КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 865
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Да се запиша и аз в тази тема. Много готина и много баба съм, точно за тук.Heart Eyes

# 46
Добре дошла , "виждали" сме се тук-там.
 Без членски внос не може - виц.

# 47
  • някъде другаде
FrauDanna , и аз съм сравнително от скоро. Тук е много комфортно. Тук си винаги разбран и подкрепен. Тук има и смях и веселие. Винаги можеш да получиш добър съвет и да споделиш всичко , и хубаво и лошо. Добре дошла!
Яне , даде предложения за всеки вкус.

# 48
Добре дошла, Фрау! Радвам се да те видя! Тук искаме членски внос един виц Simple Smile Разкажи с няколко думи за себе си, от кога си баба?
Момичета, целия ден прекарах в сън с малки паузи. Чудо!

# 49
Благодаря за сърдечния прием! Баба съм на 2 внучета: момче почти на 5 години и госпожица на 9 месеца. Далече са бабините съкровища, но се чуваме всеки ден и се старая да намирам време да ги посещавам редовно. Ето го и вица: говорят си съпрузи на възраст вече. Жената казва на мъжа си: и като умре един от нас, аз ще се преместя при дъщерята в София. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 50
  • Вила Великула
Фрау Дона, добре дошла. Като гледам имаш госпожица за моя внук. Той е на 7 месеца и половина.
В кой край на страната живееш или пък по-надалеч? На каква възраст си? Знам  че не е тактично жена да се пита за това, но все пак....
Готини сме, гостоприемни и обичаме да се веселим. Помагаме си много. Ако не можем физически, поне със силно стиснати палчета. А нашите са вълшебни.
Ако ти хареса при нас и се задържиш тук, ще ни опознаеш.

# 51
Живея в Германия. Дъщерята изкара тук гимназия и университета и се върна в България. После срещна любовта и така. Тежи ми, че са далече, но пък се радвам, че се обичат и се справят. Аз съм на прекрасните 60 години.

# 52
  • София
Знаех си аз, че тази наша гиздава къщичка ще направи впечатление на тези, които искат да се веселят, да се забавляват, да споделят, да потърсят съвет или утеха. Кой разбира, тук се спира! Grinning
Ето например ФРАУ ДАНА - избра да е една от нас. И побърза да плати членския си внос, да не би да свършат местата в нашата къщичка. Grinning Браво! Бива си го вица. Joy  Добре дошла! Да са ти игриви и палави внучетата, а на теб да са ти здрави краката, че да припкаш след тях.
Лека нощ, красавици. Днес ще се прикреватя по-рано.
ПП точно щях да предложа на ФРАУ ДАНА да дойде с нас в Златоград. Ще стане, ама друг път. Да се уточним - на 60 в лева или в евро? Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се, че имаш чувство за хумор. Joy

# 53
Само мога да съжалявам, че не мога да се присъединя на този етап. Между другото, семейството на мъжа ми е от този вълшебен край на България.

# 54
Надникнах да видя какво става и всички ли са по леглата вече и о, изненада, ново попълнение Simple Smile
Добре дошла и от мен Фрау Дона! 🌹 Надявам се да ти хареса при нас и един ден да се видим и на живо Simple Smile
Тетка, аз нямаше как да спя цял ден, но цял ден ми се спи. Като се прибрах от работа и уж полегнах просто да поема въздух и съм откъртила. Станах, спретнах бърза вечеря и салатка и пак сън. Сега вече минах през банята и лягам, продължава да ми се спи. Ще видим как ще изкарам нощта.
Лека и мека от мен момичета! 😘

# 55
Наминах да ви пожелая лека нощ. а то нова готина баба се е появила! Ами добре дощла, Фрау Дана! И за дълго да останеш! Хубава възраст с  две внучета! Живи и здрави да сте!

Фло, изобщо не се вълнувам от нашенски и чуждоземски знаменитости. Даже изобщо чуждите не ги знам кой в кой филм играе или какви песни пее. От нашенските знам тук там някой.
За яйцата водих кулинарен спор как се правят яйца по панагюрски. Някаква си инфлуенсърка твърди, че им се слага кисело мляко. Трима панагюрци ѝ казват, че не се слага, тя ги праща да четат рецепти! Рецептата я знае свекърва ми, възрастни съседки и познати. Тя ще ми спори с баш панагюрци! С пържени бъркани яйца, кисело мляко и чесън се прави ЛУЧЕНО. То е съвсем друго ястие.
Хайде лека нощ! Вие нункате ( спинкате) следобед, но аз не. Отивам да почета, пък после филм и тогава ще нункам и аз. До утре със здраве!

# 56
  • София
Мислех рано да се прикреватя, но зачетох една книга и не усетих кога стана 23.00
Само да кажа, че ПИПИ и КАССС ще трябва да купят по една блуза на ФРАУ ДАНА. Прекръстихте я на ФРАУ ДОНА. Grinning
Наистина Родопа планина е вълшебна... А родопчани са добри хора, широко скроени!
Лека нощ, дружки! Гася ламБите и до утре.

# 57
  • София
Пипи,благодаря за новата тема!
Frau Dаnпa, добре дошла!  
Този Бандерас имаше собствена марка парфюми.И цялата серия се продаваха в Шел.Преди,сега не знам.
И внучката и синко са тук,но сега останах сама и бързам да ви видя как сте. Стягаме се за Златоград.Броим дните.
Лека нощ!

# 58
КАГ-че, сподели ми, моля, оригиналната рецепта за яйца по панагюрски! Мама има панагюрска жилка и много се гордее с нея. Ако нещо не ѝ се нрави веднага я изтъква Wink Прабаба ми, която е починала преди да се родя, е била от Панагюрище, ама е пристанала в София. Та така, моля за рецептата Heart

# 59
  • Варна
ПИПИ, за новата тема  Kissing Heart  Flowers Hibiscus  Sparkling Heart  !
ФРАУ ДАНА, добре дошла! Щом си ни харесала, надявам се да пишеш често!  Kissing Heart
Момичета, чета за приготовленията ви за Златоград и ме е яд на късмета ми! Сега ли трябваше да ме "хване" пустата дископатия?! А така се надявах да мога да дойда, да се видим отново както в Русе!
Но, късмет какво да го правиш!!!  Misc Gun       
При мен е все същото..... боли, боли и това си е! С моите алергични изпълнения пия само Аулин от обезболяващите, но вече и той не ми действа. Дано се вредя за ЯМР. Пък може невроложката да ми намери подходящите обезболяващи инжекции или хапове.  Дано!  Flowers Four Leaf Clover                     
За това само ви чета, не пиша, че няма какво хубаво или весело да споделя, само се оплаквам от хала си!!!    Nerd   
За Златоград ви пожелавам хубаво време и красиви и интересни места и обекти да посетите!
Да направите много снимки за тези които не сме с вас да видим. И да не ги триете бързо-бързо, че аз нали влизам късно в темата- нищо не мога да видя!  Hands Pray
Пийнете "едно въртяно" заради мен!  Coffee   

ГасЯ ламБите и  ви пожелавам ЛЕКА  НОЩ!  Bulb

Общи условия

Активация на акаунт