КГБ = Клуб на Готините Баби - 234

• 21 802
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро дами!
Танита, съжалявам.
Не се обезкуражавай, не знаеш от къде ще дойде подобрението, затова пробвай всичко, което ти предложат.

Тони, Мериан,  да ви спори работата, а на Тони и приятна разходка из Луковит.
Никога не съм ходила на там, разкажи/покажи ни нещо от тоя град.

Макавели, приятно ме изненада с какви красоти се занимаваш.Покажи ни и други неща, което си правила моля.

Ранеллка, и аз благодаря за гривничката. Ще си я нося с мисъл за срещата и запознанството ни.

Ставам да простирам.
,,Стратегически"" е прането ми на чаршафи и хавлии днес Simple Smile, не че имаше нужда Simple Smile  - а да ми охлажда балкона и пази сянка в най - горещия ден.
После мисля да поотида на фитнес - щом вчера издържах толкова време не намазана на изгореното, значи и днес ще мога. Пък и една седмица ,,заточение"" в къщи ми дотежа доста.

Хубав да е деня ви!

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 08:30 от Важна клечка

# 691
Добро утро и от мен!
Успах се днес. Ама то след снощните емоции...
Да знаете, че много ви се радвам. Гледах ви, слушах ви и си мислих...
Страхотни сте, КГБ!
Да удържите на изпитанието на времето.
Да си помагате.
Да се търсите и да знаете къде да се намирате.
Да си помагате.
Пожелавам ви все така да продължавате напред!
За пример сте.

Танита, като те чета се чудя какви лекари имаме. Надявам се, че с времето лекарствата ще подействат и ще се чувстваш добре.

Аз за моето кръвно вече мога приказка да напиша.

Хайде, трябва да стана и да започна да се привеждам във вид за работен ден. Днес с роклА ще бъда Simple Smile

Хубав ден на всички.
Ухажвайте сенките днес и водата!

# 692
  • Вила Великула
Добро утро и от мен.
Танитка, едно голямо ГУШ имаш от мен. Знам, че няма да ти изтрие като с магическа пръчка болката и сълзите, но знай, че тук много хора те мислим и стискаме палци да си скоро старата Танитка - пълна с енергия, песен и смях.
Ранела, много се радвам, че ти е харесало при нас и на живо. Вече си една от нас и може спокойно да говориш и за себе си в т.ч.
Клечи, точно така бойно момиче си. Ще мине болката. Нахрани и душата малко.
И аз като Мериан чакам снимките от снощи. Нами като има време ще ни ги изпрати.
Макавели, какво рисуваш по номера. Има интересни картини и много сложни. Аз се пробвах преди време, но купих от трудните. Получи се, но не е същото като да рисуваш просто така-с четката. Станахме две художничките значи. При мен стои една картина още от зимата - нерамкирана. Вчера комшийката ме убеждаваше, че е много хубава и да я закача при другите, а аз все още си мисля, че нещо и липсва. Скоро не съм рисувала, но и това ще стане, надявам се.

# 693
  • в сърцата на любимите ми хора
ТАНЧЕ, имаш гуш и от мен. Как пък не се намери лекар, който да помогне?! При такива болежки знам, че може да помогне родопското мумио.
КЛЕЧИ, радвам се, че при теб болките отшумяват. Като знам как боли изгорено 😡, особено при тези високи температури на въздуха. Ти си направо герой!
И аз ще се радвам на снимки от снощи, но не съм приятелка с НАМИ във фейса (така поне мисля). Моля на лични да ми подскажете как да я намеря във Фейсбук.
Днес ще мързелувам и ще пазя сянката. Да се пазите и вие.

# 694
  • Вила Великула
Мамси, вчера Фло ми даде мумио за майка ми, но като я знам каква е мрънкаща не съм сигурна, че ще иска да го пие, така че веднага го изпращам по куриер на Танитка.
Танче, искаш ли? Прочети в интернет за него, аз мога още днес следобяд да ти го изпратя.

# 695

От всичко най-важно е да си щастлив.
И няма значение дали знае целият свят или знаеш само ти ....

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Както при всяка среща всичко е било чудесно - радвам ви се и съжалявам, че сме толкова далече ...
Днес се очертава още по-горещ ден, така че кой каквото прави да го прави до 10-11 часа. После под дебели сенки, а най-добре на климатик.
И ние мако ще излизаме навън, но за кратко.
Ето малка част от заниманията ми, рисуването ми е на компютъра - внучката се занимава с живо рисуване. Учи в такава паралелка в училище, ходи на школа - баба й е лаик Simple Smile Рисунките са хиляди - от няколко години са ми страст и запълват свободното ми време Smirk

Скрит текст:

Спокоен ден момичета - вода и хлад да са с вас

Последна редакция: чт, 26 юни 2025, 09:16 от makaweli

# 696
Добър ден от басейнАта! От вчера го играем спасители на плажа,  спасяваме всички насекоми попаднали в баЙсейна. Вече са спасени 2 калинки, едно морско конче, един скакалец и някакви неизвестни гадини. Спасява пИятелят и удавени такива, реди ги на плочите и се радва като ги няма,  съживили са се и са си тръгнали. Допреждението важи и за днес, стойте на хладно, пийте вода, може и Tropical Drink
Нас не ни мислете, ние цамбуркаме и спасяваме.
Завиждам за срещата, но ще чакам следващата.
Хубав ден на всички!

# 697
От мен приятен и ползотворен ден на всички!
На Танитка кураж и облекчение!
На Тони успешно зъболечение!
На Ранела и Пипи приятна работа!
На Тетка по-малко ангажименти около родителите и повече време за развлечения!
На Клечи и Чарли приятни разходки!
На Макавели приятно рисуване!
На Енисса и пИятел чудесно забавление!
На Мамси дълго мързелуване!  ( И аз съм така.)
Тану, мерси за песничката! Безработен ден ти пожелавам! В смисъл спокоен и без работа в градината.
На Мериан през следващата нощ да се наспи спокойно.  ( В болницата кардиологът ми препоръча като се почувствам неспокойна, да смучкам валидол. Аз знам,че и  чай от маточина помага при безсъние. Също така чаша топло мляко.)
На Фло по-малко дежурство в кухнята и повече веселба с внучките!
А аз почвам да издирвам книгите от списъка на внучката в необятния интернет, в книжарницата и в градската библиотека. Освен това да си дочета двете книги, които съм започнала.
Доскоро!

ПС  Как е Жана, а и сладкото ѝ куче?

# 698
Танитка, има и такива периоди. Ще премине и ще се възстановиш полека-лека. Пиши тук, с теб сме. Да не мислиш, че при всички е по мед и масло? Прегръдки и от мен!

# 699
Танитка, от приятели знам, че такива болки минават бавно. Въоръжи се с търпение, мила. От сърце ти желая да намериш облекчение, вярвам го. Само не унивай!

# 700
Танита В много лоша ситуация си с алергията. Не става ли заедно с някое обезболяващо  лекарство да пиеш и противоалергично? Поне малко да те облекчи?
КАГ, слушам и изпълнявам каквото ми каза! Ник'ва градина! Полята е сутринта и сега трябва  да издържи на жегата. Аз ще помързелувам и се захващам да изчистя кюшетата по къщата, че все не ми остава време. А довечера ще ходя до село с брат ми и снаха ми да берем мащерка и жълт кантарион.
На всички пожелавам безпроблемнно да понесат жегите. Да дочакаме юли. Щял да е дъждовен и прохладен. Но не е съвсем сигурно.

P.S. А може ли и ние, неприсъстващите, да видим снимчици от срещата? Моооля!

# 701
  • някъде другаде
Минах при зъболекарката. Сложи ми упойка, иначе нямаше да издържа.
Макавели,  много хубави са ти картините.
Аз видях във ФБ снимките на Нами. Много сте хубави.
Ениса , поплацикай се и заради мен.

# 702
  • в сърцата на любимите ми хора
Как карате на тези жеги? Особено момичетата, които работят? Аз съм се прикреватила, климатичО бръмчи лекичко и ме унася. Кефффф😜
НАМИ, видях снимките. Страхотно настроение лъха от всяка. Някои момичета са ми непознати, но се надявам скоро да се запознаем на живо с всяка една 🤗. Пу, пу, пу, да не ни е уроки - хем Убавици, хем красавици (така казва Емили).

# 703
  • София
Аз като работеща да измрънкам - климатика е набримчен силно и ми е студено. Ще слагам жилетка и чорапи след малко.
Относно снимките - на тези Ранела още не е пристигнала. Ако пуснат други, там и нея ще видите.
Вече ми се привиждат море и вълни.

# 704
Тану, щом ще береш билки,  казвам ти безотказно средство от ЖЪЛТ КАНТАРИОН за кожни обриви, слънчеви и други изгаряния, или други кожни раздразнения. Набери си и само цветенца от жълт кантарион. Сложи ги в буркан и ги залей с 4-5 с.л.  зехтин (или олио), покрий буркана с марля и я защипи с ластик. Да стои така на слънце около 2 седмици, докато течността стане червеникавокафява  . После прецеди и съхранявай в хладилник за дълго време.

Общи условия

Активация на акаунт