КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 868
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Цял ден ми е дремливо. Спах следобеден сън и още не мога да се разсъня.

# 706
И аз да измрънкам като работеща.
Много е горещо вън.
В стаята работи климатик. Бръмчи. Краката ми плачат за чорапи. Гледам пръстите... Червеният лак губи сила пред посиняването от студ ...
Изпих литър и половина вода, което за мен е рекорд!
Ех, да имаше един сладолед като снощи!
Честно казано .. не ми се излиза навън, а краят на работния ден приближава. Но като знам, че не си тръгвам навреме... Има надежда да дочакам падането на температурите.

Ето някои мои творения:

Имам още Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 17:01 от Ranella

# 707
35 градуса навън - кеф Simple Smile  !
Аз съм вирнала  краци на стената и заслужено Simple Smile си почивам, че ,,човек и добре да живее", трябва да яде Simple Smile , а за да яде трябва да напазарува и да си сготви.
Пазаруването го оставих за утре сутрин, а готвенето не търпеше отлагане, че всички що ставаше за ядене беше привършило.

Тетка, и аз така - не стига, че ми е дремливо цял ден ( то по цели дни ми е тъй Simple Smile ), ами ми е и изморено.  Уж не съм се преработила, ама от що ли така?

Мечтая си и аз като Ениска на шезлонгаТА и кеф ти на басейна, кеф ти на моренцето, ама трябва още малко да изтърпя. Моят приятел, с който ще ходя е голям, след месец става на девет и е изключително послушен. Друг кусур има, блейка безподобна е,  разсеян колкото не може да си представи човек, но пък кажа ли му нещо, веднага е ,,добре"" и става да го върши, мака, че след няколко крачки пита какво беше, че чул.недочул....

Ох, Ранеллка, жива  те ожалвам Simple Smile за студа в офиса ти. Изключително много мразя климатик, мразя такива шокиращи разлики в температурите, мразя да ми духа, абе не е моето.
Ползвам го ,,с отвръщане:) ), миналата година почти от юли до септември непрекъснато,  тази още му се назландисвам.

Офф, да ставам да прибирам и сгъвам пране. И за гладене ще има малко, и да позабърша, като лисицата с опашката, пък да видим кога ще излизаме, в тази жега и това слънце.  Разхожда ми се, но ми е непоносимо,  и на мен, и на другарчето ми.

Хайде, до по- после.

# 708
  • София

И аз да покажа част от пъзелите, които редя. Повечето не ги приема, защото са големи.

# 709
Мериан, вълшебни!
А ти имаш велико търпение и спокойствие да ги редиш Simple Smile .

# 710

Хайде в тази жега да почерпя по едно студено питие Cocktail , може и сладолед Ice Cream На кой каквото му е на сърце Heart
Мериан, Ранелла, вие също много интересни занимания си имате - красиви са творенията ви. Много обичам такива занимания - единствено трудно е съхранението им. Не може човек всичко да окачи, за да му се радва. Може би затова се насочих към рисуване на компютъра.
КАГ, Тану, по този начин и аз съхранявам жълт кантарион и невен. Когато ги сложа в буркана, добре ги намачквам със силен спирт от аптеката /70-95 градуса/ и тогава ги заливам със зехтина.
Клечи, радвам се че преодоля изгарянията и вече си връщаш активността си
Тетка, ти си само за кафе - няма ли да ви "разпишат" билета за навън Simple Smile
Фло, къде си днес - липсваш на проверките Simple Smile

Още малко и ще се свечери - дано и Т малко спаднат. 

Спокойна и хубава вечер момичета

# 711
Мериан,
Браво!
Не съм редила пъзел от 100 години.
Къде държиш готовите пъзели?

# 712
Хайде, разписаха ми билета Wink Отивам на кафе и до магазина. Голяма разходка на 300 метра. Simple Smile
ПП - не`ам нерви за пъзели. Лудите ме хващат. Сватята ми е голяма фенка и реди красоти. Аз не мога.

# 713
  • в сърцата на любимите ми хора
Ранелла, Мериан, красиви неща сте сътворили. Аз по принцип съм много търпелива, но за пъзели "не'ам нерви".
Споменахте сладолед и аз, в най-голямата жега, хукнах да купувам. Наблизо има едно фирмено магазинче на сладолед "Чичо Чарли". Много го харесвам, не
знам дали го знаете. Та отнесох една голяма кутия и сега сме я нападнали с мама. Сложих и леща за
довечера. Уж горещо, пък хапването си върви 🙂.
ТЕТКА, преварИ ме. Да ви е сладко кафето. Ако е и прохладно на кафенето - завид, завид.

# 714
Привет, привет момичета!
Жегаааа! Добрах се до в къщи. Днес за първи път пуснахме климатик. Сложила съм едни чушки с яйца и сирене да се пекат и това ще ни е вечерята.
Видях ви от снощи и усетих хубавото настроение. Колко е хубаво! Радвам се и съм много горда, че ви познавам! 🥰
Макавели, Ранела, Мериан, големи красоти сте сътворили. Браво момичета! Ранела, твоите картини по номера ли са? Никога не съм правила такива неща, а ми харесва. Може би защото все време нямам Sad 
Танче, голямо гуш и от мен 😘 Моля те, моля те, не унивай, не се давай! Дано се намери лек, от все сърце ти го пожелавам! ❤️
Отивам да си нагледам чушките. После може пак да дойда!

# 715
Мамси, под чадъри сме Simple Smile

# 716
  • София
Ранела, нямам никакъв сантимент. Подреждам пъзела, снимам го и го развалям. Пазя го за дъщеря ми, която също реди. Но вече са десетки, много място заемат кутиите, а един от 4000 части съм го навила на руло уж с идеята дъщеря ми да го вземе да ги реди, но кой знае дали и кога ще стане това. Заема и той много място. Защо не ги правят разтегателни тези апартаменти, не знам! Rolling Eyes

# 717
  • София
Привет, красавици!
Цял ден чета и не се усетих, че не съм писала. Хайде, да не се чудите, аз какви ги върших в жегата.
От сутринта - на тръстиката. После ходих да си продължа електронния подпис. Прибрах се, не ми се обядваше. Внучките ми направиха малинов шейк. Добре ми дойде. После поспах. После дълъг разговор с Ромео. И деня мина.
Сега ще заредя Пена, а после ще простирам.
РАНЕЛА, МЕРИАН, МАКАВЕЛИ, е бива си ви момичета! Аз с удоволствие бих редила пъзели. Търпение имам.
По едно време, в младите ми години започнах да бродирам гоблени, но видях, че това не е моето и се отказах. Имам няколко от големите Вилерови гоблени, но всичките са ми подаръци, професионално изработени.
Да попитам какви са тези картини по номера? Признавам си, че не знам какво е това.
Преди време много плетях - шапки и шалове за бездомници. От свекърва ми наследих чували с прежди, та голямо плетене беше. Уползотворих всичко. Докато бяха по-малки внучетата им плетях - пуловери, блузи, роклички, та и едно палтенце оплетох. Сега вече не искат да носят ръчно плетиво и иглите ми бездействат.
Е, отчетох се. ДОпредени сте, не си подавайте дори носа навън. Пийте водичка.
И мисля по-рано да се прикреватя, но чак след като Пена изпере. Да искаше и да простре, ама няма...
Говорих с КРАСИВА БЕЛЛА. Обеща да пише.
На ТАНИТКА силно съчувствам и я прегръщам! Hug

# 718
1- 2 години някъде рисувах по номера. Беше ме тряснал Бърнаут' ът и това си го бях измислила с лечебна цел. Flo, платно с номерца, всеки номер е някакъв цвят.

# 719
  • някъде другаде
Ранела , Мариан ,  много ми харесват и вашите неща.
Аз никога не съм рисувала по номера. Аз , когато имам свободно време чета книги.
Ще се прикреватвам. Ще почета малко и ще заспивам.
Спокойна нощ , дружки.

Общи условия

Активация на акаунт