Битката на поколенията - тема 1

• 4 679
  • 66
  •   1
Отговори
# 45
Новият епизод е на тема: Разкрепостени ли сме в леглото:

Участници:
Десислава Цонева - ВИП Брадър 8
Иво Аръков - ВИП Брадър 6, Муха в супата
Емрах Тунчер (Стораро) - Денсинг Старс 5
Николас Николов - Къщата на инфлуенсърите 1, Инфлуенсърски лагер 1
Илиан Илиев (Дзами) - Островът на стоте гривни
Теа Добрева - Ергенът 3, Диви и красиви 1
Eл Вон Ди - инфлуенсър
Мария Луиза - предприемач

Панел:
Кристина Патрашкова - ВИП Брадър 4
Наталия Кобилкина - Хелс Китчън 6
Дарин Ангелов - актьор

Ох, тоя Емрах едвам го изтърпях...

# 46
Цялото предаване беше пълно с цинизми и простотии ,направо съм в потрес. А Емрах не знае ли, че в закрити пространства тъмните очила се свалят? Най-малкото от уважение към другите.

# 47
  • България
В един от епизодите не участваше Емил Каменов, а Петър Дочев от Преди обед, и нивото рязко се вдигна. Не харесвам Дочев, защото е надувка и преструван, но Емил Каменов трябва да се забрани със закон да ходи по такива дискусионни предавания, защото диалогът умира.

А в последния епизод участват Теа, Дзами, Емрах - моите "любими" тв персонажи. Пас.

# 48
Този епизод беше доста краен, наистина се коменираше темата за секса твърде вулгарно. Вие какво мислите за ЕлВонД?

# 49
Този епизод беше доста краен, наистина се коменираше темата за секса твърде вулгарно. Вие какво мислите за ЕлВонД?

Това ако е тази русата с триъгълник на врата е ужасна- и говор и речник и всичко. А Емрах друсан ли е не знам, но е доста неадекватен. По-ужасни участници на едно място не можеха да съберат. За Теа думи нямам.

# 50
Теа.. изненадващо, не простееше толкова. Но тази с триъгълника на врата, хем "не става въпрос за мен", но коментираше точно своя опит и вкусове.

# 51
Аз още не мога да изгледам целият епизод, че го пускам докато се прибирам да ги слушам, но нещо не ми е интересен този дебат, освен когато заговори Кобилкина, която има какво да каже. Тази русата не спря да плямпа какво прави в леглото. Сигурно съм много изостанала, но нямах идея какво е златен дъжд преди да гледам това Grinning

# 52
Потресена съм! Епизодът направо е гнусен, особено госпожата Вон Дъ.

# 53
Нов епизод, този път посветен на социалните мрежи

Участват:

Любомира Николова - инфлуенсър
Диона - от ВИП Брадър 10
Ева Георгиева от Къщата на инфлуенсърите 1, Ергенът 1 и TOP Queens 1
Алпер Чочев от Къщата на инфлуенсърите 4
Андрей Кумбаров от Къщата на инфлуенсърите 2
Ей Бо - актьор
Милена Джоргова - инфлуенсър
Виктория Първанова от Къщата на инфлуенсърите 3

Панел:

Кристина Патрашкова - ВИП Брадър 4
Симеон Милков - ютюбър
Александра Сърчаджиева - актриса и тв водеща

# 54
Каквато и да е Диона нападките към нея бяха изключително махленски.
Друг е въпросът, че господинът, който така яростно я нападаше също не е с цветущо минало.

# 55
Каквато и да е Диона нападките към нея бяха изключително махленски.
Друг е въпросът, че господинът, който така яростно я нападаше също не е с цветущо минало.

Да и относно темата за книжките се изказа неподготвен- книжка се взима вече със завършен 10ти клас, а не според него с основно образование. Диона си има нейните грешки, но и този е доста нагъл. Гледах го в един клип с полицаи, доста нагло се държешв и с тях. Груб селянин, поредният, който се възползва от социалните мрежи.

# 56
  • Край морета северни и южни
Водещият Благо Джизъса ли е?

# 57
# 58
Този, дето нападаше Диона, беше бесен селяк. И как грозно се подиграваше на младежите, че не са чували за Пепа Николова? Ами ... тя е починала когато те са се раждали. Аз я знам, гледал съм я, далеч не ми е сред любимите актриси. Но в случая.. дъщеря й присъства там, не беше нужно да се разиграва цялото това унижение на младежите "кой от вас е чувал за Пепа Николова", така че да се види тъжната истина, на Алекс да й стане гадно и изобщо пълен криндж. За разлика от Пепа Николова, на мен Алекс много ми харесва. А мъжът й (Иван Ласкин) изобщо не ми допадаше. Алкохолик, груб и същия циник, по интервюта се държеше нагло и безпардонно. Изживяваше се и той като морален стожер. Но хайде... за умрял човек не е редно да се говори лошо.

Мис Усещане (Викито) и Бубето (жената на Ицака) мнооого беден речник. Клишета и семпли фрази. Кумбата си е прост по принцип.   Ева и Алпер ми допаднаха повече. И разбира се: Патрашкова и Сърчаджиева от панела.

# 59
Престъпници като Диона, защото тя е точно такава, не трябва изобщо да бъдат канени да се изказват никъде.

Общи условия

Активация на акаунт