КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 19 874
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Голяма греда, значи.
Дядото  не ме иска -;затворено - почивка от 16.00 до 17.00.
Пия си кафето на отсрещния тротоар, няколко номера по към булеварда.
Ако има и други подранили - тука съм Simple Smile.

# 661
  • Вила Великула
Клечи, значи да не бързаме.

# 662
Къде е тази подстрижка на етажи за 10лв?
Другият път там да е срещата, а Simple Smile
Аз в София и за повече пари не мога да намеря кой да ме етажира Sad

# 663
  • София
Подстрижка за 10 лв получих в Сапарева баня.  Същата услуга в Младост е 35 лв. Ако щеш.

# 664
Докато чакам да стане време ,,да ме приеме Дядото Simple Smile . преглеждах темата.
Ама, както е тръгнало ще я изпишем ударно:) - започната е на 8 .6. .
Пипи, време е да викаш майсторите - строители Simple Smile да подготвят новата ни къщичка Simple Smile .

П.п. Хайде, дайте знак, ако има някой при Дядото Simple Smile, че аз тук мога да си откарам до 18.00 Simple Smile

# 665
  • в сърцата на любимите ми хора
Прическата е в Карлово. А боядисването е 30 лв. А сега, де 😳

# 666
Качествената боя  е скъпа, другата се отмива за дни.
 Имах за РД подарък - подстригване и боядисване в Плевен - 90 лв. Не ми е по джоба,  а тук за 10 става подстригването, но не е същото, признавам.
 Дядовките ,пуснаха ли ви вътре вече, че аз с машина на времето видят какви ги вършите ,но не и къде, да не сте се преместили?
 Много поздрави от мен за Дядото.
 Не знам дали си старец, с тези баби
навярно   покрай тях  си още млад.
 Не са  красиви вече, нито слаби
 но още носят на сърце мерак.
  Надумват се  - и все при теб пристигат,
навярно много ги посрещаш. С плам
поглеждат срамежливо и намигат.
 Налей им , в тая жега нека там
 да утолят   и жаждата  във зноя.
 Един е Дядото.И те са там.

Последна редакция: ср, 25 юни 2025, 17:27 от Бор_яна

# 667
Тук подстрижката е 15 лв. Има някои по - скъпи, но аз там не ходя. Има и по-стари фризьорки, които подстригват и за 5.  Аз съм при средното положение. Боядисвам се сама с боя за  4-5 лева.

Китайско не обичам.  Опитвала съм преди много години тук в "китайски" ресторант, който вече не съществува и не ми хареса. Беше някакъв ориз с гъби и броколи. Отврат.  Аз ориз си готвя по-вкусно.

Дружките са започнали купона. Преди малко им се обадих.

На всички пожелавам приятна вечер!

# 668
  • в сърцата на любимите ми хора
Умирам за китайско. А боята е на Wella, качествена е.
БОРЯНКА, дядото е увековечен прекрасно. Дано да му го прочетат.

# 669
Борянка, както винаги музата те спохожда в подходящото време Simple Smile Ти направо мислиш в стихове!
Чух се с купонжийките - естествено не са го видяли, но се пошегувах с тях да прочетат поздрава за "Дядото" Simple Smile
И аз се боядисвам с Wella - доволна съм.

Хубава вечер на всички

# 670
  • Кубрат/ Пишурка
Е, в Кубрат до преди месец беше 10 лв подстригване, 10 - боядисване. Сега е вдигнала с 5 лв /  моята фризьорка /. Иначе има и по - скъпи. Но аз съм доволна от моята, пък сама се боядисвам.
Ще чакам репортаж от Дядото.

# 671
  • Вила Великула
Аз първа си тръгнах, че трябваше да нахраня ММ, т.е. нахраниха го от Дядото.
Момичетата си получиха изненадата.

Имахме и още една изненада - Ранела. Запознахме се на живо. Много готина, млада баба.
Затова протестирам, за едно редче от стихчето на Боряна - "Не са  красиви вече, нито слаби" - Баш сме си красиви и  слаби. Иначе стихчето е супер. Дано момичетата да са го прочели на дядото, ако не - следващия път, ще му го разпечатаме, да си го има.

# 672
  • някъде другаде
Да кажа за бабката от Торос. Такава нагла жена друга на света няма. Миналата седмица се карах с нея. По три пъти  идва в кметството. Иска кмета да и намери някой да и окоси двора. Да ама бурените са по-високи от нея , а пари не и се дават. То я търпях , търпях , че като викнах една сутрин. Е тя си идва за една седмица и всички са и длъжни.  В София си седи , че ходи да проси. Има 2 сина , единя е оператор в ТВ. Ми да си дойдат , па да окосят без пари. От млада е такава , направо е луда. Днес идва да ни каже , че си тръгва , но ние да и наглеждаме къщата , че едно момче ходи да я краде. Естествено това не е вярно. Който е ходил да и работи нещо , тя му дава , колкото тя реши , а не за колкото са говорели и после ги набеждава и се пишат жалби до полицията , че са я окрали. В къщата и са събрани всякакви вехтории. Щом си беше изпуснала ЛК и не може да я открие между боклуците.
Ех , заплеснах се в писане и изгорих наденичките.

# 673
Жалко за наденичките,  а този дето я  похвали, имаше и  още съжаление, арменец някакъв по името, май трябва да разбере в каква грешка  е.
 Ало , дядовките ,няма ли някоя да се прибра? Вие  ангажирахте дядото  и не ви се разделя с него.  За нас - нищо.

# 674
Преди малко се разтури седянката.
Още можехме да останем.
В метрото съм, пътувам към къщи.
Сега ще чета пропуснатото.
Може пак да дойда, като си приключа вечерните задължения.

Общи условия

Активация на акаунт