-box-24-mini-perfumes/
...100$ - 250$ spored бройката, над 50$ шипинга е фриййй
 Joy  сега остава и някой да поръча, пък и да ги получи Joy
парен /моя милост/ таратор се е научил да духа Stuck Out Tongue Winking Eye
...................................
В Корея съм, в Корея съм Grinning с good boy   https://youtu.be/SgM_bXTyLyc?si=sw4kEIzN_YpdUIsq
от всичко си има, умен злодей, не толкова умни,но последователно-инати отмъстители  и синеоки / с посинени очки по-често/ еднорози.  Въпреки трудно съвместимите с живота кютеци които отнасят пак оживяват  /е поне поприпадват и кръвчица поплюват, това от китайците му свикнах, че не е здравословен проблем/.  Ако не беше ГГня, щеше да има 10ка.

# 691
  • Варненска клюкарка
Проф, че мило, пазарувал с майка си, знам че в страните с развит шоубизнес ( но без Турция) има ловци на красиви лица по молове, метро, и други обществени места, които всяка седмица трупат бройка и хората разбиращи от това пресяват тези избори до тези с потенциал за развитие, а само красивите стават пълнеж по шоулредавания. Любимата ми латина също е забелязана от ловец на таланти докато пазарували с майка си в мола, била е само на 13.

Предвид какъв шум вдигна песента и пърфоманса с певицата и актьора на наградите Син Дракон, догодина вероятно ще има бум от желаещи айдъли да пеят на Баксанг и следващия дракон, или други от големите национални награди. Аз назад писах и за датата на излизането на сингъла, краткия престой на първо място в най-големите К-класации, после благодарение на шума песента явно беше оценена от повече хора и се завърна към първото място даже в Мелон, а в момента по мрежите се бълва видео след видео озвучено с нея или дори с корейци снимащи се като изпълнитерката и колегата и акьор  с червените обувки, облечени в булчински рокли  правещи онзи знак с ръка докато танцуват познатия танц от видеото/ наградите. Песента стана популярна и извън Коерея попадам на танца и песента и при американци.

класирания
Скрит текст:

Това исках да покажа на Марги, говорят от сцената нещо за Пак  Джонг Мин, а той им шътка да мълчат Joy
https://www.youtube.com/shorts/Y64-8q7VkI8

в този дух или мъжки вариант на песента
https://www.youtube.com/shorts/MRWKpQ4VzD8
https://www.youtube.com/shorts/nKy8me3pwDQ

редова корейка и редова американка...
https://www.youtube.com/shorts/0QedtNfpEh8

Аз продължавам да се мъча с Пепеляшката и принцовете и, така вече 4 серии, ма хич не става по-добре, а главната е най неприятната която съм гледала досега, дори в пълнежа не би стояла добре, а я тупнали  в главна роля. Не само играта и не струва, неприятна ми е в чисто физически смисъл с тая миша физиономия, също и недонаправена-  фасети е сложила само на предните си два зъба, които отчетливо се различават от останалата и ограда. Всички останали момичета ми изглеждат по-добре от главната, дори доведената сестра дето е от лошите..Ако продължавам така да ги възприемам нещата, сигурно няма да се жертвам още дълго. Момците са смпатични, особено единия, но понеже са много млади сериалът от преди 9 г, не съм сигурна дали съм ги виждала другаде,  особено този сякаш съм го гледала в нещо...

Със сигурност познах икономката в дома на принцовете, която беше  майката на главната от Бегача и тука е колоритен образ, ама както вече казах главното недоразумение никак не го преглъщам. Дано с такова изказване не засегна нечии чувства, рядко съм толкова крайна за някой актьор.

Крис нищо не разбирам от чужди сатове, но и като отворих списъка за избор на марки ми се обади антивирусната, та не посмях повече да се мотая там. Роцето беше ми дала преди месеци пак сайт за минипарфюми но нещо и там не ми потръгна разглеждането. Пък по нашите от парфюмите промоции само на такива дето не ме вълнуват, наглеждам 2 бг сайта, то и единият е немска верига от физически магазини и онлайн търговия, ама като за българи само боклуците и то на цени по-високи от тези на запад...Синът ми потърси снощи в немския Амазон и там има безплатен шипинг на количество мини парфюми, имаше направо на кило в тобички не знам си колко бутилчици но  не го доставяха до България...

Скрит текст:
Този го имаме, него подарих на сина в началото на учебната година Лайт Блу на Долче и Габана, ама попадайки на този профил за сравненията не знам дали съм взела фейка или оригинала, разликите са почти невидими.  Ароматът му е много траен та се надявам да е второто
https://www.youtube.com/shorts/kMAT-IDlXRI

Имаме и друга бутилчица на Лайт блу но е от преди 2 години и ароматът и вида на бутилката са различни, а името е същото. Него го видях в топа на кореците за мъжки аромати, но по нашите магазини го няма вече, та се канех да намина в парфюмната тема да питам защо с едно и също ие мирише и изглежда различно от преди 2 години, но там са едни ... ще ме наритат със сигурност как може да не знам такива неща Joy

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 21:07 от Беллора

# 692
  • пак на Рив Гош
Момците са смпатични, особено единия, но понеже са много млади сериалът от преди 9 г, не съм сигурна дали съм ги виждала другаде,  особено този сякаш съм го гледала в нещо...
Белл, Ahn Jae Hyun може да си го гледала в "Моя любим от звездите" - там беше братът на Главната. А ако си гледала The Beauty Inside, също може да си го видяла, там беше в една от главните роли.
Другите негови сериали са по-сатри и мисля, че не са били обсъждани тук. Той беше женен по едно време за негова колежка, с която са се запознали по време на снимките на сериала Blood (за доктор-вампир), но след 2-3 години брак имаха доста шумен развод, та след това достъ дълго време не снима.

Аз покрай "Пепеляшката" си харесах един друг от Главните момци, Jung Il Woo (онзи с мотора) и си го следя оттогава насам. В момента той се подвизава в главната роля в съботно-неделна сапунка, Our Golden Days, която държи един от най-високите рейтинги. Ама аз за този сериал мрънкам, понеже хич не му харесвам партньорката, пък и ролята му нещо не ми допада (ама го гледам де Joy).

# 693
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
....редова корейка и редова американка...
https://www.youtube.com/shorts/0QedtNfpEh8
Всъщност редовата ти корейка е самата Хуаса, а тъмнокожата е режисьорът и хореограф Кани Диабате Ан. Това видео, а и още няколко с тях двете, са снимани в студиото на агенцията на Хуаса - P NATION, преди около месец, когато бе пусната песента. Hands V
Ето ги в денс чалънджа - https://www.instagram.com/pnation.official/reel/DQG0OzDgLoA/?hl=en

Тъкмо сме отворили темата за парфюми, вместо да се мъча, я кажете кой парфюм на Шанел е ползваният от Джунгук? За да не се чудите що питам, ей ги тук двамата с Джимин, показващи съдържането на чантите си за VOGUE JAPAN.
https://www.youtube.com/watch?v=QbRvLNTIw8Q

Понеже имам чувството, че ви е паднала кръвната захар Stuck Out Tongue Winking Eye , заповядайте по-сладък от папая Ча, зад кадър, с още по-сладкото си кученце.
https://www.youtube.com/watch?v=lM2jjDRxrqA
Аз се размекнах и си признавам, че тази вечер сигурно ще съм способна да изгледам каквато и глупост да ми поднесат в някой сериал.

И със сигурност ще се насладя поне още веднъж на фантастичното изпълнение на Стрей Кидс на МАМА 2025, което Ви предлагам и на вас. Момчето с индивидуалния танц е Хюнджин. Hands V

А Ан Хьо Соп на шоуто изговори една интродукция като Джино от К-поп ловци на демони -

преди трио от момичетата от BABYMONSTER да изпее малко от "What It Sounds Like" и "Golden"  -

Всичките наградени от двата дни -

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:26 от profi_1

# 694
  • пак на Рив Гош
Профи, парфюмът така на външен вид ми прилича на някой от гамата на Bleu de Chanel, но може и да греша: https://www.chanel.com/fr/parfums/hommes/c/7x1x2x34/bleu-de-chanel/

Пак Со Джун имаше една реклама на него: https://youtube.com/shorts/89q7PzEtzcI?si=dbTVZuHsOjc2fUUJ

# 695
Мерси Роце Hug, наистина на това прилича.
Сдобих се с цел Joy , в най-скоро време трябва някъде да го душна това нещо.

Чувствам, че трябва да отбележа, че провеждането на шоуто за наградите МАМА 2025 е решено да не бъде отменяно след тесни дискусии съвместно между организаторите и местните власти. Отменен е червеният килим преди събитието, намален е мащабът и всички гости, обявяващи участници или награди имат и текст в почит на загиналите + траурни лентички. Освен това CJ Group и организаторите на наградите MAMA за 2025 г. са дарили преди церемонията по награждаването 20 милиона хонконгски долара (приблизително 3,781 млрд. корейски вона) средства за възстановяване след пожара в Хонконг на фонда за помощ, създаден от правителството на Специалния административен район Хонконг.

# 696
  • пустинен пъпеш
Изгледах снощи новия епизод на Тайфун,а от 20 еп.нататък Последната императрица ми стана чак досаден,та ще го доизгледам на инат.И да се пооплача,че когато няма нови постове и темата ни е по-назад ,направо се стряскам от имената на останалите теми,от този вид сериали  съм гледала максимално 5 еп. от Великолепният век и Незабравима 1 -исезон,не помня имаше ли и 2-ри.Няма ли начин темата да се премести в раздела Филми и тв сериали,който повече й подхожда.

# 697
rududu, сигурно ще те разочаровам, но тази тема е с над 10-годишна история именно в Романтични сериали, възникнала точно покрай един такъв, от каквито подобни заглавия в момента се стряскаш. Е, никога не сме се закачулвали с такава съмнителна естетика в оформлението на заглавието. Макар, че една напираше да го направи.
Скрит текст:
И ако в момента четеш това като тема с пореден номер 14, реалният е 533! Можеш да видиш частичка от това в първия ред на първи пост на темата. Поради съществени разногласия със споменатата една съфорумка, и вероятно нейни клакьорки "зад кадър" (т.е. никога не писали, но четящи в темата), модераторите на форума ни принудиха да сменим заглавието си, та даже ни даваха и наклон за какво може и за какво не може да пишем. Във "Филми и телевизионни сериали" има две теми за азиатските филми и сериали. Тази там ще се възприеме като дублираща и веднага биха я слели със съществуващата "За любителите на корейски и китайски сериали", която е доста по-различна по дух, макар и да имаме допирни точки като тематика. Не бихме искали това да се случи. Нашата е с насоченост, точно подходяща за Романтични сериали - гоним си основно романтиката, малко по-отворени сме към "страничната" информация и по-широките дискусии, било за конкретен сериал, било за конкретен актьор/актриса/изпълнител, било за нещо интересно от онази част на света, покрай шоубизнеса и реалния живот. Не на последно място, модераторите отдавна са вдигнали ръце от пуническите фенски войни в подфорума, водени покрай разноликите пристрастия към някой комшийски красавец, поради което позволяват леки отклонения, които в други подфоруми биха се третирали като спам и флууд. Аз съм благодарна, че в момента сме в този вид, на това място, с такава разнолика тематика и особено в този състав на пишещи Hug - все одухотворени и интелигентни потребителки, имащи какво смислено да кажат и покажат. Нека си бъде така!
За да избегнеш търсенето на темата из страниците на "Романтични сериали", можеш да я добавиш в Любими теми, със сърчицето под заглавието.

Така ще имаш достъп до нея през профила си: Профил - Общ преглед - Моят избор - Любими теми. Това ще ти спести визуалния дискомфорт от купищата не съвсем умни и съвсем очедразнещи заглавия в Романтични сериали. Когато я изпишем и минем към следващата, махни сърчицето на тази и си го сложи на новата. Hands V

Крисс, аз Доброто момче все си го планирам и все не стигам до него. Може и да го почна докато си чакам следващите епизоди на Nice to Not Meet You.

# 698
На мен ми е най-лесно да следя с камбанката горе в дясно, до тази за личните съобщения. Там ти излизат всички теми, в които си писал и има нови мнения. Така те препраща към последното непрочетено мнение в дадена тема и няма нужда да ровиш.
Трите теми привидно са сходни, но във всяка една от тях се набляга на различни неща. Тук пишем повече за корейските сериали и нещата сварзани с актьорите в тях. В другата наблягат на китайските, а в третата пишем и за корейски, и за японски, и за китайски, тайвански, тайландски, че имаше и филипински, виетнамски и други сериали и филми от онази част на света. За музика, клюки и изобщо за всичко свързано с азиатската култура, което ни е направило впечатление.
Част от нас пишем и в трите теми, но други си се придържат само към тази, която отговаря на предпочитанията им.

Гледам И Дже Ук в Last Summer, та ето нещо интересно с него. В едно предаване го карат да пее и ето какво се получава Lee Jaewook sing Drowning by Woodz. Не знаех, че пее толкова добре.

Ето песента в оригинално изпълнение

Изгледах всики излезли епизоди на Dear X. Историята е, да кажем, доста спорна и разнолика, но сладуранта Ким Ю Джонг е чудесна в тази емоционално объркана роля. Безумно красива и в същото време абсолютно манипулативна и без никакво чувство за емпатия. Мачка всичко и всички наред. Не я вълнува и не я интересва нищо, освен собственото ѝ оцеляване. Способна е да пожертва всеки, за да постигне целите си. Дали си е заслужавало и как ще свърши всичко ще се разбере следващата седмица, когато са последните два епизода.

# 699
  • пустинен пъпеш
Проф,2в1 благодаря за разясненията.Следя от камбанката горе вдясно,но ако само чета ,а на следващ ден решавам да пиша, понякога се налага да търся темата,за момента не съм отбелязала темата със сърчице.Неслучайно пиша в тази и в другата спомената тема,защото за мен азиатския свят си беше направо откритие и с интерес чета всичко,което пишете за него.В третата понякога надзъртам,когато реша да гледам японски сериали.И аз гледам Dear X предимно заради Ким Ю Джонг-дяволски красива е в тази роля.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 12:13 от rududu

# 700
Номерът със сърчицето е за случаите, в които в темата няма нови отговори, а искаш да я намериш за да пуснеш нов пост. Камбаната тук не би помогнала.
Друг вариант е да си държиш постоянно отворен на темата раздел на браузъра. Така съм си я оставила на телефона. Но през него само чета и то в изключителни случаи. Подозирам, че през телефон може да има и други хакове, ама не са ми притрябвали - не съм ги научила Laughing.

Довечера, като ми освободят компа, мисля да почна или Доброто момче или Динамитната целувка.

# 701
Good Boy го гледах текущо, но не е от сериалите, които ще запомня. Бо Гом-чо си е сладур, но по-голямата част от сериала бяха побоища и само се гонеха и налагаха, та често превъртах.

Целувката смятам да я подхвана тази седмица. И без това свършват няколко сериала, та ще ми се отвори място и за него.

# 702
  • Варненска клюкарка
Аз изгледах и най-новите серии на Скъпи Х и много ми харесаха- имам чувството че главната си намери някой по психясал и от нея. Страхотен трилър. Много различен образ от Ким Ю Джонг.

Роце мерси за информацията, знаех си че съм го виждала другаде този актьор, даже в ума си "минах" няколко заглавия сред които и Моят любим от звездите, но някак въпросния актьор все го пропускам, а ми е много симпатичен. Много го харесвах и в Красотата отвъре, даже повече от главния. Сещам си и че някой преди време разказа за бързия му брак с колежка  с която се е снимал и после скандалния им развод

Профче, направо ме уби, дори като ми казваш че това е Хуаса, пак не ми прилича на нея. Под редови имах предвид в чисто физически смисъл, защото през ум не ми мина че виждам певицата, сегашната и къса прическа много я е променила, ама и в тяло някак ми се вигда различна в танца с хореографката. Танцуваща с черната дама  някак по закръглена в ханша.  Но останалото си е така както съм дала примери- пълно е с видеа с тацуващи на и опитващи се да пеят тази песен.

А на МАМА имше ли награден атьор за песен, или просто наградена песен от сериал?

Аз Доброто моче не можах да го гледам, някак избутах първите 3 серии, ама точно както казва 2в1 то бяха едни боища, кой кого млатеше и за какво... Май и главната нещо не ми хареса.

# 703
Награденият ОСТ е Голдън от К-поп ловци на демони. Всичките наградени може да се видят в последното видео в поста ми #693.
П.П. Като стана въпрос за МАМА 2025, искрено се възхищавам на Лий Ноу от Стрей Кидс, който си изкълчи глезена между първата и втората им песен, но изпълни цялата хореография на макс, въпреки чудовищната болка, която явно изпитваше. Когато после им даваха десанга за аблум на годината, трябваше някой да го подкрепя, защото не можеше дори да ходи. Днес на летището се прибра, возен в инвалидна количка. https://www.youtube.com/shorts/S_Wib1SBB28?feature=share

Хуаса винаги е била малко по-закръглена и с по-пищен ханш и бедра. Естествено, години е хейтена и критикувана за това. Моделът на роклята от клипа поприкрива тези ѝ дадености. Но има и още нещо. В края на лятото, доколкото помня, беше гостувала в някакво шоу предаване, в което беше възроптала срещу критериите налагани в индустрията и изкривените представи на потребителите в нета. Получи голямо одобрение за смелостта да заяви позицията си. Не помня дали вече беше отслабнала и разговорът вървеше покрай този факт. Във всеки случай, откакто се появи отслабнала, не спират да я хвалят за фигурата ѝ навсякъде по социалните мрежи. А тя в момента изглежда изкусително женствена и то в точната форма. Като статуетка е с тази талия, много хубави линии на гръден кош, рамене, ръце. Много, много хубава жена без да е стандартна красавица.

Имам си за гледане влог от ВИ. Purple Heart

# 704
  • пак на Рив Гош
Мерси Роце Hug, наистина на това прилича.
Сдобих се с цел Joy , в най-скоро време трябва някъде да го душна това нещо.
Не е лош, да ти кажа. Аз го душих по едно време в Сефора, понеже преди година (или две?) имаше ужасно много реклами на аромата по тукашните телевизии, та исках да видя дали да не го взема на Благоверния (инфлуенсната от рекламите Joy).
Във Франция отначало лице му беше актьорът Гаспар Улиел, който загина при ски инцидент в Алпите и след това смениха рекламата.

Изгледах изпълнението на Golden от МАМА и девойките ми поразчегъртаха душата с разминаването между гласа и визията - очаквах някак си визията на изпълнителката да съответства на изпълняваната част от песента от филма, един вид "Руми" да пее частта на Руми и т.н., а в случай това не беше така (да, имам моменти, в които ей таквиз дреболии ми пощипват нервите Joy).

Good Boy го изкарах до половината, оставила съм си да го довърша в някой по-добър момент. Някога...
За сметка на това, много се забавлявам с Динамитната целувка - лек и неангажиращ ром-ком, точно каквото ми трябва в дългите зимни вечери.

Общи условия

Активация на акаунт