КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 868
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
  • Вила Великула
Аз между другото да се похваля. Това е днешното набрано от 9 корена краставици. Сле ден-два пак.

# 676
  • някъде другаде
Пипи , излизай на пазара.
Чакаме информация от срещата.

# 677
Благодаря на всички за топлото посрещане, хубавата среща и приятното прекарване!
Благодаря за подаръците:-)

Ще се радвам да се видим пак!

# 678
Е, толкова ме заредихте само докато ви четох 🥰. Днес не успях хич да ви нагледам, та сега наваксвах.
Радвам се за настроението което ви е обзело по повод срещата. То няма как и да не е така, и мен заразихте, ама и малко ви завидях. Споко, благородно 🥰
Ранела, радвам се, че ти е харесала нашата компания! Надявам се един ден да се видя на живо и с теб и останалите момичета с които не съм 😊
Хайде, идвайте и останалите и разказвайте за срещата Simple Smile
Танитка и Красива Бела съвсем изчезнаха 🤔 Момичета, обадете се, мислим ви 😘

# 679
Аз да се обадя, че съм тук, чета ви и ви се радвам. Нищо интересно няма при мен и това е добре. Спокойна вечер!

# 680
Срещата беше чудесна! Бърборихме, бърборихме и похапнахме вкусища, както както казва Фло. Аз идвам за първи път в този ресторант и вече ми стана любим. Ядох  страхотен лимонов пай, който ми напомни екскурзия в Буенос Айрес. Липсваха дядовци за едно танго Wink, ама нищо. Аз доволен и на пая Simple Smile
Момичета, благодаря!

# 681
  • Вила Великула
Кассс, и аз ги мисля двете дружки Танитка и Красива Белла защо не се обаждат. Момичета, пускам черната пантера или леопард да ви търси.

# 682
  • София
Вече са писали, да не се повтарям - хубаво изкарахме и вече чакам следващата среща.
Ранела, благодаря и за твоя подарък.
От кулоарите разбрах, че Красива Бела е започнала работа. Може би времето не и стига в началото. Надявам се, да се появи.

# 683
  • София
Явявам се на рапорт.
Събрахме се готина компания - МЕРИАН, АЙША, ТЕТКА, НАМИ, РАНЕЛА, ЛУННО ЦВЕТЕ, ПИПИ, ДИДИА, КЛЕЧКАТА и ФЛО.
Най-новата перла в короната, РАНЕЛА, е готина, нежна, а с възрастта си яко сваля надолу средната възраст на групата! И дойде с подарък за всяка една от нас - гривнички срещу уруки, за щастие и късмет. Приятно ни изненада! Благодаря ти, РАНЕЛА! Hug
ПИПИ пристигна с голяма кошница, пълна с букетчета от лавандула. Даже Дядото получи от тази ароматна красота. Благодарности, ПИПИ! Да беше видяла внучката ми колко много се зарадва... Подскача, въртя се, прегръща си букетчето. И тя ти благодари! Hug
ТЕТКА се яви на срещата като се беше барнала с клубната тениска! Изглеждаше страхотно.
Обадиха ни се КАГ, МАМСИ, МАКАВЕЛИ, ЕНИСА.
БОРЯНЧИЦЕ, ще разпечатам стихотворението ти и лично ще го предадем на Дядото. А ти все се надявам, че ще дойдеш да видиш новия дом на сина ти и тогава лично аз се ангажирам да съм ти шофьор и ще те разведем по нашите любими за среща места - и при китайчето, и при Дядото, а може и у нас да се съберем.
Приказките ни се усладиха, срещата също, вкусищата и те. Едва се върнахме от Златоград, а вече има питания -  къде ще бъде следващата среща, Здраве и живот, и благ ден - май ще се разходим до морето! Не знам да  кажа или да мълча, но есента пак ще има сбирка у нас. Този път под мотото - СРЕЩА НА ИЗНЕНАДИТЕ! За сега толкова. Само малко повдигнах завесата. Grinning
Ще се прикреватвам, че утре от рано съм на тръстиката.
Утре ще се обадя и на ТАНИТКА, и на КРАСИВА БЕЛЛА. Дано да са добре.
Лека нощ, дружки! И приятни сънища. Нали си знаете Heart до никъде и повече от повече! Grinning

Намерих нещо и трябва да се вслушаме в това.
Скрит текст:
Посвещава се на всички майки ❤️
"Мамо, ако наистина искаш да ми помогнеш – грижи се за себе си! Наистина – за какво са ми картофи, отгледани под парещото слънце, с болки в гърба и високо кръвно? Всичко това мога сама да си купя. Но твоето влошено здраве – него не мога „да купя“ или да върна назад.
Майките искат да се грижат. Искат да бъдат нужни. Но, за съжаление, често познават само един начин – жертвоготовност. Да дадат всичко, да забравят себе си, да се изтощят до крайност – „само децата да са добре“.
А децата? Децата – независимо колко са пораснали – имат нужда от едно просто нещо: жива, усмихната, здрава майка. Такава, която знае как да прегърне, да поговори, просто да седне до тях. Майка, която не е изтощена до предела си, не такава, която е забравила какво е да живееш.
Не съществува вълшебен филтър, който да превърне изтощението на майката в топлина. Няма как да се изтрие умората от гласа ѝ, грижата от погледа ѝ.
Мамо, не ми трябват картофи.
Просто бъди щастлива. Грижи се за себе си. Лягай си по-рано. Срещни се с приятелка. Направи си нова прическа. Разходи се – без торби и без товар. Прочети нещо за душата си. Посети лекар.
И ми кажи колко картофа да ти донеса. Защото мога. И искам.
А още по-добре – ела. Ще седим заедно. Ще си говорим. Ще се смеем.
Защото това е най-важното."

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 23:18 от Flo 51

# 684
Лека нощ!

А песничката е за утре - за разсънване

# 685
Фло, в десятката си!

# 686
  • Варна
Среднощен поздрав от мен, Варна и морето!  Nerd  Boat  Anchor
Морето го гледам отдалече, на къщите в квартала гледам керемидите, нали съм на високо.....
Не пиша, защото не ми се пише. Чета ви всеки ден, но няма нищо хубаво около мен.
Утре в 15.30 имам час за невролог, ако има нещо по-така, ще пиша за да се похваля, ама надали!
Пия лекарства, спазвам диета заради подаграта, но нито отоците по краката ми изчезват, нито болките в тези тазобедрени намаляват. Отрових се от толкова лекарства- за кръвно, за подагра, за дископатия, за холестерол.....
През целия си живот не съм пила толкова лекарства, колкото от девет месеца насам!
Голямата ми дъщеря и сестра ми имат същите болки, но те не са алергични и като им бият обезболяваща инжекция, което не е решение, но известно време са добре. При мен не става. Да видим утре какво ще каже невролога.
Пия си лекарствата, но почти през вечер се събуждам със сърцебиене, затруднено дишане и кръвно около 210/110.
Нали сме в отпускарски период, кардиолога който ни лекува с ДС, ще е на работа от 3 юли, ще отида и там и спирам да ходя по доктори, макар и прехвалени. Спя малко на фотьойла, малко на леглото..... мъка!
Е, какво да пиша..... и дали ми се пише!!!  Пиша и плача, та чак клавиатурата не виждам!  Sob
За девет месеца се превърнах в развалина!!! 
От предишната Танита, май само мерака за екскурзии и апетита ми остана!  Nerd

Лека нощ, гасЯ ламБите!  Bulb

# 687
Танче, гушкам те силно и от сърце ти желая намаляване на болките Simple Smile
Напълно в тон с текста на Фло ви изпращам моето среднощно творение - обожавам да рисувам по номера. Това е следващата ми страст след гоблените - диамантени и с конци.

# 688
  • някъде другаде
Танче , прегръщам те. Дано намерят лек за твоите болки.
Фло , страхотно е това за майката. Разплака ме. Завиждам ви благородно за срещата вчера.
Нека есенната среща да е през октомври , че за септември имам две планувани екскурзии и да не я пропусна.
Днес ще ходя до Луковит малко на пазар и да изтегля заплатата. Преди това имам призовки за раздаване и ще изляза , докато е още хладно. След обяд съм на зъболекар , започвам да правя мост.
Желая ви прохладен ден!

# 689
  • София
Добро утро от метрото!
Не спах тази нощ отново.
Снощи имахме прекрасна среща, много се радвам, че се запознах с новата баба Ранела, даже пътувахме заедно на връщане от дядото. Гривничката подарък много ми харесва.
Моля пратете снимки от снощи с лавандулата и гривните да се видим какви сме убавици неземни! Relaxed
Фло, много вярна приказката за картофите.
Танита, съжалявам за това състояние, на което не се намира лек. Питай невролога за лекарства, които облекчават болката в дългосрочен план. На мен ми помагаха в някаква степен.
Тони, успех със зъболекаря!

Общи условия

Активация на акаунт