КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 864
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
Поразхлади се. Ще полея цветята и ще се опитам да си легна по-рано. До тогава ще надничам и тук Wink Нещо на всички ни се мотаят главите, а кръвното е нормално.

# 721
Така като гледам героите са уморени Simple Smile Май горещината е изтощила всички ни. Тук както обикновено е най-горещо - почти 40 градуса. И днес геройски издържахме без климатик. Сега като мръкна леко подухна на 13-тия етаж Simple Smile
Надявах се утре да си пием кафето в новата къщичка, но едва сме започнали последната страница. Може пък някой и да се поразсъни ...

Спокойна нощ от мен

# 722
Много ми е приятно това 'рисуване' по номера.
И сега правя една.
И плета шал за една приятелка.

Снахата много реди пъзели. Участва и в състезания. Подари ми един пъзел, ама не ми е дошла музата.

Хайде, спокойна нощ ви пожелавам.
И аз ще се прикреватя Simple Smile
Да опъна бръчки Simple Smile

# 723
Имам две картини по номера подарък, едната е окачена ,другата  е обвита още, трябва ми трета да стаен синхронно. Те са по действителни картини на майстори и отдалеч не се различават от истински картини. Аз не бих си играла, не е моето, нито пък пъзели и гоблени. даже не ми се плете вече, дори не  усещам как да " разкроя" , а плетях от модели и схеми.
 Мина и това. На бабите е позволено да  се отказват от разни неща и  приемат други. Важното  е да ми е комфортно на мен, вече съм на първо място.
 Не съм отговорна за световния  мир и добруване.
 Няма плодове.  Трябва да си купя нещо. И сладолед.

# 724
Макавели, Ранела, Мериан, майсторки сте! Браво!
КАГ, кантарионът е за една дружка. Тя прави точно такава смес със зехтин. Но аз си имам вълшебно кремче от Фло.
На връщане от село срещнахме една хитруша с дълга опашка. Въобще не я беше страх, но мен ме беше и за това я снимах от колата.

А това са селските любимки на ММ. Тази година голям цъфтеж, голяма радост

Спокойна нощ!

# 725
  • София
Забих се във ФБ и вижте кое време стана, а мислех по-рано да заспивам. Ужасна загуба на време е това. Вместо да бях почела...
ФРАУ ДАНА, благодаря ти за разяснението. HugЕто, че и днес научих нещо, а това значи, че денят ми не е отишъл напразно.
ТАНУ, така от разстояние по-бива. Набрахте ли билките?
Охо, РАНЕЛА вече използва думи от речника на КГБ-то. И за какви бръчки говориш, момиче? Изглеждаш чудесно! Без комплименти! Истина е.
ТОНИ, как се чувстваш след зъболечението? Защо с упойка? Живи зъби ли пили колегата?
Спокоийна нощ, доколкото може да е спокойна в тая жарА.

# 726
  • Вила Великула
Кой каза - НОВА ТЕМА?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1789133.msg49897780#msg49897780

А сега ви желая спокоен сън и утре сутринта с нови сили и емоции да започнем новата тема.

Общи условия

Активация на акаунт